MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*zmeDena* napisal/-a:men sta one2.res lušTne in use.praujo kok sta anorexične..men je lih to na njiju fain..rečte kar čte..
jah prou ane, teb je to pač lepo in fajn, nekaterim pa pač ni. ljudje smo si različni in posledično so tud naši okusi različni. men nista ne vem kok lepi, ne oblačta se mi lepo, bli sta mi pa resnično všeč, ko sta bli v full house. in ne, ni mi všeč anoreksičnost. resnično jima pa želim, da se pobereta (al pa če sta se že, ne vem) in bosta lepo zdravi brez anoreksije. vem pa da ni lahko premagat motenj hranjenja.
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
*zmeDena* napisal/-a:men sta one2.res lušTne in use.praujo kok sta anorexične..men je lih to na njiju fain..rečte kar čte..
men se pa zdi da si ti se mal otrocja reč kar češ
p.s.; nevem kako ti je lahko ANOREKSIJA fajn.. na bilo komu..
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
to je res. ampak verjetno je tu prišlo do besednega nesporazuma. ljudje dostikrat uporabljalo besedo anoreksičen kot sopomenko besede suh, pretirano vitek in ne v pomenu "trpeti za motnjo hranjenja". verjetno je zmedena ciljala na slednji pomen. Saj onidve sta namreč že po naravi bolj drobčkeni in suhceni.
-
N{n}ka napisal/-a:ja itak,zakaj pa se je potlej ena zdravla zaradi anoreksije.
Pa daj kako lahk poveš da sta ti zaradi tega všeč,
anoreksija je bolezen.
Pa sorry ampak kolk si ti stara da lahk kaj tacga izjaviš.
draga moja, študiram psihologijo. tko da verjemi, da vem, kaj govorim in poznam terminologijo tovrstnih bolezni. po tem lahko sklepaš, da tudi nisem več rosno mlada.
mary-kate je bila res bolna, kar se je odražalo tudi na njenem izgledu. ampak ne ve se, ali je imela res anoreksijo ali je šlo za kaj drugega. zdravila se je namreč v centru cirque lodge, ki je center za odvajanje od drog. tako da ne govorit, če nimaš pojma in če si v cajtengu mimogrede prebrala, da je mela anoreksijo. ker ni nujno, da je podatek sploh resničen.
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:N{n}ka napisal/-a:ja itak,zakaj pa se je potlej ena zdravla zaradi anoreksije.
Pa daj kako lahk poveš da sta ti zaradi tega všeč,
anoreksija je bolezen.
Pa sorry ampak kolk si ti stara da lahk kaj tacga izjaviš.
draga moja, študiram psihologijo. tko da verjemi, da vem, kaj govorim in poznam terminologijo tovrstnih bolezni. po tem lahko sklepaš, da tudi nisem več rosno mlada.
mary-kate je bila res bolna, kar se je odražalo tudi na njenem izgledu. ampak ne ve se, ali je imela res anoreksijo ali je šlo za kaj drugega. zdravila se je namreč v centru cirque lodge, ki je center za odvajanje od drog. tako da ne govorit, če nimaš pojma in če si v cajtengu mimogrede prebrala, da je mela anoreksijo. ker ni nujno, da je podatek sploh resničen.
Kako pa potem lahko izjaviš da ti je na njima všeč to da sta anoreksični.Sorry ampak res mal otročja izjava.
Pa pač ne prebiram vsak trač časopis,sam kokr pač slišim,pa tud dol mi visi kaj njidve počneta itd.
Sam ta tvoja izjava mi je pa mim.
-
citiraj mi, kje sem to izjavla. ker jst nisem NIKOL rekla, da mi je na njima všeč, da sta anoreksični.
poglej eno stran nazaj. to je zmedena napisala, ne jaz.
poglej eno stran nazaj. to je zmedena napisala, ne jaz.
-
N{n}ka napisal/-a:Oky moja napaka sem spregledala,res sorry.
ni panike
- erin sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
mary-kate and ashley, a bi mi lohka povedala, kje nej najdem kkšne lookalike-e njunga stila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov