MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Jun. 2007 11:00

Yazmeen napisal/-a:Ok, ni mi jasn, kako nista enojajčni dvojčici, če sta čist isti po izgledu :? ?!
Sj zato sta pa lahko obe v Full house igrali uno tamalo Michelle. Valda, da sta enojajčni dvojčici no.

ne, dvojajčni sta. kr prašej merikejt end ešli big.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 06. Jun. 2007 11:03

bad_girl napisal/-a:Jst ne vem, zakaj si vedno obrobita oči s črno, da zgledata kot dve zadrogiranki :roll: Že tko imata velke učke, veliko lepši bi bili, če bi si samo maskaro nanesli...

tocn to sm hotla napisat...res bi bla situacija dost bolsa ce ne bi ble cist crne okol oci
Zivljenje je piskotek!
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 06. Jun. 2007 11:05

Yazmeen napisal/-a:Ok, ni mi jasn, kako nista enojajčni dvojčici, če sta čist isti po izgledu ?!

Men tud delujeta kot enojajčni ampak v vseh njihovih biografijah (jst sm do zdej 2 prebrala) piše da sta dvojajčni. Baje masta kr dost razlik.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 06. Jun. 2007 11:43

dvojajčni sta. in sploh nista isti.

tudi dvojajčni dvojčki lahko izgledajo identično in tudi pri enojajčnih dvojčkih se loh pojavjo razlike.

že obliko obraza masta različno, ashley je večja, mary-kate je levičarka, ashley desničarka itd.

to se pa strinjam, da zgleda lepša brez črne obrobe okol oči ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2007 12:21

neee, men je pa to ful všeč da sta s črno obrobli oči...se mi zdi da njima to ful paše, ker jima še tok velike oči še bolj povdari in men je to ful lepo da ma oseba ful velke oči :)
pa še na blond laske in tako skravžljano čupco ful paše črna obroba okoli oči..jst ko sem bla blond sem se tud skos tko mazala in mi je ful sedl.res pa je da ne smeš pretiravat, ampak onidve ne pretiravata...

SlikaSlikaSlikaSlika

bi pa rekla, da nista ravno fotogenični ker na enioh slikah sta pa res obup...
kdaj pa tud precej zgrešita z mejkapom :?
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 07. Jun. 2007 12:44

men je čist ta desna svetovna!!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Jun. 2007 21:09

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:dvojajčni sta. in sploh nista isti.

tudi dvojajčni dvojčki lahko izgledajo identično in tudi pri enojajčnih dvojčkih se loh pojavjo razlike.

že obliko obraza masta različno, ashley je večja, mary-kate je levičarka, ashley desničarka itd.

Joj to vidiš samo ti, ki si ju do drobovja preučila. Jz med njema sploh ne vidim razlike.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Jun. 2007 22:42

jemina napisal/-a:

Joj to vidiš samo ti, ki si ju do drobovja preučila. Jz med njema sploh ne vidim razlike.

tko kot ti leonarda di capria :lach:
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 07. Jun. 2007 22:45

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:
***PINKYCA*** napisal/-a:cela zoperirana :lol: kot ashlee simson

ni zoperirana! In ne vem, kako lahko punco, ki je prebolela anoreksijo (oz. kakšno drugo psihično bolezen) sodite po videzu. to je tako, kot da bi za nekoga, obolelega z rakom rekli, da je ogaben zato, ker nima las.

to je bolezen, ki si je ne zbereš sam in na telesu pač pusti določene posledice.

glej rak se pač zgodi, ampak anoreksijo pa si prav vsaka punca sama "pridela" to da to nemorš niti slučajno primerjat
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferdox » 08. Jun. 2007 13:29

jemina napisal/-a:Joj to vidiš samo ti, ki si ju do drobovja preučila. Jz med njema sploh ne vidim razlike.

Res ne vem kako nekateri ne vidite razlike :? Jst takoj ko pogledam v sliko vem katera je katera.

Obstajajo velik večje podobnosti med dvojčki, kot jih imata te dve ženski. Če jst prek medijev takoj razpoznam razliko, potem morata v živo bit še bolj različni.

Podobni sta si (velik), ampak skoraj identični pa nista.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 08. Jun. 2007 20:45

pinkyca . še velik se morš naučit o raku in anoreksiji.

tud rak kr ne pride, ampak je ponavadi posledica veliko dejavnikov. in enako, kot je nekdo "nezavedno kriv", da dobi raka, je "nezavedno kriv" tud, da dobi "anoreksijo".

nobena punca si ne želi in noče anoreksije. upam pa, da hujšanja ne enačiš z anoreksijo, ker je shujšanost zgolj ena od posledic anoreksije. anoreksija se zgodi v glavi. in nanjo zelo težko vplivaš. to se ne zgodi tako, da se ti kar odločiš "zdaj pa ne bom jedla" in shujšaš in potem to imenuješ anoreksija. lahko ma ženska pri višini 170 40 kilogramov pa ne govorimo o anoreksiji (ali bulimiji).
Uporabniški avatar
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja89 » 08. Jun. 2007 21:08

ju ne spremlam niti prbližn,ampak se mi zdi d sta kr dost različne tut u faco... mi je na skor ush slikah ashley velik bl luštna, nevem zakaj, mi ma lepše poteze obraza,bl tak anglčk mi zgleda :)
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 09. Jun. 2007 13:21

Anja89 napisal/-a:ju ne spremlam niti prbližn,ampak se mi zdi d sta kr dost različne tut u faco... mi je na skor ush slikah ashley velik bl luštna, nevem zakaj, mi ma lepše poteze obraza,bl tak anglčk mi zgleda :)

tako mnenje ma kar dosti njunih fenov.

meni je pa nasprotno bl luštna mary-kate, ker ma ene take posebne poteze ... na kakšnih fotkah celo spominja na mischo barton.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 09. Jun. 2007 23:36

*purple* napisal/-a:
jemina napisal/-a:

tko kot ti leonarda di capria :lach:

Ne izzivaj :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Jun. 2007 9:40

aaa jemina, vidiš da je res :D

*pinkyca**, kakšno čtivo preberi o tem, da ti bo janso kaj kejpomeni..sicer je pa res, da če bi mele pošlihtano v glavi, nebi dobile anoreksije.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov