Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Herady Heardy...
14.4 bojo u Ortotu thrash nebesa (Interceptor, Sarcasm, Železobeton). Kaj zdej pride katera?
14.4 bojo u Ortotu thrash nebesa (Interceptor, Sarcasm, Železobeton). Kaj zdej pride katera?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
aaaa-vračam se v Lj - aprila.
Zato ker---}Guns 2 Roses Tribute band -Edini pravi GUNS N ROSES tribute bend, ki sta jih potrdila za originalne in najboljše imitatorje celo sama Axl Rose in Slash.
Fuck! Zakon! Zakon! Vedno sem hotela na Gunse! Zdaj pa to...the best!!! Dobro nadomestilo. I`m in!
Zato ker---}Guns 2 Roses Tribute band -Edini pravi GUNS N ROSES tribute bend, ki sta jih potrdila za originalne in najboljše imitatorje celo sama Axl Rose in Slash.
Fuck! Zakon! Zakon! Vedno sem hotela na Gunse! Zdaj pa to...the best!!! Dobro nadomestilo. I`m in!
Zadnjič spremenil Bulma, dne 03. Mar. 2008 6:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
aaaaa še 3 dni do odhoda na Poljsko....To že vem da bo svetovno gor
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
the big red machine napisal/-a:aaaaa še 3 dni do odhoda na Poljsko....To že vem da bo svetovno gor
A zdej je to; hahaha Aljana je odpovedala, zdj jo bom p zajebu grem p jst??
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
ma dvomim da grem na une "Gunse", ker je visoka vstopnina...bomo vidli. Vidimo pa se lahko če prideš Aprila je tudi en zakon koncert u Medvodah tako da bom vidu kako bom s kešom...Za slike se bom pa potrudil
Dead_kid upam da se hecaš?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Visoka vstopnina? 15 eurov ni visoka vstopnina. Hihi. Pa ok.
Samo aprila je še Paganfest, tak da nekaj se bo šlo. Zakaj je vse kul vedno v istem mesecu? Toliko denarja pa spet nimam
http://www.paganfest.eu
Samo Ensiferum! Uh! Lani sem jih na Češki prespala. Damn! Ostala sem pa tak že videla. Samo bo žuuur - Korpiklaani spet. Vah...moram se odločiti kaj bom (ja,na koncu pa ne bo ne eno ne drugo).
Samo aprila je še Paganfest, tak da nekaj se bo šlo. Zakaj je vse kul vedno v istem mesecu? Toliko denarja pa spet nimam
http://www.paganfest.eu
Samo Ensiferum! Uh! Lani sem jih na Češki prespala. Damn! Ostala sem pa tak že videla. Samo bo žuuur - Korpiklaani spet. Vah...moram se odločiti kaj bom (ja,na koncu pa ne bo ne eno ne drugo).
-
Dead_kid - Kofetarica
the big red machine napisal/-a:ma dvomim da grem na une "Gunse", ker je visoka vstopnina...bomo vidli. Vidimo pa se lahko če prideš Aprila je tudi en zakon koncert u Medvodah tako da bom vidu kako bom s kešom...Za slike se bom pa potrudil
Ja itak d se hecam noo
-
aaaaaa dans se ni dalo spat sploh ...komej čakam večer da gremo divji žurki naproti .
Upam da bo uspelo naredit čimveč dobrih slik.
Upam da bo uspelo naredit čimveč dobrih slik.
-
Ma zakon je blo! Užival sem od prve do zadnje minute.Čimveč takih koncertov! U petek bom dal gor nekej slik.
-
Dead_kid - Kofetarica
Iz enga druzga forma moj post, k se mi ne lup spet pisat
Ma men je blo tok zakon:). Najboljš je bla že pot na Poljsko:)). Po pa itak, tm si loh bil cel cajt notr, p itak je blo najboljš, kul dogajanje na tamaumu odru, sm vidla ene par bendov, sicer ne vem lih kere... No ja, vem, d so bli kul:). Drgač sm pa kr na Satyricon mosh pitala, je bla ful dobra energija, folk, pa še kuncert mij bil kul:). Zmagal so pa Overkilli, to pa res ej 10+!! No ja, ne smemo pozabt na Megadeath itak, vse pohvale bendu, žurkaaaa!! Odličen koncert.. Res d sm mal zaspala, sam vseen sm večino vidla:)).
Drgač pa "we don't care what you say, FUCK YOU!!!".. Že 3 dni se mi ta komad skoz po glav mota.... Vidt celo dvorano z dvignenimi rokami, k se to dere.. Sploh se ne da opisat:)
Drgač mam p kr ene par modric, ala pr očesu, upam sam, d bo hitr splahnel, pa d ne bo barv spreminjal..
Aja pa rebra me tud mal bolijo, ampak glede na to kakšen vikend je bil je to še najmanj!!
Ma men je blo tok zakon:). Najboljš je bla že pot na Poljsko:)). Po pa itak, tm si loh bil cel cajt notr, p itak je blo najboljš, kul dogajanje na tamaumu odru, sm vidla ene par bendov, sicer ne vem lih kere... No ja, vem, d so bli kul:). Drgač sm pa kr na Satyricon mosh pitala, je bla ful dobra energija, folk, pa še kuncert mij bil kul:). Zmagal so pa Overkilli, to pa res ej 10+!! No ja, ne smemo pozabt na Megadeath itak, vse pohvale bendu, žurkaaaa!! Odličen koncert.. Res d sm mal zaspala, sam vseen sm večino vidla:)).
Drgač pa "we don't care what you say, FUCK YOU!!!".. Že 3 dni se mi ta komad skoz po glav mota.... Vidt celo dvorano z dvignenimi rokami, k se to dere.. Sploh se ne da opisat:)
Drgač mam p kr ene par modric, ala pr očesu, upam sam, d bo hitr splahnel, pa d ne bo barv spreminjal..
Aja pa rebra me tud mal bolijo, ampak glede na to kakšen vikend je bil je to še najmanj!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov