Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- deborah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
- Kraj: Kranj
Vsak tele ma svoj vesele. Zih tok dobr poznaš metal d loh rečeš d je neki najbl bednga. Js pa ne maram rapa, pa se ne usajam okrog d je to neki najbl bednga od muske (ok, ker to mi še muska ni ). Če ti neki ni všeč, pač ne poslušaš in ne pišeš v teme s takim naslovom
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Očitno ne baš -} http://www.metelkova.org/index.html
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Nega se programa, ali kmalu bo...
Zacnejo se 3. avgusta pa do 10. avgusta. Vupan, ka de se kaj pametnoga poleg Pankrtof, nej opet samo hrvaski bedni bendi. Kak vsako leto!! Te pa upam, ka se vidimo, ka mi placas kaksi bambus
Zacnejo se 3. avgusta pa do 10. avgusta. Vupan, ka de se kaj pametnoga poleg Pankrtof, nej opet samo hrvaski bedni bendi. Kak vsako leto!! Te pa upam, ka se vidimo, ka mi placas kaksi bambus
You want me to be something I can never ever be.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, te mi pošli či ne bon jes prle mejla seznama oz razporeda Znan ka do Bajaga tüdi. Oni so vredi...ovači pa itak ka bojo cro bendi. Saj nindri ne falijo Ka pa vstopnina? Tou je kar nekaj vedno,nej?
-
Foxy-lady - Kofetarica
Bulma napisal/-a:Ja, te mi pošli či ne bon jes prle mejla seznama oz razporeda Znan ka do Bajaga tüdi. Oni so vredi...ovači pa itak ka bojo cro bendi. Saj nindri ne falijo Ka pa vstopnina? Tou je kar nekaj vedno,nej?
Ja vstopnina je tak, ka če je kakši bole znani bend, je vstopnina večja. Niti se ne spomin, kakse so kaj bile vstopnine prejsnja lejta, ka san jes vedno mejla tedensko karto zasenki kak obcanka Polane. Verjetno de okoli 4, 5 mogoce celo 6 evrof.
Programa se nega! God damn. Internetna stran pa ne dela. Bom ti pa definitivno napisala, ka bo. Cula san tüdi, ka do Bjelo dugme, ali ka mene briga za njih. Jes tak iden samo na Pankrte, ker smo nej v dobrih odnosih z zupanom, on pa je tudi organizator oz. glavni v turisticnem drustvu. In njemi nescen pejneze ta prevec nositi, ka je gnoj
Ja CRO bendof de itak najvec, ka narod tou na velko poslusa. Nemajo pojma, ka je dobro
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, saj znan
Eh, nej...bila san da so bli Zaklonišče Prepeva edino. Mi je pa za Čorbo žal, ka san nej odla.
Nova Rock? Eh, ja. Tou nej za mene Iden na Brutal Assault na Češko kak lani. Kumaj čakan!
Ti? Na Sziget? Ali že bil? Vej sama ne ven več...
Eh, nej...bila san da so bli Zaklonišče Prepeva edino. Mi je pa za Čorbo žal, ka san nej odla.
Nova Rock? Eh, ja. Tou nej za mene Iden na Brutal Assault na Češko kak lani. Kumaj čakan!
Ti? Na Sziget? Ali že bil? Vej sama ne ven več...
-
Foxy-lady - Kofetarica
Sziget je od 12.-18. avgusta. Ma ne ven ce bom sla. Evo program, nic taksoga, ka bi bilo vsecno, razen mogoce Die Ärtze.
Mislili smo iti na Sex pistols na Nova rock, samo te smo nej sli, pa se pravili so eni, ka je bilou bedno. Pa karta je bila draga, adijo, jes si tou nemren privosciti.
Meni se niti prevec ne da oditi na kakse festivale. Rajsi iden samo na koncert, brez kaksoga taborjenja. Zgleda, ka san ze v lejtaj oz. staran se
Mislili smo iti na Sex pistols na Nova rock, samo te smo nej sli, pa se pravili so eni, ka je bilou bedno. Pa karta je bila draga, adijo, jes si tou nemren privosciti.
Meni se niti prevec ne da oditi na kakse festivale. Rajsi iden samo na koncert, brez kaksoga taborjenja. Zgleda, ka san ze v lejtaj oz. staran se
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov