MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
tale posnetek je zabaven:
http://www.youtube.com/watch?v=wwW4iOCNNLY
Sam se tle vid da nista čist isti..
Tud danes sm gledala Full House na TV 3 in je bil del, ko je mela Michelle kao Good in pa Bad side in sta ble obedve skupaj. In se mi zdi, da se je že takrat opazlo da nista isti. Mislim da je mela Ashley malo bolj okrogla lička tko (kokr še vedno), bolj luškana mi je bla. Poleg tega je ona znala že reč 'r', v tem delu ga pa Mary-Kate še ni znala
http://www.youtube.com/watch?v=wwW4iOCNNLY
Sam se tle vid da nista čist isti..
Tud danes sm gledala Full House na TV 3 in je bil del, ko je mela Michelle kao Good in pa Bad side in sta ble obedve skupaj. In se mi zdi, da se je že takrat opazlo da nista isti. Mislim da je mela Ashley malo bolj okrogla lička tko (kokr še vedno), bolj luškana mi je bla. Poleg tega je ona znala že reč 'r', v tem delu ga pa Mary-Kate še ni znala
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jao
čist pripravljena za snemanje filma : mala pošast iz omare
čist pripravljena za snemanje filma : mala pošast iz omare
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ashley čist lepo zgleda. je res, da je brez barvice pod očmi lepša, ampak tudi tukaj je zelo profesionalno naličena.
ve ste pa itak vse popolne...
ve ste pa itak vse popolne...
-
Pookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je tud čist kul na tej sliki. Mogoče je mal "čudna" zato ker je ful od blizu slikana... ampak vseeno se mi zdi, da je lepo namazana.
Btw, kaj je zdej z njenim nosom?? A si ga je operirala ali ne? Ker na tej sliki če pogledam, mi ma dost drugačen nos kot ponavadi.
Btw, kaj je zdej z njenim nosom?? A si ga je operirala ali ne? Ker na tej sliki če pogledam, mi ma dost drugačen nos kot ponavadi.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
mene spominja na mišo molk k je tko cudn nategnjena okol ust da jh sploh ne more normaln skp drzat... nalicena je ze mogoce profesionalno samo men se zdi da je mau prevec crna okol oci...nevem..mogoc so pa hotl kj prikirt
Zivljenje je piskotek!
-
ashley ma že naravno tako lepo kožo, da bi zgledala še lepš, če bi pršla sploh nenaličena.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Mk super zgleda na tej slikci! Ona je tk in tk fashion icon...pa zdi se mi da se je mal popravla- da ni več tko anoreksična..je pa še vedno ful suha.. ampk vseen mal bolš kt prej.. Go Kate!
-
uf, jemina. tebe sem že kar mal pogrešala v tejle temi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]