MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FelicityRox - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2007
Mary-kate & Ashley meni osebno predstauljata modni ikoni..
Nista nevemkako lepi, mi mata pa zakon stil oblačenja.
Res svaka čast.
Pri teh letih..
xx
Nista nevemkako lepi, mi mata pa zakon stil oblačenja.
Res svaka čast.
Pri teh letih..
xx
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
jemina:
ne rabiš bit nesramna!
jaz pa mislim da je ravno bed for you, da nista tvoji vzornici glede mode. boš pa večno bed oblečena. bed ne..
ne rabiš bit nesramna!
jaz pa mislim da je ravno bed for you, da nista tvoji vzornici glede mode. boš pa večno bed oblečena. bed ne..
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Meni sta ful dobro oblečeni in sem že velikokrat dobila navdih za kakšen kos oblačila prav od njiju.
Tisti njun prepoznaven šik-hippy stil, če ga lahko tako poimenujem, je tudi meni všeč, ampak včasih ga kar precej brcneta v temo. Sploh z izbiro ličil. Luštni pa mi nista, razen ko sta še bili majhni.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Aloha napisal/-a:Hihi, jemina, večno boš bad oblečena (pa še velka večina ns) ... Pa to je strašno.
Ja sj počasi začenjam razmišljati, da bi žako za krompir nase dala, potem bi jima bila pa že skorej podobna. Aja pa 10 dni si ne smem las umit, pa 3 dni star make up že ves razmazan morem imeti na sebi pol bom pa skorej tako lepa kot oni2.
Sem pa raje večno bed oblečena kot, da hodim po svetu kot starašilo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni sta se kaksne 2 leti nazaj ful bolš oblačle. Zdej sta mi pa mal preveč v Marc Jacobs style zapadle.
Sej se veliko ljudi oblač v high fashion pa velik lepše vse skupi izpade.
Mi je pa vseeno všeč, da mata en svoj slog pa ne odstopata od njega.
Sej se veliko ljudi oblač v high fashion pa velik lepše vse skupi izpade.
Mi je pa vseeno všeč, da mata en svoj slog pa ne odstopata od njega.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če bi se ti mogla 24 ur na dan smejat na raznih fotošutih, mislm da tut ne bi mela lih enga big smile ... sicer pa je to njen naraven nasmeh. ne vem zakaj bi se mogla lih smejat z zobmi. tisto pa res narejeno izpade.
Se strinjam s tem, ampak vseeno - tudi če si njuna big fanica kakor je razvidno iz tvojih postov, ni treba čisto vsakega posta komentirati, če se drugim ne zdita vredu kot tebi. Moje mnenje
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
tole je slika, ki me v zadnjem času malce žalosti. tule lahko opazite razliko med njima in bolezen, ki pesti eno od dvojčic. ashley (levo) zgleda povsem občajno (zdravo), ampak ko pogledaš mary-kate (desno), te pa kar malo stisne pri srcu.
izbris .. prevelika slika
izbris .. prevelika slika
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Maty-Kate je ta desna? Pismo, sej men na teli slikci zgleda bolš kot Ashley. No, v bistvu sta mi čist identični na teh dveh fotkah.
-
Meni je tudi MaryKate na sliki veliko bolša! sicer pa je imela marykate anoreksijo pred kakim letom in je zdej že zdavnaj zdrava.. je suha, ni pa več bolna..
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
prvič - ne ve, se ali je imela anoreksijo ali je shujšala zaradi drog.
drugič - taka bolezen zahteva leta in leta zdravljenja, kar vključuje tudi "vzpone" in "padce". mary-kate ni še zdrava, izgleda pa veliko bolje kot leta 2004, ko je bila sprejeta v rehabilitacijski center.
drugič - taka bolezen zahteva leta in leta zdravljenja, kar vključuje tudi "vzpone" in "padce". mary-kate ni še zdrava, izgleda pa veliko bolje kot leta 2004, ko je bila sprejeta v rehabilitacijski center.
-
ja no sej to sm mislila.. da bolš zgleda od takrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov