Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Ej Stara, kje si bla včerej???????
Jst sm te iskala-skoz okol gledala pa te ni in ni blo na spregled:).........na koncu smo na odru imeli neko pijansko norčevanje oz. poizkus afterpartij šova in smo te klical prek majka:"Nuša, Bulma, prit gor na oder če si tle"........in tebe ni blo! Res škoda, ker sm mislna da se dobiva,,,, ja nič pa (spet)drugič:)
Papa
Jst sm te iskala-skoz okol gledala pa te ni in ni blo na spregled:).........na koncu smo na odru imeli neko pijansko norčevanje oz. poizkus afterpartij šova in smo te klical prek majka:"Nuša, Bulma, prit gor na oder če si tle"........in tebe ni blo! Res škoda, ker sm mislna da se dobiva,,,, ja nič pa (spet)drugič:)
Papa
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ajej Bulma, si pa pošteno zajebala Jst pa sm poslušal koncert pred Galo Halo ker je zmanjkalo keša za vstopnino, jebat ga alko košta
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Bila (oz sem še) v LJ, samo nisem šla na koncert. Če bi bila tam bi te poklicala. Sorry, samo tak sma ble s kolegico utrujene. Shit :S Škoda da si delala, ker bi se lahko prej dobile.
The big red machine-spoznali smo se pa vseeno
Aprila spet pridem, pa takrat bo boljše.
The big red machine-spoznali smo se pa vseeno
Aprila spet pridem, pa takrat bo boljše.
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
aha ok, sicer ne vem kako mate vi navado, sam kolkr se jst spomnem si mi v sms-ih napisala da prideš na blek metal sto postov in pol sm te iskala pa to , misleš , da boš valda tam. Sicer tak problem ni bil ........
ok, nima veze, drugič bi blo fajn da nekak sporočiš:) Lp.
ok, nima veze, drugič bi blo fajn da nekak sporočiš:) Lp.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Saj plan je bil - oz je bilo 100% da sem tam. Pa se spremenilo. Sporočila ti pa nisem? Pozabla! Tak sem bila utrujena. Pot pa vse.Saj zdaj sem se zmenila, da pridem najverjetneje aprila-za več dni. Ker ta 2 dni je bilo vse preveeeč natrpano.
Drugače mi je pa ful žal da se nisve videle. Kdaj sve se prvič in zadnjič? 2005,ne?
Btw-kako pa je bil koncert? Valda ful žurka. Ne?
Drugače mi je pa ful žal da se nisve videle. Kdaj sve se prvič in zadnjič? 2005,ne?
Btw-kako pa je bil koncert? Valda ful žurka. Ne?
-
Ah ja jst pa zavidam vsem pizdekom, ki grejo danes na Metalurgijo v Šentjur...Škoda ker ni keša oz. ga šparam za Metalmanijo. Damn ta Ljubljana draga ku svinja
Dead_kid, glej da bojo kake slike prej ko se ga napiješ
Dead_kid, glej da bojo kake slike prej ko se ga napiješ
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Wiwiwiwiwiw, najboljš je blooooo!!
Slik pa nimam, jih bom od frenda dubla; sm bla taka terda, da pomojm še mobitela iz žepa ne bi mogla povlečt:P:P:
Aja, pa škoda je, k sm mal zaležala, hahaha, pol so me pa res varnostniki vn nesl; kao; no d se boš mal nadihala punca:P:P.
U splošnem je blo pa noooorooo!! Sam slajat pa žurirat!!!:):)
Slik pa nimam, jih bom od frenda dubla; sm bla taka terda, da pomojm še mobitela iz žepa ne bi mogla povlečt:P:P:
Aja, pa škoda je, k sm mal zaležala, hahaha, pol so me pa res varnostniki vn nesl; kao; no d se boš mal nadihala punca:P:P.
U splošnem je blo pa noooorooo!! Sam slajat pa žurirat!!!:):)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- cinema bizarre
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2008
suhica napisal/-a:men ta muska ne lezi. ampak sej usak ima svoj okus
heh, meni tud ne...
((kr neki))
-
Ku je sekalo včerej na thrashu na metelkovi .
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Gre katera na Gods of Metal - Iron Maden, Judast Priest, Slayer, itd. Jaz samo še predračun plačam ... Za take bende bom pa že mogla zdržati brez tekoče vode in z dvema wc-jema na festivalu.
MC 08 je pa letos čisto v k....
MC 08 je pa letos čisto v k....
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov