Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
10.02.2006
Dimmu Borgir so nov potrjeni band za Metal Camp. Kot headlinerji bodo nastopili v soboto.
Mislim,jes pa mam srečo. Najprej Amon Amarth,zaj pa še Borgiri! ma to bo fenomenalno!!! Komaj čakam
Dimmu Borgir so nov potrjeni band za Metal Camp. Kot headlinerji bodo nastopili v soboto.
Mislim,jes pa mam srečo. Najprej Amon Amarth,zaj pa še Borgiri! ma to bo fenomenalno!!! Komaj čakam
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
misery napisal/-a:metal je full zkon...se posebi dark metal...dimmu borgir pa taki...
ne bi se rada kregala, sam kdaj so pa ustavrl dark metal? ker js prvič slišm zanj
ja glede metalcampa pa tole od 21. do 23 julija
bendi k so potrjeni na uradni strani eathstar, Kataklysm, Wintersun, Heaven Shall Burn, One Man Army & The Undead Quartet
govori se pa še za: Amon Amarth , Dimmu Borgir, Nevermore, Evergrey, Cataract
kej več pa ne vem
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
15.4. u mediaparku in flames & sepultura!!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Gre kdo?
Manegarm/Skyforger/Goddes Of Desire
Za noro zabavo v stilu prave poganske vikinške veselice s starinskimi kostumi, ognjem, pivom in divjim poplesovanjem v vikinških ritmih, za katero bodo 6. marca v Mariboru poskrbeli Manegarm, Skyforger in Goddes Of Desire.
Že komaj čakam!!!
Manegarm/Skyforger/Goddes Of Desire
Za noro zabavo v stilu prave poganske vikinške veselice s starinskimi kostumi, ognjem, pivom in divjim poplesovanjem v vikinških ritmih, za katero bodo 6. marca v Mariboru poskrbeli Manegarm, Skyforger in Goddes Of Desire.
Že komaj čakam!!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Intet napisal/-a:Jst bom verjetno šla, če se mi bo dal... Mam na isti dan izpit pa še pol obveznosti na faxu. Bomo vidl kako bo v totem.
Če maš tisti dan izpit pol še bolj moraš it-da proslaviš da si se rešila
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, bulma, ql d greš na sepulturo...sm lih hotla prašat če kera gre...k mene tut skos bl ma, d bi šla
pa morm še našparat, pa ubistvu še "zbiram" folk, k bi še šu....
pa morm še našparat, pa ubistvu še "zbiram" folk, k bi še šu....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov