Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
SIEENA napisal/-a:Bulma napisal/-a:Hm,v Sloveniji spet en kar zanimiv koncert in torej ---} Children of Bodom (4.1.06 – MEDIA PARK, LJUBLJANA).
Gre kdo?
Jes sicer ne grem,ker sem že bla.
Hudooooo
js bi pa šla, če bo keš seveda
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Nightwish odslej brez Tarje??
Njihova stran trenutno ne deluje, je pa pismo Tarji:
http://www.nightwish.com/
... in potem še komentar na njeni strani:
http://fan-sites.org/tarja/
Nightwish brez Tarje ni Nightwish
Njihova stran trenutno ne deluje, je pa pismo Tarji:
http://www.nightwish.com/
... in potem še komentar na njeni strani:
http://fan-sites.org/tarja/
Nightwish brez Tarje ni Nightwish
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
pr men to ni lih oboževana muska...drgač pa nimam nč prot nobeni zvrsti...so mi pa ful noro dobri Nightwish...pa mislem da bi se še kšn komad najdu k mi je ušeč od metala
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
ČrnaSenca napisal/-a:No vidim, da ste že kar nekaj bendov obdelal. Mene pa zanima kaj si mislite o Sergeju Škofljancu (Requiem, Razvaline). Ga sploh poznate? Meni je resnično najboljši vokalist. Pevec, ki izlije dušo pred občinstvom. Edino žal mi je, da Razvaline ne ustvarjajo svoje muzike, ker komade špilajo bolje od originalov.
Kaj si mislim o Sergeju...super je. Res je najboljši vokalist , pevec, ki izlije dušo pred občinstvom, in še bi se dalo naštevat njegove dobre strani... Nočem kritizirat Primoža (ex Requiem pevec, ker je tud on super), samo se mi zdi da so oni (Requiem) veliko pridobili s Sergejem. Poleg tega pa še trše zvenijo!
Sicer sem pa na (mislim da) njegovem prvem koncertu z Requiemovci Sergeja spoznala in mi je tud tak fajn človek. Tak... zanimiv, smešen, nežen...za fore... (lohk se tud motim ampak glede na prvi vtis je kul). Skratka zanimiv osebek!!!
Ko bojo spet kaj koncertirali, pa povem kaj več...
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja,ja......spet bi blo dobr 'mal rekvijeme prvlečt na sceno.....đđđžžžž
nazadne sm jih vidla januar-ja 04.....
glede najtviš pa tare..... al' tarje......weeee , zj pa v jok pa na drevo.....(mogoč jo vzamejo nazaj )
iz čistega dovgcajta in pa malo informativno iz firbca sem prebrala pismo članov in lahko iz tega razberem, da glede na argumente ki jih navajajo zakaj je letela......je čisto bolj opravičeno, da so jo kicknli, ker je vrjetno tko bolš zanjo in tut ostale člane.....itq bi pa baje sama šla po naslednem albumu al kwa.....mah, kr nekj
lp
glede najtviš pa tare..... al' tarje......weeee , zj pa v jok pa na drevo.....(mogoč jo vzamejo nazaj )
iz čistega dovgcajta in pa malo informativno iz firbca sem prebrala pismo članov in lahko iz tega razberem, da glede na argumente ki jih navajajo zakaj je letela......je čisto bolj opravičeno, da so jo kicknli, ker je vrjetno tko bolš zanjo in tut ostale člane.....itq bi pa baje sama šla po naslednem albumu al kwa.....mah, kr nekj
lp
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Thrashy napisal/-a:ja,ja......spet bi blo dobr 'mal rekvijeme prvlečt na sceno.....đđđžžžž
Je Marko rekel, da so zdaj na 1-2 letni pavzi, ker se ukvarjajo z drugimi projekti. Upam, močno upam, da bodo čim prej nazaj na odrih, ker rabim njihov koncert!!! (upam, da nisem edina)
- evil_nemesis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2005
metal rulzz
res zakon- -
sploh heavy, gothic, nu, love, metal
metal
res zakon- -
sploh heavy, gothic, nu, love, metal
metal
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
men je ok, čeprou mam pa raj rock pa punk pa tko....
- (=MaLiChKa=)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Beltinciii =)
metal ye carski! :>
npr.: Cradle Of Filth, Children Of Bodom, System Of Down itd..
npr.: Cradle Of Filth, Children Of Bodom, System Of Down itd..
*MiiiŠooo je car*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov