Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Šverc punca šverc....ni vredno dajat tolko keša za en dan.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Jaqueline napisal/-a:Sej tak vlek fan tud nisn. Sam vlk sm jih poslušala ko sm bla majhna.
Bol me je mikal letos avstrijski festival Lovely days...jaoo kaka setlista. Sam žal ni šlo.
ah sj bodo še šanse...
jst zmer sanjam d k bom velka d bom mela avtodom pa d bom šla lohk n kerkol fstival, n kerkol koncert... ah te sanje
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
22.julija pride Metallica v Italijo (Bologna). Joj, šla bi, pa verjetno ne bo prevoza Še vedno čakam, da pridejo v Slovenijo
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Zdj ne vem, al je to res ta prava cena...nekak je visoka
http://www.worldticketshop.com/concerts/metallica_tickets/18044__bologna
http://www.worldticketshop.com/concerts/metallica_tickets/18044__bologna
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
5.3- Poljska metalmanija.. Komaj čakam!!
Kar se pa koncerta od Broken Arrow učerej tiče; še vedno zelo dobro organiziran bend, energija, glasba.. Perfection, vsaj zame.. Pa še pevec in kitarist, maaa nasploh vsi so se skoz nekaj zafrkavali s publiko.. Najboljš je blo.. Glaaaaaaaam
Sicer pa je tudi tisti gothic bend bil v redu, kolikor sem jih slišala, ker sem med njihovim nastopom bila bolj zunaj, v težkem pričakovanju enega od najboljših slo. glam bendov
Kar se pa koncerta od Broken Arrow učerej tiče; še vedno zelo dobro organiziran bend, energija, glasba.. Perfection, vsaj zame.. Pa še pevec in kitarist, maaa nasploh vsi so se skoz nekaj zafrkavali s publiko.. Najboljš je blo.. Glaaaaaaaam
Sicer pa je tudi tisti gothic bend bil v redu, kolikor sem jih slišala, ker sem med njihovim nastopom bila bolj zunaj, v težkem pričakovanju enega od najboljših slo. glam bendov
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
iluzija napisal/-a:freaky napisal/-a:Še vedno čakam, da pridejo v Slovenijo
Me too, me too. Sem rekla, da če pridejo v Slovenijo, grem pa četudi peš in grem pa četudi bo karta 20jurjev in grem pa četudi grem sama.
No,lahko gremo skupaj. Jaz tudi upam da bodo.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Jaqueline napisal/-a:Hehe mam podobne sanje.
Sam da moje sanje so met hippie van al pa kako drugo bedno vozilo...pa it s parim prijatlim na festivale po EU.
To more bit kr doživetje. Se tolažim da bo nekoč -
hippie van, avtodom al pa en zguran pa mal predelan avto... krkol, sam d se pele (pa n mislm kulo čprov ni slaba ideja )
mah, ja jst grem tud n metallico č pridejo kdaj v slovenijo... al pa vsaj držim psti d bodo še živi k bom jst svoje dinarčke tolk n kup zbrala d jih grem km drugm gledat - pol se pa napokamo v vozilo pa gremo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov