Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hehehe. Damn! Jaz sem pa računala nate Šment! Sem mislila, da bi mogoče vedela. Če ti B. kaj pove da zna za kaj takega mi javi.
Drugače pa-sem iskala iz koncerta W.Temptation slike, pa jih nisem našla. Niti na nobeni metal strani. Valda bodo kje.
Drugače pa-sem iskala iz koncerta W.Temptation slike, pa jih nisem našla. Niti na nobeni metal strani. Valda bodo kje.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
jagodka85 napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Bulma si bila na Within Temptation v LJ?? Nejsan te nikjer vidla.
Maš kakšno slikco? Sicer ne poslušam gothic muske pa ne metala kej preveč, ampak oni so mi pa res zakon
Ne, nimam nobene slikice, nic nisem jaz slikala. Samo je pa bilo dobro!
Bulma, saj jes tudi neman rada bab v bendi, ampak ta pevka pri tej skupini pa izredno dobro spejvle.
Na kere koncerte bos kaj sla??
Bulma v Čakovci je ena taksa trgovina, se mi zdi. Nemas dalec!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
No..jaz ne poslušam nobenega benda v katerem poje kera baba. Hm...drugače mi je vseeno če so not ali ne.
Idem na Let3 Saj vem, da to ni metal. Drugače pa na Paradise Lost na Dunaj, pa Metalcamp. Bo valda potrebno šparati že zdaj, ker bo spet tak zasoljena cena. Edino če me spet ne piči in bom raje kot lani šla na kakšen festival na Češko.
Drugače pa se obeta še dosti koncertov I guess. Ta petek grem tudi na Železobeton. Spet
Pa čakam, da še kaj napovejo za zimo.
Idem na Let3 Saj vem, da to ni metal. Drugače pa na Paradise Lost na Dunaj, pa Metalcamp. Bo valda potrebno šparati že zdaj, ker bo spet tak zasoljena cena. Edino če me spet ne piči in bom raje kot lani šla na kakšen festival na Češko.
Drugače pa se obeta še dosti koncertov I guess. Ta petek grem tudi na Železobeton. Spet
Pa čakam, da še kaj napovejo za zimo.
-
Foxy-lady - Kofetarica
Ehhh, i don't like Mikk. Se ne vidimo
Upam, ka bodo kakšni pametni koncerti koncerti letos. Rada bi šla na Rammsteine in Metallico, če bo sploh kje v bližini. Samo dvomim, ka bom finančno sposobna toga, ker de me selitev stala kar nekaj dinarčkov...
Upam, ka bodo kakšni pametni koncerti koncerti letos. Rada bi šla na Rammsteine in Metallico, če bo sploh kje v bližini. Samo dvomim, ka bom finančno sposobna toga, ker de me selitev stala kar nekaj dinarčkov...
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst bom p poleti šla verjetno na Bang your head/Gods of metal, še ne vem, pa na Masters of rock 99%, ker prodajajo karte po smešno nizki ceni (37e..)
Zdej nazadne sm bla pa na tribiute to Miki 2 in morm rečt, d je bil to eden boljših koncertov, ki sm jih obiskala:). Družba, vzdušje, bendi.. Vse je blo dobr:). Posebej so me presenetili Crossbreed in pa Thraw. Btw, crossbreed bodo zdej v eni slovanski reviji, so tok navdušili urednika revije (thrasherja:)). Ful fajn se mi je zdel tud Gothic metal night v ownu, ta četrtek:9. spet žurka, dobra družba, na koncu pa glaaaam:). V kratkem oz 11. pa še na Great White.. Jeeei:D
Zdej nazadne sm bla pa na tribiute to Miki 2 in morm rečt, d je bil to eden boljših koncertov, ki sm jih obiskala:). Družba, vzdušje, bendi.. Vse je blo dobr:). Posebej so me presenetili Crossbreed in pa Thraw. Btw, crossbreed bodo zdej v eni slovanski reviji, so tok navdušili urednika revije (thrasherja:)). Ful fajn se mi je zdel tud Gothic metal night v ownu, ta četrtek:9. spet žurka, dobra družba, na koncu pa glaaaam:). V kratkem oz 11. pa še na Great White.. Jeeei:D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Foxy-lady - Kofetarica
Bulma bila sem na Železobetoni, ko so bili v Lendavi, tak ka me več ne zanimajo. Žurka pa pol je bila.
Pa NOFX niso tak "mehki" Pa ka te ti poslušaš - one ka se davijo v mikrofon? Jaz to nemren poslušati... Nervira me. No, razen Slipknot - oni so mi vredi.
Jaz se veselim Iron Maiden koncerta, upam samo ka bom imela money money. Mogoče bo tudi kaj dobrega na Sziget Festival v Budimpešti pa bomo šli tja tudi. Ampak bo program znan komaj spomladi...
Pa NOFX niso tak "mehki" Pa ka te ti poslušaš - one ka se davijo v mikrofon? Jaz to nemren poslušati... Nervira me. No, razen Slipknot - oni so mi vredi.
Jaz se veselim Iron Maiden koncerta, upam samo ka bom imela money money. Mogoče bo tudi kaj dobrega na Sziget Festival v Budimpešti pa bomo šli tja tudi. Ampak bo program znan komaj spomladi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov