Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No, dečve, bo kak komentar na Kreatorje? Sem slišala, da menda ni bilo lih velikega obiska...
Jaz pa v petek na Deathstars - komi čakam
Jaz pa v petek na Deathstars - komi čakam
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Dobro je bilo! Samo meni Kreatorji niso kul. Pa bilo je folka, samo sem sama tudi mislila, da bo več. Bom dala fotke gor. Jaz sem se čist zaljubila v Eluveitie - resno!
Uuuu, poročaj potem!
Shit sem besna! Full of Hate Fest - moji Amon Amarth so prestavljeni v Graz! Ne bo v Mariboru. Tak da ne grem..kdo me bo pa peljal v Graz...fuck sem pissed off zaradi tega
Uuuu, poročaj potem!
Shit sem besna! Full of Hate Fest - moji Amon Amarth so prestavljeni v Graz! Ne bo v Mariboru. Tak da ne grem..kdo me bo pa peljal v Graz...fuck sem pissed off zaradi tega
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
neeeeeee sj sm vedla da je too good to be true...eh
Čeprou sm AA že res dostkrat vidla sm se jih ne morm naveličat...Graz je pa tut men predelč. Sj bojo še šanse-sj so usak let kle skor
-
Bulma - Cosmopsiho
mortisha napisal/-a:Shit sem besna! Full of Hate Fest - moji Amon Amarth so prestavljeni v Graz! Ne bo v Mariboru. Tak da ne grem..kdo me bo pa peljal v Graz...fuck sem pissed off zaradi tega
neeeeeee sj sm vedla da je too good to be true...eh
Čeprou sm AA že res dostkrat vidla sm se jih ne morm naveličat...Graz je pa tut men predelč. Sj bojo še šanse-sj so usak let kle skor
Aha. Jaz sem jih 4 krat vidla (ali 3krat? ). Saj meni je Graz samo eno uro od doma, samo dvomim da bom našla prevoz itd. pa folk za iti. Damn sem jezna! Pa ok. Po eni strani pa kul, ker grem potem v istem tednu še na In Flames, pa bo vsaj v denarnici več ostalo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Neeeee, to ni fer Jaz sem se tud ful veselia, pa čeprav sem jih že 2x vidla... Pa še biiiiiii, ker amarthi pa res zmeri nardijo ful dober koncert!
Mnjah, zaj tudi jaz študiram, da bi potemtakem šla na In Flames.... Ali pa Soulfly, madona, en koncert pa more past marca!
Mnjah, zaj tudi jaz študiram, da bi potemtakem šla na In Flames.... Ali pa Soulfly, madona, en koncert pa more past marca!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Baje naj bi bli Pomaranča v Postojni!!!! OMG, oni so pa mi najbolši band v zgodovini Slovenije!!!
7. marec, če koga zanima. Me prav zanima, v kaki zasedbi te bojo. A so še sploh vsi živi?
7. marec, če koga zanima. Me prav zanima, v kaki zasedbi te bojo. A so še sploh vsi živi?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Bulma - Cosmopsiho
@ Tearjerker - eh pa ja...katastrofa, no! Jaz grem ziher na In Flames, samo zdaj bi v bistvu lahko tudi šla na Soulfly, ne? hehe. Grem pa še na Waco Jesus, pa tudi marca...hm..
@ positive vibration - za Pomarančo vem, da bojo v Tolminu skupaj z Metalsteel jutri
@ positive vibration - za Pomarančo vem, da bojo v Tolminu skupaj z Metalsteel jutri
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Njah, imam še slab mesec da razmislim.... Čeprav me trenutno zaradi preference Šatjerske nad lublbansko kotlino in Štukom nad VPK močneje vleče na In Flames... Sem si včeraj dala gor Claymana po fuuuul času, sem se počutla prav nostalgično, ku sem kot froc ful poslušala In Flames, potem so me pa počas zgubli....
No ja, o tem kdaj drugič, dans pa Deathstars Komi čakam, sploh zaj, ko sem čist notr padla v ta nov album
No ja, o tem kdaj drugič, dans pa Deathstars Komi čakam, sploh zaj, ko sem čist notr padla v ta nov album
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dobro, Tolmin je res tam neki v p.m., sam v Postojno sm se pa prpravlena iz MB zapeljat! Itak mi je že blo žal, da nism šla na Dragonforce v Štuka, kr sm bla brez dnara. Je bla kera? Kak blo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ja, na Gospodarca Sem par dni nazaj izvedela, mislim šiiiiiš, prejšni teden je prinesel res sama razočaranja
Ma joj prav sovražim tole Lj ej, cene se gibljejo vedno 25€+, kar sploh ni logično, glede na to da VPK nima pol tolk dobrega ozvočenja kot Štuk. Očitno bo pri meni zdaj kar cel marec suša, prav od jeze bom hodila samo po lokalnih koncertih za 3€... aprila pa na Moonspell! Hua!
Ma joj prav sovražim tole Lj ej, cene se gibljejo vedno 25€+, kar sploh ni logično, glede na to da VPK nima pol tolk dobrega ozvočenja kot Štuk. Očitno bo pri meni zdaj kar cel marec suša, prav od jeze bom hodila samo po lokalnih koncertih za 3€... aprila pa na Moonspell! Hua!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ej, če ne druga, bo vsaj gnar ostal.... Mnjah, jaz imam do gospodarca v Lj pol ure pešake, pa sej vseeno raje peljem v Mb na koncert. Na štuku se res 200x bolj potrudijo, pa ozvočenje je bolše aja pa Laško majo halo Pa niso karte tak zasoljene, tud cene pijač ne... Pa oder majo tut super zrihtan, fajn vidiš vse tut iz zadne vrste. Ne vem niti kjer so tega gospodarca zaj našli, ko bi vsaj VPK bil... idiots
Jaz sem še kar najbolj jezna zarad Amarthov
Jaz sem še kar najbolj jezna zarad Amarthov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov