Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst pa sm bil včeraj v K4 na Noctiferii (predskupini sta bili pa Nibiru in Scaffold). Blo je zakon, vse od muzike (res tapravi black/death metal), vzdušja, folka-metalk Samo malo prehitro je minilo vse skupaj. .Sej bi dal slike samo so slikane z mobijem in sej veste da na takem koncertu ni glih idealne svetlobe in se bolj malo vidi .
Until next time m/!!!
Until next time m/!!!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst sm bla pa včerej na avkustičnmu koncertu Metalsteel. Supper koncert, čeprav zelo kratek. Najbolj mi je bilo všeč, ker so špilali tudi Poison-Every rose ha it's thorn . Dones na na Iron Medien, sm karto zadela . Jutr p še thrash night, pol se pa do torka mal umirim s koncerti, so bolj žurke. V torek je pa božični rock koncert .
Kar se pa pajkic tiče, sem si pa ravno včeraj kupila blago, sicer črno with glitter in bo pomoje prov fino izpadl vse skp
Kar se pa pajkic tiče, sem si pa ravno včeraj kupila blago, sicer črno with glitter in bo pomoje prov fino izpadl vse skp
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
aaa-ti si ta, ki je zadela karto Super!
Jaz pa grem danes na punk koncert http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=calendarview&id=5250, jutri pa ima en kolega RD, pa bodo za njega 4. lokalni metal bendi igrali. Mislim-the best
Potem pa mislim, da sam tudi jaz letos s koncerti ven.
Btw-kje si kupila blago? Jaz bi tudi imela neko, pa nimam idej
Jaz pa grem danes na punk koncert http://www.sobotainfo.com/index.php?mode=calendarview&id=5250, jutri pa ima en kolega RD, pa bodo za njega 4. lokalni metal bendi igrali. Mislim-the best
Potem pa mislim, da sam tudi jaz letos s koncerti ven.
Btw-kje si kupila blago? Jaz bi tudi imela neko, pa nimam idej
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ne, nimam še.. Sm jih hotla dat decembra delat, pa sm dam pršla sam tok, d sm se stuširala pa naprej (žuriranje in koncerti vsak dan, 12 dni zapored). Februarja jih bom dala narest, ker sm trenutno čist broke, pa bom pol slikco nalepla . Btw, a je bil kdo v soboto v Izbruhu? Men je blo ful fajn, ene par nastopajočih sm tud poznala in smo po koncertu šli še na pirčka..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hehe
Meni je pa adijo bila tista kitajka, ali japonka ali whatever, ki je prišla gor na njihovem koncertu v MBju. Pa mela majico Interceptor, pa slemala tam itd. Jaz sem se tak režala Potem še pa neke kitajske narodne ali kakšne pesmi pela
Meni je pa adijo bila tista kitajka, ali japonka ali whatever, ki je prišla gor na njihovem koncertu v MBju. Pa mela majico Interceptor, pa slemala tam itd. Jaz sem se tak režala Potem še pa neke kitajske narodne ali kakšne pesmi pela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov