Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
men je pa metal včasih prav ql nekaj časa sem ga poslušala zaj pa ne več tak.....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
lisička napisal/-a:O fuck, pa kaj so nori s takimi cenami al kaj
A pride kej folka, glede na to, da je tole full drago?
Hehe, za vse tri dni je skoraj 16.000 sit karta Ja, folk bo ziher tam, če pa jih ne bo bo pa bol zarad izpitov kot cene karte. Ker so itak take grupe na kupu, da je vredno dat tolko denarja.
No,jest karto že mam, pa mi ziher keša ne bo žal...komaj čakam naslednji petek!!! Jupiii!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Halbarad napisal/-a:Metalcamp ja za nami in zaenkrat lahko rečem le, da je vsem (ljubiteljem trših stvari), ki so ta festival izpustili, lahko pošteno žal.
Dal bi nam za vstopnico, pa bi šli še mi
No povej, kako je bilo? Razen tega, da nam je lahko pošteno žal.
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Meni je žal da sem spet Therion zamudila. A niso enkrat zdaj v Zadru? Nek metal festival ali kaj že.
Drugač mam zlo rada kak gothic metal, kaj bolj na easy. Ne maram težkometalnih bendov, vreščanje itd. Tapravi metalci in wanna be metalci so mi malo spooky, sicer pa niso vsi metalci isti, ane. Povsod se najdejo ekstremi.
Najboljši bendi: Within Temptation, Sirenia, Imperia, Therion, Tiamat (Carry your cross and I'll carry mine - ženski vokal, moško brundanje... super komad), Nightwish, Nemesea, Abonos, Rammstein, Linkin Park... A Evanescence so metalci? Men je to bolj rock, ma sej vseeno, dobri so
Drugač mam zlo rada kak gothic metal, kaj bolj na easy. Ne maram težkometalnih bendov, vreščanje itd. Tapravi metalci in wanna be metalci so mi malo spooky, sicer pa niso vsi metalci isti, ane. Povsod se najdejo ekstremi.
Najboljši bendi: Within Temptation, Sirenia, Imperia, Therion, Tiamat (Carry your cross and I'll carry mine - ženski vokal, moško brundanje... super komad), Nightwish, Nemesea, Abonos, Rammstein, Linkin Park... A Evanescence so metalci? Men je to bolj rock, ma sej vseeno, dobri so
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja a bo že kdo povedov koko je blo na metal kampu no k sm firbčna!
btw a kdo ve, če bodo korni res u lj 6. septembra??
-
*5!k@* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2005
- Kraj: pk urška~~>dvorana D
rammsteingirl napisal/-a:ja a bo že kdo povedov koko je blo na metal kampu no k sm firbčna!
a resss?????????
o moj bog....nujno moram zvedt....kje si to slišala...???dej če kej zveš mi pišš...prosmmm???
like~~>nimaM pudpi§a
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Halbarad napisal/-a:Metalcamp ja za nami in zaenkrat lahko rečem le, da je vsem (ljubiteljem trših stvari), ki so ta festival izpustili, lahko pošteno žal.
Jaaaaaaaaa! Zakon je blo!!! Pa že drugič sem bla na Therionih v pol leta!!! Jih pač naravnost obožujem...
Ma resno fenomenalen show!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja pol mij pa res loh žov...pa drugič, k bodo finance dopuščale...čeprov bi še vsen rajš šla na aerodrom al pa na rock im park...
koko je blo pa z organizacijo?? pa bendi a so dobr odšpilal, mislm če so se potrudl??
jaja..res piše d bodo...najbol 6. septembra u tivoliju...sam ket bi se pa dal karte zrihtat??
koko je blo pa z organizacijo?? pa bendi a so dobr odšpilal, mislm če so se potrudl??
jaja..res piše d bodo...najbol 6. septembra u tivoliju...sam ket bi se pa dal karte zrihtat??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov