Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Aaa-no, jes san kar najšla nekaj za sebe tan, ali nejde ta
Nej ti za festivale? Meni pa fejst! Še itak! Samo mi je bedno, ka pač moreš na tuše čakati itd. Pa bedno je, ka je ponoči fejst mrzlo naklaj spati+či je grdo vreme se lejko bojiš ka ti šotor odnese, ali pa kak je na Exiti letos bilou, ka je ena spala v šotori, pa na njo spadnola veja, pa je mrla. Omg! Poleg nikših drev ne bon mejla šotor
EDIT: Foxy-man spored za Polanske! Wiii! Kumaj čakan Pankrte!
Nej ti za festivale? Meni pa fejst! Še itak! Samo mi je bedno, ka pač moreš na tuše čakati itd. Pa bedno je, ka je ponoči fejst mrzlo naklaj spati+či je grdo vreme se lejko bojiš ka ti šotor odnese, ali pa kak je na Exiti letos bilou, ka je ena spala v šotori, pa na njo spadnola veja, pa je mrla. Omg! Poleg nikših drev ne bon mejla šotor
EDIT: Foxy-man spored za Polanske! Wiii! Kumaj čakan Pankrte!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Ja Bulma, beda je vse razen Pankrtkov. Standard, Kreslin, Maja Šuput+Enjoy nesmi faliti, san mislila ka de še BFM, ali naj bo, ovači pa Hrvati. Kak vedno. Drugo itak nemreš čakati, če pa fsi poslušajo te bedne hrvate. To je biznis
You want me to be something I can never ever be.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Hehe
Ja 7€, jes tudi ne ven, ge naj zemen. Samo ti bar delaš, jes pa drekeca pekeca.
Eh, nejden na bajkere, kliknola san zato, ka me zanimalo če me takoj vö napiše. Saj bi šla, ka sta mojiva (ati+mama) v tem motorističnon klubi člana, samo san jes te glij na eni poroki, pa nemren iti. Mama de odavala bone za pijačo, tak ka ji te poven, ka naj ti da kakši popust
Što pa te špila na bajkeraj?? Nika tou ne ven.
Ja 7€, jes tudi ne ven, ge naj zemen. Samo ti bar delaš, jes pa drekeca pekeca.
Eh, nejden na bajkere, kliknola san zato, ka me zanimalo če me takoj vö napiše. Saj bi šla, ka sta mojiva (ati+mama) v tem motorističnon klubi člana, samo san jes te glij na eni poroki, pa nemren iti. Mama de odavala bone za pijačo, tak ka ji te poven, ka naj ti da kakši popust
Što pa te špila na bajkeraj?? Nika tou ne ven.
You want me to be something I can never ever be.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ma ja. Samo delam, pa san bole brez keša kak či ne bi delala. Bila sem na morju, pa sem čist broke. Kriza!
Edaj? Mama de odavala boneee? Uf, te ji kaj prišepni,ja Sicer pa niti za bajkere neman keša..pa mo mogla v še večje dolgove ite. Shit! Škoda ka te nede.
Edaj? Mama de odavala boneee? Uf, te ji kaj prišepni,ja Sicer pa niti za bajkere neman keša..pa mo mogla v še večje dolgove ite. Shit! Škoda ka te nede.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne.
Počakaj do julija pa jih boš videla v Sloveniji(čeprav fuj, nevem kaj maš vidit ).
Počakaj do julija pa jih boš videla v Sloveniji(čeprav fuj, nevem kaj maš vidit ).
It was forever..but it didnt last long..
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ne...bojo pa na Metal Campu letos, sam kaj ko Tarje ne bo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
A kdo sploh namerava v februarju it poslušat Kreator ali Sepulturo? Pa ne mi zdaj s tem, da brez Cavalere ni nič (ker Chaos A.D. je še vedno Chaos A.D.) Ahhh good old skull thrash
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ma te mesce bo ful velik nadzakon koncertov v SLO:. Kreator (to bom vrjetn šla), Hammerfall (ne, morm mal šparat za izpit), Saxon, Iced Earth (mogoče), po so v Milanu še trio adijo; Testament, Judas Priest pa Megadeth...
Bem bem...
Faster pussycat sam v februarju..
Aja, kpa n glam nite a gre kdo?? 31. v Ortu
Bem bem...
Faster pussycat sam v februarju..
Aja, kpa n glam nite a gre kdo?? 31. v Ortu
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Bulma - Cosmopsiho
deborah napisal/-a:Jz grem na Kreator, če bo vse posreči, wiwawuwa :D
Jaz tudi!!!! Potem upam, da bom šla še na Dragonforce-Turisas, marca brez dvoma na Amon Amarth+Obituary,KOK itd. + upam, da še prej na Soulfly. Omg, kaj spet dogajaaaaaaa
-
Bulma - Cosmopsiho
No, zdaj pa še to - Cradle Of Filth, Gorgoroth, Moonspell, Asrai
Cradle Of Filth in Gorgoroth bodo spomladi skupaj z Moonspell in Asrai na evropski turneji. 8. aprila naj bi se ustavili v ljubljanskem Mediaparku. /P.N./
Spet Gorgoroth! jeeee
Cradle Of Filth in Gorgoroth bodo spomladi skupaj z Moonspell in Asrai na evropski turneji. 8. aprila naj bi se ustavili v ljubljanskem Mediaparku. /P.N./
Spet Gorgoroth! jeeee
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
marca brez dvoma na Amon Amarth+Obituary,KOK itd.
Tud js grem na tale koncert se razume
Tud tole morm jt pogledat 3.2.2009: Mediapark - Ljubljana
GRAVE DIGGER+ ALESTORM, TALETELLERS in LENE KOSTI
Iced earth pa Saxon mogoče.
Gorgoroth pa itak obvezno ,pa še kolega špila pr njih m/Cradle Of Filth, Gorgoroth, Moonspell, Asrai
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov