Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Vermilion napisal/-a:Bulma napisal/-a:Luna C napisal/-a:sej nam je
Meni pa ni Kaj pa Ektomorf? So dolog špilali? Kak so se vam zdeli?
Ektomorfi so špilal ene 45 min...i think... men so bli ql, itaq sm jih pa že prej vidla... sam KoRni so bli, itaq bolš
Zakon! Kaj pa slike? Maš kakšne?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
No vidim, da ste že kar nekaj bendov obdelal. Mene pa zanima kaj si mislite o Sergeju Škofljancu (Requiem, Razvaline). Ga sploh poznate? Meni je resnično najboljši vokalist. Pevec, ki izlije dušo pred občinstvom. Edino žal mi je, da Razvaline ne ustvarjajo svoje muzike, ker komade špilajo bolje od originalov.
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
evagirl napisal/-a:gre kdo na nightwish v križanke ??? jst komej čakam!!!!!
jest si zlo želim it...bol kot vse..
sam iz osebnih razlogu ne morm
pa k sm jih tok čakala
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Črna Senca:
ja,ja obadva banda poznam Requiem in Razvaline in obadva banda sta mi ena izmed najboljših bandov na naših tleh.......Škofljanec rulz.....
LP!..........pa Razvaline res fuuullll dobr špilajo priredbe ..........pa kje se njih da kej vidt.......če sploh še........včasih so full nastopal po motozborih.....
ja,ja obadva banda poznam Requiem in Razvaline in obadva banda sta mi ena izmed najboljših bandov na naših tleh.......Škofljanec rulz.....
LP!..........pa Razvaline res fuuullll dobr špilajo priredbe ..........pa kje se njih da kej vidt.......če sploh še........včasih so full nastopal po motozborih.....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jest grem!!! Tudi komaj čakam! Jao,en dan prej se mi pa še obeta en koncert,tak da bo napeto Ti mogoče beš kera predskupina bo? Ma nikjer ne piše,mene pa taaak zanima
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
Thrashy: Ja še vedno ful nastopajo po moto zborih. Jaz sem jih ravno v soboto gledala na zboru Kočevskih medvedov in res so še vedno najboljši slovenski bend kar se tiče hard rocka, čeprav igrajo samo priredbe. Ja pa, da slučajno ne omenjam Sergeja in njegov glas ...
Ampak resnično ne vem zakaj igrajo samo priredbe pa takšni talenti so. No sej jih razumem, ker v Sloveniji res nihče ne ceni kvalitetne glasbe, no da o metalu tukaj sploh ne govorim.[/img]
Ampak resnično ne vem zakaj igrajo samo priredbe pa takšni talenti so. No sej jih razumem, ker v Sloveniji res nihče ne ceni kvalitetne glasbe, no da o metalu tukaj sploh ne govorim.[/img]
Zadnjič spremenil ČrnaSenca, dne 14. Sep. 2005 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Črna Senca, glede slovenske metalske scene je pa moje mnenje tako, da je dost dobrih in kvalitetnih bandov, ki bi lahk nekj dosegl' pa iz različnih razlogov pač le na domačem terenu po malih koncertih špilajo......ampak jih imamo vseeno radi......
.......nekaj je pa tut takih ki so že dost tut poznani v tujini.........
recimo meni osebno najbolj profi band slovenske scene so DuskDelight, če katera pozna? Poslušte to........
.......nekaj je pa tut takih ki so že dost tut poznani v tujini.........
recimo meni osebno najbolj profi band slovenske scene so DuskDelight, če katera pozna? Poslušte to........
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
Bulma: Ja Graveworm so meni eni izmed najboljših bendov. Sem bla že na štirih njihovih koncertih. Nutopia je res kr hud CD, tako kot vse njihove starejše plate. Aja edin na Metalcampu so mel pa ozvočenje čist mem. Klaviature so ble tok na glas, da se Stefana sploh ni nič slišal. No pa pustmo zdej to.
Thrashy: Ja se čisto strinjam s tabo, da imamo zelo veliko dobrih bendov in je muzika na nivoju, vendar zelo malo ljudi to ceni. No po eni strani je to dobro, po drugi pa spet ne. Fajn je, če bendi niso skomercializirani, ker potem ostanejo to kar so, vendar se pa vse konča pri denarju, ker potem bendi enostavno nimajo denarja za snemanje plat, itd. Tisti, ki pa se skomercializirajo pa potem tudi njihova glasba ni več to kar je bila. Za primer lahko navedem Nightwish, Dimmu Borgir, itd. Me res zanima kakšen bo njun naslednji izdelek. Aja kljub vsemu pa na koncert od Nightwish definitivno grem! Kmalu bodo tudi Helloween, Hamerfall, itd. Komaj čakam!
Thrashy: Ja se čisto strinjam s tabo, da imamo zelo veliko dobrih bendov in je muzika na nivoju, vendar zelo malo ljudi to ceni. No po eni strani je to dobro, po drugi pa spet ne. Fajn je, če bendi niso skomercializirani, ker potem ostanejo to kar so, vendar se pa vse konča pri denarju, ker potem bendi enostavno nimajo denarja za snemanje plat, itd. Tisti, ki pa se skomercializirajo pa potem tudi njihova glasba ni več to kar je bila. Za primer lahko navedem Nightwish, Dimmu Borgir, itd. Me res zanima kakšen bo njun naslednji izdelek. Aja kljub vsemu pa na koncert od Nightwish definitivno grem! Kmalu bodo tudi Helloween, Hamerfall, itd. Komaj čakam!
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Bweeeeeeeeee Jaz bi šlaaaaaaaa pa ne morem... mati mi gnjavi, ker je v pon. šola, pa nevem kaj mi je še vse natvezila... sem se že sprijaznila z dejstvom da me ne bo tam (čeprav moj lubi gre... )
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov