Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Thrashy napisal/-a:wtf...............pop..........ket si to najdla........
sam npisala zame musko ki sux....torej...whatevr....
am ja..sam tko...korni kao numetal...sam so p že bol metal k limp bizkiti..k so kao tut numetal
umiram.</3
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jp..se strinjam, d so KoRni bolši (nu)metal kokr pa bizkiti...čeprov so se bizkiti zj s5 mal izboljšal s tazadno plato, k prejšna je bla pa res žwe skor pop ...
itaq, je numatal tok širok pojem...mislm komad enih bandov se šteje kao za numetal, k je recmo čist kontra kornom ipd... npr...evanescence, linkin park (pop numetal?!?! )
itaq, je numatal tok širok pojem...mislm komad enih bandov se šteje kao za numetal, k je recmo čist kontra kornom ipd... npr...evanescence, linkin park (pop numetal?!?! )
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Vermilion napisal/-a:jp..se strinjam, d so KoRni bolši (nu)metal kokr pa bizkiti...čeprov so se bizkiti zj s5 mal izboljšal s tazadno plato, k prejšna je bla pa res žwe skor pop ...
točn tko
jutr grem p kupt ta nou cd ud kornou...wiiii
umiram.</3
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
najprej je reku da nam bo plaču tm okol 40000 sit za 3 dni. pol 2000 jurja na uro, pol ns je še en kelnar zajebu k je pijan stregu in je naletel na organizatorja, in nam je pol za kazen en šank zapru, tko da je pol pršlo na 1500 pa še delat nismo vsi mogl zarad šanka! zdej men je tazadnji plaču, veš kdaj je bil metal camp? no men je plaču šele konc septembra pa še to 1000 na uro! tko da iz 40000 je pršlo na 18000 sit! zdej pa čakam še na tistih 500 sit na uro!
u glanem ni se mi splačal it v tolmin pa nazaj! ampak saj pil si lahko zastonj
u glanem ni se mi splačal it v tolmin pa nazaj! ampak saj pil si lahko zastonj
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
maja, to je jeba ja........poznam te nategunske šefe, k tut sama delam v strežbi pa bi vsi po vrst najrajš vidla, da jim nekak delaš zastonj al pa za majhen keš........ ............eh, bo že boljš.............najbolš je čakat na dan ko bo pay back time pršu, pa nas ne bo mogu noben več je**t
LP!
LP!
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
to je zakon ja .....da ti nekdo da za karto.....al pa da maš tazga frenda da ti posod keš za koncert in mu ga lahko vrneš kadar boš mel......men je kolega dal za Exodus, jaz bom pa njemu za Helloween sva se zmenla....
to je cool, ker enkrat eden nima fedra, drugič drug .......in zakon je da si tkole pomagamo, ker je brezveze da bi res zarad tistih 5 jurjov.....(ki jih seveda takrat nimaš:) ) zamudu dober koncertič....
na Exodus mi je blo totalno zakon in mi res ni žal, da sem si sposodla keš od frenda, ker smo pol se še pogovarjal z Gary-am, Jackom in ta novmu pevcam Robom Dukes......đđđđžžžžžžž, fantje so totalne face.....tko btw
aja, pa Merry Christmas vsem:)
to je cool, ker enkrat eden nima fedra, drugič drug .......in zakon je da si tkole pomagamo, ker je brezveze da bi res zarad tistih 5 jurjov.....(ki jih seveda takrat nimaš:) ) zamudu dober koncertič....
na Exodus mi je blo totalno zakon in mi res ni žal, da sem si sposodla keš od frenda, ker smo pol se še pogovarjal z Gary-am, Jackom in ta novmu pevcam Robom Dukes......đđđđžžžžžžž, fantje so totalne face.....tko btw
aja, pa Merry Christmas vsem:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov