Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Halbarad
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Hehe, tole pa zna bit še zanimiva jesen:
5.9. Queens of the stone age - Križanke
6.9. Korn - Tivoli
19. 10. Dream Teather -
Sicer ne meni preveč ljube skupine, ampak ...
Ja, res je blo super na Metalcampu in to res veliki večini folka, s katerimi sem govoril. Zanimivo se mi je zdelo to, da je bilo skoraj (al pa še več ) kot polovica tujcev (predvsem Avstijci in Nemci, nekej je blo Italjanov, Hrvatov, videl oz. slišal sem pa tudi Madžare, Čehe, Poljake in Nizozemce. Nasploh sem imal občutek, da gre po veliki večini za skuliran folk. Kolk je blo ljudi še zdaj ni nikomur jasno: številke se gibljejo od 5000 do 10000. Vreme zakon - no ja, po pravici povedano bi bla lahko kakšna stopinja manj . Sicer je pa Soča igrala vlogo klime.
Organizacija je bla po mojem mnenju zelo solidna, cene pa za festival precej ugodne (pivo 500sit).
O bendih ima itak vsakdo svoje mnenje, tako da se preveč v podrobnosti ne bi spuščal. No, vseeno pa lahko rečem, da so headlinerji svojo vlogo opravičili, še posebej Anthraxi kot zaključni bend. Res dober nastop!
Ja, kot že lansko leto je bil tudi tokrat še beach stage, čeprav ne ob vodi . Tam so pa, vsaj kar sem bil tam, največji show naredili Dicklessi. Kapo dol.
Bilo je tudi kar nekaj mičnih deklic, čeprav pa je itak jasno, da se gospodične takšnih zadev udeležujejo pretežno v spremstvu svojih gospodov, tako da . Še dobro, da so bile super punce za šankom...
Sicer pa so se organizatorji na splošno zares potrudili in upam, da jim bo finančno zneslo in da se obeta MC06.
Questions
5.9. Queens of the stone age - Križanke
6.9. Korn - Tivoli
19. 10. Dream Teather -
Sicer ne meni preveč ljube skupine, ampak ...
Ja, res je blo super na Metalcampu in to res veliki večini folka, s katerimi sem govoril. Zanimivo se mi je zdelo to, da je bilo skoraj (al pa še več ) kot polovica tujcev (predvsem Avstijci in Nemci, nekej je blo Italjanov, Hrvatov, videl oz. slišal sem pa tudi Madžare, Čehe, Poljake in Nizozemce. Nasploh sem imal občutek, da gre po veliki večini za skuliran folk. Kolk je blo ljudi še zdaj ni nikomur jasno: številke se gibljejo od 5000 do 10000. Vreme zakon - no ja, po pravici povedano bi bla lahko kakšna stopinja manj . Sicer je pa Soča igrala vlogo klime.
Organizacija je bla po mojem mnenju zelo solidna, cene pa za festival precej ugodne (pivo 500sit).
O bendih ima itak vsakdo svoje mnenje, tako da se preveč v podrobnosti ne bi spuščal. No, vseeno pa lahko rečem, da so headlinerji svojo vlogo opravičili, še posebej Anthraxi kot zaključni bend. Res dober nastop!
Ja, kot že lansko leto je bil tudi tokrat še beach stage, čeprav ne ob vodi . Tam so pa, vsaj kar sem bil tam, največji show naredili Dicklessi. Kapo dol.
Bilo je tudi kar nekaj mičnih deklic, čeprav pa je itak jasno, da se gospodične takšnih zadev udeležujejo pretežno v spremstvu svojih gospodov, tako da . Še dobro, da so bile super punce za šankom...
Sicer pa so se organizatorji na splošno zares potrudili in upam, da jim bo finančno zneslo in da se obeta MC06.
Questions
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Poslušam metal že kar neki let in kej druga sploh ne želim polsušat. Če sm slabe volje me metal absolutno sprav v dobro voljo, sploh glasovi pevcev in nažiganje instrumentov, ko pa vozim pa si sploh ne morem več predstavljat, da nebi mela radio na glas in metal gor. NORO! Sem metalka in mislim, da bom še kar dolgo časa ostala. Itak pa so metalci najbolj carski tipi ( zame seveda)! Skupini sta pa dve, ki sta mi tok carski , da kr hudo in sicer Six Feet Under in Cannibal Corpsi pa tudi Children of Bodom so carji.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
To je najgrša zvrst muze,raje poslušam atomik
Za metal je dokazano,da negativno deluje na čustva.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Elizabetka napisal/-a:To je najgrša zvrst muze,raje poslušam atomik
vsak ima svoje mnenje...pač teb to ni ql in če je dokazan d ne deluje dobr...halo??
js se edin ob tak musk loh sprostim pa mij ful lajf to poslušat, dokazan me sprav v dobro volo
recmo atomik harmonik bi me sam zamoril!!!
-
Nency - Komunikatorka
rammsteingirl napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:To je najgrša zvrst muze,raje poslušam atomik
vsak ima svoje mnenje...pač teb to ni ql in če je dokazan d ne deluje dobr...halo??
js se edin ob tak musk loh sprostim pa mij ful lajf to poslušat, dokazan me sprav v dobro volo
recmo atomik harmonik bi me sam zamoril!!!
Bravo . Pr men je enako. če bi poslušala npr. atomik harmonik al kej podobnega bi bla skos v depresiji!
- Elizabetka
- Komunikatorka
no saj jaz tud ne poslušam atomik,sam če bi pa morala stalno metal
Ne vem kako vas to lahko pomirja,enkrat se je prijateljica hvalila v družbi pred leti,da posluša metal,doma pa je nabijala Simono Waiss
Ne vem kako vas to lahko pomirja,enkrat se je prijateljica hvalila v družbi pred leti,da posluša metal,doma pa je nabijala Simono Waiss
-
Nency - Komunikatorka
Elizabetka pol že ni bla prava metalka ampak se je hotla pred družbo delat " frajerko". To je pa največja bedarija! Nekaterim je všeč to drugim to, zato pa je več različnih zvrsti in vsak se sam odloči kaj mu njabolj sede.
Ne veš kako nas lahko metal pomirja? Noter padeš in to je to. Tko kot tebe pomirja neka druga zvsrt, pevec ali skupina tako metalce metal. Čist preprosto in enostavno!
Ne veš kako nas lahko metal pomirja? Noter padeš in to je to. Tko kot tebe pomirja neka druga zvsrt, pevec ali skupina tako metalce metal. Čist preprosto in enostavno!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Elizabetka in ostali, k ste neki proti metalu!
...a ste že kdaj slišale, da obstaja več različnih vrst metala... vse niso zgolj ena depresivna muska, k te res dol zbije...
med vsemi metal zvrstmi se najde kšna sprejemljiva tud za navadnga poslušalca, k ni metalc... sj js tud nism najbl navdušena nad deth metalom itd... sam maš pa pol miljon enih nu-metal bendov in drugih zvrsti metala, k pa folk komi ve za njih, da so kao metal...pa jih vsi poslušajo... npr...evanescence, limp bizkit...res, da je to že bl skomercializiran sam vseen...
musko morš spoznt, da vidš kakšna je v resnic...tko, da ne zj metala sodt po enih šmekih k hodjo okol z zamaščenimi dolgimi lasmi, pa so oblečeni kokr ene ogrožene vrste, al pa zj, če se vam zdi ena metallica neprebavljiva... metal ni sam to, je še velik več, sam spoznt ga morš... sam je pa zj čist odolčitev vsakega posameznika kwa bo poslušu...
...a ste že kdaj slišale, da obstaja več različnih vrst metala... vse niso zgolj ena depresivna muska, k te res dol zbije...
med vsemi metal zvrstmi se najde kšna sprejemljiva tud za navadnga poslušalca, k ni metalc... sj js tud nism najbl navdušena nad deth metalom itd... sam maš pa pol miljon enih nu-metal bendov in drugih zvrsti metala, k pa folk komi ve za njih, da so kao metal...pa jih vsi poslušajo... npr...evanescence, limp bizkit...res, da je to že bl skomercializiran sam vseen...
musko morš spoznt, da vidš kakšna je v resnic...tko, da ne zj metala sodt po enih šmekih k hodjo okol z zamaščenimi dolgimi lasmi, pa so oblečeni kokr ene ogrožene vrste, al pa zj, če se vam zdi ena metallica neprebavljiva... metal ni sam to, je še velik več, sam spoznt ga morš... sam je pa zj čist odolčitev vsakega posameznika kwa bo poslušu...
- Elizabetka
- Komunikatorka
naštej mi nekaj bom dounlaudala in poslušala
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Vermilion napisal/-a:Elizabetka in ostali, k ste neki proti metalu!
med vsemi metal zvrstmi se najde kšna sprejemljiva tud za navadnga poslušalca, k ni metalc...
Točno! Se čisto strinjam.
Jaz bi se drugače razglasila kar za "rokerco" ampak še vseeno rada poslušam kakšne "easy" variante metala, ker mi je pač všeč
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Elizabetka napisal/-a:naštej mi nekaj bom dounlaudala in poslušala
Therion - Clavicula nox oz kar cel album Vovin je bolj na easy razen 1 komada
Sirenia - Save me from myself
Tiamat - Mount Marilyn
Tiamat - Clovenhoof
Tiamat - Carry your cross and I'll carry mine
Imperia - Mysted by desire
Within Temptation - See who I am