Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja-to je super,da mamo različen okus Zaenkrat se še niti skregale nismo. Ker žal poznam dosti metalcov+metalk, ki se sploh nočejo pogovarjati med sabo, ker poslušajo različne vrste metala. Koje primitivne finte,ne?
Foxy - se vidimo naslednjo soboto v Lakošu?
Torcida splash oz. metal pustna sobota, ki se bo odvijala 2.2.2008. v Klubu Torcida v Gornjem Lakošu (pri Lendavi).
Nastopajoči: MORA,Batina,Vulvathrone,Obnounce,Symbolic
+ nagrade za najboljše maske!!!
To bo še zanimivo. Bedno je edino, da je Metal Klavnica en dan prej. Vsega pa zarad keša ne morem it!
Foxy - se vidimo naslednjo soboto v Lakošu?
Torcida splash oz. metal pustna sobota, ki se bo odvijala 2.2.2008. v Klubu Torcida v Gornjem Lakošu (pri Lendavi).
Nastopajoči: MORA,Batina,Vulvathrone,Obnounce,Symbolic
+ nagrade za najboljše maske!!!
To bo še zanimivo. Bedno je edino, da je Metal Klavnica en dan prej. Vsega pa zarad keša ne morem it!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
deborah napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Ma jst sm bolj n glam, sleaze&Aor:). Komi čakam na 9.2., k bodo Broken Arrow v Izbruhu
oo, u izbruhu bojo? fino fajn, to pa še js vrjetn pridem prečekirat, k mam čist bliz
Pol se p vidmo!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Wiiiiiu, koncert od metalsteelov je bil odličen! Ni blo predkupin, zato so oni igral 2 uri. Super je blo tud to, da so vpletli tudi avkustiko v koncert! Energičnost članov je seveda vplivala tudi na občinstvo:).
Drgač pa, a kdo pozna skupino Municipal waste? 6.2. majo v Londonu koncert, pa si full želim it, pa ni dinarčkov
( http://www.youtube.com/watch?v=NAkyBaEaFj0 )
Drgač pa, a kdo pozna skupino Municipal waste? 6.2. majo v Londonu koncert, pa si full želim it, pa ni dinarčkov
( http://www.youtube.com/watch?v=NAkyBaEaFj0 )
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
O saj vas je nekaj headbanger bejb tudi tukaj
jaz sem bla včasih dosti v tem, ker mam enega doma (tud špila v enem bandu )
nazadnje sem bla na Amonih in Dimmutih v Lj...sicer meni so najljubši bandi: Soulfly, nova Sepultura, Amon Amarth, Kataklysm, Cradli...zaradi "navzkrižja interesov" pa poslušam tudi Morbid Angel, Monstrosity, Hate Eternal, Nile...ah, ni konca
jaz sem bla včasih dosti v tem, ker mam enega doma (tud špila v enem bandu )
nazadnje sem bla na Amonih in Dimmutih v Lj...sicer meni so najljubši bandi: Soulfly, nova Sepultura, Amon Amarth, Kataklysm, Cradli...zaradi "navzkrižja interesov" pa poslušam tudi Morbid Angel, Monstrosity, Hate Eternal, Nile...ah, ni konca
Houd de wereld tegen
- deborah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
- Kraj: Kranj
Dead_kid napisal/-a:Wiiiiiu, koncert od metalsteelov je bil odličen! Ni blo predkupin, zato so oni igral 2 uri. Super je blo tud to, da so vpletli tudi avkustiko v koncert! Energičnost članov je seveda vplivala tudi na občinstvo:).
js sm bla tut tm:) blo pa je čist zakon
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Metalcamp
Na Metalcampu 2008 so potrjene naslednje skupine: Korpiklaani, Eluveitie, October File, Biomechanical in Dead Beyond Buried. /P.N./
Spet Korpiklaani! Vendar ne vem če bom letos šla na MC. Nekak me spet bolj Češka vleče.
Foxy-upam, da se vidimo! Btw-boš namaskirana? jes si valda samo lasuljo dam gor (bo zastonj vstop potem ), samo žal je blontna. Sucks!
Na Metalcampu 2008 so potrjene naslednje skupine: Korpiklaani, Eluveitie, October File, Biomechanical in Dead Beyond Buried. /P.N./
Spet Korpiklaani! Vendar ne vem če bom letos šla na MC. Nekak me spet bolj Češka vleče.
Foxy-upam, da se vidimo! Btw-boš namaskirana? jes si valda samo lasuljo dam gor (bo zastonj vstop potem ), samo žal je blontna. Sucks!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Bulma spomnila sem se, ka mam eno lasuljo za indijanko, samo moreš meti fejst malo glavo, če jo hočeš na sebe spraviti!
Jes san mojemi že omenila za Torcido, pa pravi, ka noče iti. Če pa bi že šli, pa bi se mogoče čisto malo namaskirala
Si bila v Mikk-i na Železobetoni? Kak je blo? Dosta folka?
Jes san mojemi že omenila za Torcido, pa pravi, ka noče iti. Če pa bi že šli, pa bi se mogoče čisto malo namaskirala
Si bila v Mikk-i na Železobetoni? Kak je blo? Dosta folka?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Potrjeno je! Letos bo Metal mania trajala 3 dni (14-16.8)!!! can`t wait, to bo še odfak na celi črti .Cena karte za 3 dni je v predprodaji 35€.
Če ma kdo namen pridet nej pove, da se malo spoznamo in spraznimo kak liter ali sedem domačega...
Če ma kdo namen pridet nej pove, da se malo spoznamo in spraznimo kak liter ali sedem domačega...
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Jp, jzst pridm v Komen definitivno, tko da ja, lahk se kej bi vidl pa mal začupal skup;)!
Sem slišala , da bo baje kr nekj dobrga nemškega heavy-ja, N.O.R.O.!!!!
Drgač pa moji koncertni plani: 15.2. verjetno Dekadent, pol 5.3. pa Megadeth..........tojto
Uživejte!!!!
Sem slišala , da bo baje kr nekj dobrga nemškega heavy-ja, N.O.R.O.!!!!
Drgač pa moji koncertni plani: 15.2. verjetno Dekadent, pol 5.3. pa Megadeth..........tojto
Uživejte!!!!
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Mogoče kera ve kuk stane enodnevna karta za metal camp?
Šla bi na Helloween!!!
Nisn neki opalena na metal...ampak ga poslušam. Predvsem onga mal starejšga ko še liči na hard rock. Bandi ki so mi všeč: Skid Row, Wasp, Iron Maiden, Kiss, Deep Purple (majo neki metal komadov), Steel Dragon so mi res zakon...sam žal ne obstajajo zares , Whitesanake, Rainbow...pa še jih je kej.
Dala sm tud zram tiste, za katere ne morm opredelit al so hard rock al heavy metal . Who gives a shit.
Šla bi na Helloween!!!
Nisn neki opalena na metal...ampak ga poslušam. Predvsem onga mal starejšga ko še liči na hard rock. Bandi ki so mi všeč: Skid Row, Wasp, Iron Maiden, Kiss, Deep Purple (majo neki metal komadov), Steel Dragon so mi res zakon...sam žal ne obstajajo zares , Whitesanake, Rainbow...pa še jih je kej.
Dala sm tud zram tiste, za katere ne morm opredelit al so hard rock al heavy metal . Who gives a shit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov