Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Vsaj to somebody Pri nas v Prekmurju pa skoraj nikoli ne dogaja nič za metalce. Edino zdej v soboto bo Metal klavnica XII To je pa vse. Zato pa hodim na koncert v Mb+Lj, pa še kam, ker je pri nas preveč pusto kar se metal scene tiče.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:Vsaj to somebody Pri nas v Prekmurju pa skoraj nikoli ne dogaja nič za metalce. Edino zdej v soboto bo Metal klavnica XII To je pa vse. Zato pa hodim na koncert v Mb+Lj, pa še kam, ker je pri nas preveč pusto kar se metal scene tiče.
ja, sm vidla d bo; mal poroči kuko je blo
sj drgač je pa to pr ns tud bl izjema - sm šla 10kratbrat č je to res k je blo v taprve
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
rescue 911 napisal/-a:ŠE POLNITE TOVARIŠI...VČASIH...
AC-DC IN PODOBNO
valda da se ''spomnimo''...sej stara scena je čist kull!! (ac/dc , gunsi...)
men je tud metal kull...sicer zadnje čase poslušam bolj komercialo (pa mi sploh ni všeč) tk da bom mogla spet mal po univerzalnih albumih pobrskat:D drgač pa mi ne leži lih kak death metal (včasih tud)...bolj kej na izi, kej za žur......metallica,sonata arctica,iced earth, iron maiden(...)
koncerti??
pričakujem kej v kratkem in upam da bodo tud na slovenskem kej izboljšali metal sceno:D
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
Bulma - Cosmopsiho
Ste vidli da so za Metalcamp potrjeni The Exploited? Zanimivo! Kar mi je še pa najbolj všče je pa to---} KORPIKLAANI so tudi potrjeni! Kakšen žur pa oni naredijo
Na kratko---} za mene bo ta Metalcamp perfect! Točno ti bendi so ki bi jih rada vidla (čeprav sem jih že ) -Amon Amarth, Immortal, Korpiklaani,Ensiferum.
Na kratko---} za mene bo ta Metalcamp perfect! Točno ti bendi so ki bi jih rada vidla (čeprav sem jih že ) -Amon Amarth, Immortal, Korpiklaani,Ensiferum.
-
Bulma - Cosmopsiho
Za The Exploited sem staknila na Paranoidu kot tudi vse ostalo. Sicer sem pa takoj šla preverit na njihovo spletno stran, pa nič ne piše. Tak da je možno da so samo za foro dali to gor, ker je še anketa poleg pa je večina folka glasovala za to, da ne sodijo na metalcamp. Meni je pa v bistvu vseeno. Se mi pa zdi zanimivo
Btw,zakaj pa Metallice ne maraš? Npr.stari albumi so bomba!
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:Za The Exploited sem staknila na Paranoidu kot tudi vse ostalo. Sicer sem pa takoj šla preverit na njihovo spletno stran, pa nič ne piše. Tak da je možno da so samo za foro dali to gor, ker je še anketa poleg pa je večina folka glasovala za to, da ne sodijo na metalcamp. Meni je pa v bistvu vseeno. Se mi pa zdi zanimivo
č slučajno ni zafrkancija,bodo pa itaq sigurn nastopl na začetku MC-ja; sj v bistvu je kr izziv dobit prek 80 bandov...
drgač pa je black (od metallice) svetovn; tud tisti k ne poslušajo metala priznavajo d so obri komadi gor
-
Bulma - Cosmopsiho
Mene tudi zanima če ni zafrkancija. Ker pravim da na njihovi strani ni nič (še) gor. Ali vseeno - zakaj bi zafrkavali za tako stvar,ne?
Zdaj so pa še potrjeni Hatebreed To bo spet napeto. Boljše biti zadaj kje
Zdaj so pa še potrjeni Hatebreed To bo spet napeto. Boljše biti zadaj kje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov