Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
gregalina napisal/-a:A ni eden od fanov ustrelil člana Pantere, ne pa član Pantere strelu okol?
Aha! Ustreljen je bil med koncertom-vendar takrat ni igral pri Panteri več. To je nazaj..hm....nekaj let.
Tipa, ki ga je ustrelil je pa ubila policija.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja med nekim nastopom Damageplana so ustrelili Darella Abotta. On je bil zame en najboljših kitarsitov kar ji je kdaj blo. Nasploh so mi bli všeč ko so bli še glam band...potem ko je začel pevec delat pizdarije in se zafiksal jih ni blo več let nikjer. Sej tudi ko so postali heavy so dellai dobro muziko samo se je videlo, da se niso več razumeli s pevcem in to je slabo vplivalo na band.
Glih zadnjič je bil en dokumenatrec od Panthere na VH!...je blo lepo za pogledat.
Glih zadnjič je bil en dokumenatrec od Panthere na VH!...je blo lepo za pogledat.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ma ja njegova muzika je ostala in kot je rekel en od njegovih frendov z otroštva v dokumentarcu,da če bi mu, ko je bil mulc rekli, da bo na njegov pogreb prišel Eddie Van Halen in dal v njegovo krsto svojo kitaro bi rekel:"Shoot me now!"
In pole je res bilo tako na pogrebu.
In pole je res bilo tako na pogrebu.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Ja, mi smo bili. Ehh, meni so pa dobri. Definitivno so mi boljsi od Nightwish. Pa baje na Nightwish ova pevka samo pri miru stala, ta pa je razturala na koncertu. Adijo, kak se je razmtavala na odri.
Nightwish verjetno grem tudi. Daj odi, ka se skuper napijevi tam Pliiiiiiijs!!
Nightwish verjetno grem tudi. Daj odi, ka se skuper napijevi tam Pliiiiiiijs!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov