Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja z vermilion sva pol skupi šle na cob....tko kt je že rekla z 20...sam ene dobrih 5 minut še peš...na kardeljevi ploščadi greš dol pa je....
itaq d taxisti najbl obirajo....sam za nazaj recmo se pa splača če nimaš več busov al pa vlakov...pa itaq če gre več folka...
koncert je biv noro dobr!!
pa se popravlam za zadnič k sm napisla za karte za helloween..pomotoma sm napisala d so 21. čeprov so 23.1.
ok lep se mejte pa poročite če ste bli ket na kšnmu koncertu..mogoče še kšni vtisi s cob, če je kera bla??
itaq d taxisti najbl obirajo....sam za nazaj recmo se pa splača če nimaš več busov al pa vlakov...pa itaq če gre več folka...
koncert je biv noro dobr!!
pa se popravlam za zadnič k sm napisla za karte za helloween..pomotoma sm napisala d so 21. čeprov so 23.1.
ok lep se mejte pa poročite če ste bli ket na kšnmu koncertu..mogoče še kšni vtisi s cob, če je kera bla??
-
ma ja men tut drgač uni one man army niso bli ne vem kwa ql..ektomorfi so mi pa drgač zakon!!!
pa tut šel pri njih nm je zares začel trgat...pa lorelaj sj si vidla d pr prvi skupini folk niti ni biv ne vem kwa zagret...pol se je pa začel
pa tut šel pri njih nm je zares začel trgat...pa lorelaj sj si vidla d pr prvi skupini folk niti ni biv ne vem kwa zagret...pol se je pa začel
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
rammsteingirl napisal/-a:.ektomorfi so mi pa drgač zakon!!!
pa tut šel pri njih nm je zares začel trgat...
Jah,to ti pa verjamem! Jest sem tudi bila na Ektomorfih in res totalno razturajo.
Maš mogoče kakšne slike?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
ma žov nimam....k se nama je itaq ful mudil in sva use pozable...tko d tut fotkiča nisva uzele sabo..dost škoda ja ste še ostali prkrajšani...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Bulma napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:.ektomorfi so mi pa drgač zakon!!!
pa tut šel pri njih nm je zares začel trgat...
Jah,to ti pa verjamem! Jest sem tudi bila na Ektomorfih in res totalno razturajo.
Maš mogoče kakšne slike?
Men so Ektomorfi čist zakon...zj sm jih že 3x vidla pa mi res hudo sceno nrdijo
zj bo pa s5 en kupm dobrih koncertov...tko, da bom s5 use zapravla, k me res ma da bi šla na Soulflye
-
Bulma - Cosmopsiho
Vermilion napisal/-a:zj bo pa s5 en kupm dobrih koncertov...tko, da bom s5 use zapravla, k me res ma da bi šla na Soulflye
Ja,to pa res. Jest sem Soulfly vidla na Metalcampu in totalno žurko naredijo. Smo bli čist naprej...kar mi je malo žal,ker so me porivali iz enga konca na drugega Tolko da modric nisem mela
Če bom s kešem na dobrem grem ziher,če ne pa na In Flamese! Nekaj bo ziher!
Zadnjič spremenil Bulma, dne 11. Jan. 2006 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
a ni to lih najbol zakon, da si čist spredj v prvi vrsti? ....mislim men je to najbolj zadeva, ki jo lahko ever potegnem od koncerta, saj band vidš čist od blizu kwa jim dogaja na odru ipd.....
......jeszt sm bla na Slayer-jih čist spredaj v prvi vrsti, direkt pred Kerry Kingom in mi je res najbolj dogajal, ker sem bla ful happy da mi je uspelo pridt v prvo vrsto........to je bil v bistvu tut edini razlog da sem šla na metal camp (no pa zarad exciter),ker je bla velik večja šansa pridt tam v prvo vrsto kot pa 14 dni pred MC v Boloniji na GOM kjer je blo 50.000 ljudi.
......ja, mela sem pa pol res drug dan totalno plave rebra.......od tega k je folk z vso silo prtiskal name v ograjo.....ampak se je splačal....
.......mislim, itq ni blo nobene nevarnosti tko da........v kakšne izredne razmere se itak ne bi odpravljala, sem rajš zadaj, pa če je npr. na odru sam Bog......ampak na MC je blo pa res totalno fletkano.....tok mal ljudi......baje samo ene 4000.....
lp......pa upam, da bo letošnji metal camp tut tok fajn.....pa še po vrhu nej prpelejo kak prvovrstni band.....
......jeszt sm bla na Slayer-jih čist spredaj v prvi vrsti, direkt pred Kerry Kingom in mi je res najbolj dogajal, ker sem bla ful happy da mi je uspelo pridt v prvo vrsto........to je bil v bistvu tut edini razlog da sem šla na metal camp (no pa zarad exciter),ker je bla velik večja šansa pridt tam v prvo vrsto kot pa 14 dni pred MC v Boloniji na GOM kjer je blo 50.000 ljudi.
......ja, mela sem pa pol res drug dan totalno plave rebra.......od tega k je folk z vso silo prtiskal name v ograjo.....ampak se je splačal....
.......mislim, itq ni blo nobene nevarnosti tko da........v kakšne izredne razmere se itak ne bi odpravljala, sem rajš zadaj, pa če je npr. na odru sam Bog......ampak na MC je blo pa res totalno fletkano.....tok mal ljudi......baje samo ene 4000.....
lp......pa upam, da bo letošnji metal camp tut tok fajn.....pa še po vrhu nej prpelejo kak prvovrstni band.....
-
Bulma - Cosmopsiho
Eh,itak je najboljše v prvi vrsti! Samo mi smo bili na Soulfly negi v tretji,ali četrti in tam je blo "najhuje" Mah meni nobene modrice niti malo ne bi blo žal
Ja,jest sem pa prebrala da bi naj bilo negi okrog 6000 ljudi. Mah ne vem! Glavno da je žurka bila
Ja,jest sem pa prebrala da bi naj bilo negi okrog 6000 ljudi. Mah ne vem! Glavno da je žurka bila
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja to pa itak, glavn' da je dobr žur , pa na metal campu mi je res full dobr ker je tok mejhn fest in take mase ljudi......res good festival, 05 sicer ful boljši kot 04......v upanju da bo 06 še boljši.....
maja, najhuj pa je res biti nekje v sredini gužve.....to se pa pol sploh ne splača tam guzit ker nimaš nič od koncerta samo paziti moraš da te ne bo kdo udaril, porinil al pa zahodil alpa nate padu pri stagedivingu.
maja, najhuj pa je res biti nekje v sredini gužve.....to se pa pol sploh ne splača tam guzit ker nimaš nič od koncerta samo paziti moraš da te ne bo kdo udaril, porinil al pa zahodil alpa nate padu pri stagedivingu.
-
Bulma napisal/-a:Ja,to maš pa prav. Pa tečno je ker tam zadaj vsi samo gledajo koncert, redki pa norijo Če hočeš žur moraš definitivno biti od sredine naprej
se strinjam!!
drgač pa tole mi ni jasn..k js sm dobla od info vstopnic tole za soulfly-je:
"Sodelujoči, Jasmin Stavros, Draen Zečič, Atomik harmonik, Goran Karan, Davor Borno, Klapa Lanterna, Alfi Nipič, Minea, Davor Radolfi, Karma, Nua Derenda, Rebeka Dremelj, Game over, Sebastian, Vlado Kalember, Fredy Miler, Power Dancers, Werner, ank rock, 6 Pack Čukur, Omar Naber in mnogi drugi."
mislm to mi je pa kr neky....a je to napaka al kaj?? kera kj ve??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov