Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1325 prispevkov
• Stran 3 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 89
Naslednja
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
Bulma napisal/-a:Metal je zakon!!! Niti ne bom naštevala kere skupine poslušam,ker se boste "vse" držale za glavo,če bote sploh vedele kdo so ))
vemo vemo bulma!!! mi tudi občasno poslušamo!!!po moje so metallica legende!!!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Sano napisal/-a:Bulma napisal/-a:Metal je zakon!!! Niti ne bom naštevala kere skupine poslušam,ker se boste "vse" držale za glavo,če bote sploh vedele kdo so ))
A pol si že slišala za grailknightse
Ah, Deathmetalci, s svojim enim albumom???
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Sano
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
Bulma napisal/-a:Sano napisal/-a:Bulma napisal/-a:Metal je zakon!!! Niti ne bom naštevala kere skupine poslušam,ker se boste "vse" držale za glavo,če bote sploh vedele kdo so ))
men so bli najprej ful smešni. zdej so mi pa prav fajni. celo regicide sm se nauču. pa grails high je tut ful carska sam ne najdem tabulatur za njo
-
Bulma - Cosmopsiho
Sano napisal/-a:Bulma napisal/-a:Sano napisal/-a:Bulma napisal/-a:Metal je zakon!!! Niti ne bom naštevala kere skupine poslušam,ker se boste "vse" držale za glavo,če bote sploh vedele kdo so ))
men so bli najprej ful smešni. zdej so mi pa prav fajni. celo regicide sm se nauču. pa grails high je tut ful carska sam ne najdem tabulatur za njo
Tak smesni kak so Haloween so pa ziher ne,se ti ne zdi???
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Osebno metal ni za mene.....mogoč se tu pa tam(sam res poredko najde kakšna pesm k mi je všeč)
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
- Sano
- Sramežljivka
Bulma napisal/-a:Sano napisal/-a:Bulma napisal/-a:Sano napisal/-a:[quote="Bulma"]Metal je zakon!!! Niti ne bom naštevala kere skupine poslušam,ker se boste "vse" držale za glavo,če bote sploh vedele kdo so ))
Tak smesni kak so Haloween so pa ziher ne,se ti ne zdi??? [/quote]
lol. men so grailknightsi bol. nikol se še nism tk smejal ko pa takrat ko sm jih prvič slišu. najbol smešno je ko majo enga ko visoko hrešči pa enga ko ful nizko. pol pa v enmu komadu izmenično spuščata take zvoke ko da bi ju klali.
-
Bulma - Cosmopsiho
lol. men so grailknightsi bol. nikol se še nism tk smejal ko pa takrat ko sm jih prvič slišu. najbol smešno je ko majo enga ko visoko hrešči pa enga ko ful nizko. pol pa v enmu komadu izmenično spuščata take zvoke ko da bi ju klali.[/quote]
Hehehehehe...samo se pa že da zdržat. Najbloljše za poslušati ko si slabe volje. Kere metal (?) grupe so ti pa še kul poleg njih
Hehehehehe...samo se pa že da zdržat. Najbloljše za poslušati ko si slabe volje. Kere metal (?) grupe so ti pa še kul poleg njih
- Sano
- Sramežljivka
včasih sm bil ful nor na limp bizkit. drgač so mi pa najbolš maidni. pa metallica ma par fajnih komadov. manson je tut kul. dokler kakih krav ne reže po koncertih korni so tut ok. pa frend mi je zdej predlagu da naj probam poslušat cradle of filth. morm dobit nek.
- Hitokiri Battousai
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2004
Grailknightsi so carji. Mansona bi pa najraj razrezu ker na zelo krut način ubija boge nedolžne živali.
Prvi neprebran prispevek • 1325 prispevkov
• Stran 3 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 89
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov