Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Točno tiste-ka se davijo v mikrofon Hm...morem prevohati kak se dajo gor you tube posnetki, pa ti dam kakšen spot gor da boš vidla oz slišala
Jaa-na Železobeton itak žurka pa pol. Jaz grem zdaj tretjič.
Dead-kid - ojaaaaa. Na Masters of Rock se res splača iti. Pa drugače so tam cene smešne. Jaz sem lani tudi dala za Brutal Assault fest na Čepkem 30 eurov za 3 dni. Pa še full keša sem domov prinesla
Pa pivoooo....njamiiiii. Dosti procentno+poceni+dobro. Da ne bom o absinta govorila
Jaa-na Železobeton itak žurka pa pol. Jaz grem zdaj tretjič.
Dead-kid - ojaaaaa. Na Masters of Rock se res splača iti. Pa drugače so tam cene smešne. Jaz sem lani tudi dala za Brutal Assault fest na Čepkem 30 eurov za 3 dni. Pa še full keša sem domov prinesla
Pa pivoooo....njamiiiii. Dosti procentno+poceni+dobro. Da ne bom o absinta govorila
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Hm, nimam res samo ene. Najboljše so mi; Cinderella, W.A.S.P., Pretty boy floyd, Skid row, Loud'n'nasty, Firehouse, steelheart, Vixen, Tigertailz, The dogs d'amour...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hihi. Saj jaz tudi ne Najhuje mi je ko me kdo vpraša za najbojlšo skupino. Če pa jih je toliko. Da ne govorim o najljubšem filmu.
Uf-maš pa čist kontra okus kot jaz. Čist! V bistu ga imamo vse tukaj gori, ki pišemo v to temo.
Uf-maš pa čist kontra okus kot jaz. Čist! V bistu ga imamo vse tukaj gori, ki pišemo v to temo.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:Hihi. Saj jaz tudi ne Najhuje mi je ko me kdo vpraša za najbojlšo skupino. Če pa jih je toliko. Da ne govorim o najljubšem filmu.
sj a ni to fajn d mamo kontra okus? se mamo vsaj kj z pogovarjat, drgač bi blo dolgcajt
drgač pa ja skupino je met ful tžko najlubšo, filmi... razn per mam lohk najlubši (zaenkrat)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov