MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Da, Jemina, ona je modna ikona.. to lahko potrdijo usi svetovni modni poznavalci.. tako kot so modne ikone Kate Moss & N. Richie in use te rich ženske ker majo pač keš in se znajo po najnovejših trendih oblačit..
Ampk kdaj bo pa to pršlo v Slo. je pa druga pesm, ker grozno zaostajamo.. ampk okej, počas gre=)
Nastasia, ja sm presuha je pa res=S Not sexy.. kakih 5 kg ji nebi škodilo..
Ampk kdaj bo pa to pršlo v Slo. je pa druga pesm, ker grozno zaostajamo.. ampk okej, počas gre=)
Nastasia, ja sm presuha je pa res=S Not sexy.. kakih 5 kg ji nebi škodilo..
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Mene samo nekaj zanima. Če bi raznorazne stvari, ki si jih oblečeta onidve gor (recimo stajl z prejšnje slike) vidli na modni revi Versaceja, a pol bi pa to bilo cool? In nobeni nebi bilo slabo ob tem, in vsi bi bili srečni?
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jemina in ostali, to je zato, ker nimate občutka za visoko modo. kot je že študentka napisala, slovenija je kar se mode tiče zelooooooo v zaostanku. po moje smo ena od držav, ki bolj ali manj zasedamo zadnja mesta, kar se mode tiče. (ok, hrvaška je še daleč za nami). ko sem potovala na češko, poljsko, v pariz ... nisem mogla verjet svojim očem. res zelo nazadujemo.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
mary-kate and ashley bigg: ja res je! Tako nazadujemo da to kar ni res... še npr. topshop k vela za dobro modno firmo.. mamo v našem emporiumu najslabše modele kar jih je.. če gledaš na netu so tm velikk hujši..
uf slo. sux glede mode. pol pa eni misljo da so olsenove bedno zrihtane..HAHA!
uf slo. sux glede mode. pol pa eni misljo da so olsenove bedno zrihtane..HAHA!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
točno to. jst sm tut že gledala topshop ... sej ne rečem. kakšne cunje so dobre, ampak to je že mimo. saj ko sta mary-kate in ashley začeli nosit skinke pa balerinke v enem odbodju so se tud vsi zgražali, kok to grozno zgleda, potem ko je pa to (spet v zaostanku) k nam prišlo je pa kr naenkrat postal največji modni hit. da ne govorim o zlatem nakitu, tistih kratkih hlačah do kolen, ogromnih zapestnicah, emo stilu ... uf, kok časa nazaj sta onidve že to nosile ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vsak ma svoj okus in če jst al pa jemina al pa kerakol reče, da nam pač njun stil ne odgovarja, ne vem, kaj se tko bunite čez nas, sam zato, ker se ne strinjamo z vami, k vam je pa pač všeč to, kar nosta. Men osebno taki čevlji niso všeč sploh, ne take majce, deke k jih mata čez, hlače, karkol pač data nase ... In to je moje mnenje, ne vaše.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
tista, ki je vprašala, če bi kritizirala tudi, če bi to videla na modni reviji. verjetno ne, ker na manekenkah ponavadi dobro izgleda, ker jih lepo uredijo in dobro skombinirajo. One2 sta pa nametane skupej, kot bi ju sraka oblekla. Še tako dobra obleka ne izgleda dobro, če je človek ne zna nosit.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Obstaja razlika med modo in okusom.
Onidve sta lahko modno oblečeni, pa mnogim kljub temu njun stil ni všeč. Ne vem, zakaj bi to avtomatsko pomenilo, da nimajo občutka za modo.
Pač nekaterim to ni všeč, so what's big deal??
Onidve sta lahko modno oblečeni, pa mnogim kljub temu njun stil ni všeč. Ne vem, zakaj bi to avtomatsko pomenilo, da nimajo občutka za modo.
Pač nekaterim to ni všeč, so what's big deal??
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
nekateri radi iztopajo in prov je tako! Prej k slej pride to tudi k nam... to zgražanje....
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov