Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1325 prispevkov
• Stran 2 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 89
Naslednja
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
men metal ni všeč... prej so se mi zdel metalci ful taki scarry k tko grdo gledajo pa so celi črni... pol sm se pa z enimi parimi pogovarjala in sm ugotovila da so čist kul! pa tud oni niso mel nč proti mojmu stilu... (mogoče je pa grdo gledanje samo del stila )
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
jess napisal/-a:tjaska pol so že mogli biti kakšni sfiksani da so te grdo gledali! hecam, se!!!ne zameri!!!jas sem metal fanica in tudi namneim ostati!
ja sej so čist v redu... samo tko k gledam k hodjo po lublan pa tko grdo gledajo vse ostale.. me je blo mal strah
-
loving boy - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 14. 11. 2004
- Kraj: celje
metal je ful zakon!!!!!!!!!
od mettalice mi je st.anger,pa tick tack najboljša
od mettalice mi je st.anger,pa tick tack najboljša
kaj reče velik dimnik malemu?
premali si da bi kadil
premali si da bi kadil
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js sm pa na v osnovni soli full metal poslusala, pol me je pa mal minil! Ampak se skos je velik komadov k so mi vsec!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
hann@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
ja meni tudi pri meni se včasuh najde kakšen komad pa mi je všeč(metal seveda) ampak nisem pa metalka nimam pa nič proti njim
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
-
Darkman - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Novejših komadov metallice sploh ne poslušam mislim pa da so plate kot so bile "Master of pupets" "and justice for all" in še par starejših še vedno zakon in ni v njih toliko komercializma. Če pa hočte pravi metal pa lahko probate kašen star album od SEPULTURE mislim da sn prav napisal ali pa od ANTRAX, Obitchery če se ne motim je že dolgo nazaj ko sem to pregledoval sorry za pisavo!
Zdaj trenutno pa itak poslušam vse!
jess je napisala
se da na netu to tud dobit če imaš ADSL ali kabelskega ali kašen drug hiter net sem glih pogledal ga je 1.2 GB ampak je zapakiran in je kompletna discografija od njih
Zdaj trenutno pa itak poslušam vse!
jess je napisala
a ma kdo slučajno cd od within temptation???
se da na netu to tud dobit če imaš ADSL ali kabelskega ali kašen drug hiter net sem glih pogledal ga je 1.2 GB ampak je zapakiran in je kompletna discografija od njih
-
Darkman - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Sorry za pisao sem napisal zato ker ne vem točno kako se napiše pravilno ime skupine. Kako pa se urehja text ko ga že objaviš mi je papoplnoma jasno. Nisem glih novinec na forumih. To je sicer res moj prvi slovenski forum ponavadi sem na angleških.
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
Darkman napisal/-a:Sorry za pisao sem napisal zato ker ne vem točno kako se napiše pravilno ime skupine. Kako pa se urehja text ko ga že objaviš mi je papoplnoma jasno. Nisem glih novinec na forumih. To je sicer res moj prvi slovenski forum ponavadi sem na angleških.
ne lyla je ta post napisala meni sicer newem kaj bi jas popravlala ampak vseeno!!!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
Prvi neprebran prispevek • 1325 prispevkov
• Stran 2 od 89
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 89
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov