MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pa kva hudiča sta zdej začele to kurbiš rdeče šminko furat no?? Men zgledata res k dve shirani *******
Ne vem no, sam totalno sta beli, shirani ... pol pa še tale šminka ... ne vem no, sam men to pač ni lepo
Ne vem no, sam totalno sta beli, shirani ... pol pa še tale šminka ... ne vem no, sam men to pač ni lepo
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
nutella napisal/-a:Jao tiasha, ti pa res nič ne veš. Rdeča šminka ju nardi bolj odrasle, no!
Jaaaa dej viš ja ...
Meni ne zgledata, nič bolj odraslo, vse kej drugega prej, kot pa odraslo
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jah, na ta novih slikah res zgledata obupno!!! ne vem kwa vraga morta tok lušni punci kot sta onidve fejkat svoj naraven videz, :unknown:
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
tiasha napisal/-a:nutella napisal/-a:Jao tiasha, ti pa res nič ne veš. Rdeča šminka ju nardi bolj odrasle, no!
Jaaaa dej viš ja ...
Mah itak. Bedni sta, čedalje bolj. Od plenic, do ovc okrog vratu, pa preogromnih kufrov, ki jih skor za sabo vlačta, da o izbiri čevljev sploh ne govorim, rdeča šminka pa tut čisto mimo. Merikejt & Ešli -->
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
nutella napisal/-a:tiasha napisal/-a:nutella napisal/-a:Jao tiasha, ti pa res nič ne veš. Rdeča šminka ju nardi bolj odrasle, no!
Jaaaa dej viš ja ...
Mah itak. Bedni sta, čedalje bolj. Od plenic, do ovc okrog vratu, pa preogromnih kufrov, ki jih skor za sabo vlačta, da o izbiri čevljev sploh ne govorim, rdeča šminka pa tut čisto mimo. Merikejt & Ešli -->
Obupni sta ... ni mi jasno, kao sta lahko obraz nevemkateregaže kreatorja
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^no ta ... pomoje je bil čiz zadet, da je njuju povabil za svoj obraz. Druge razlage ne najdem, ker dobre reklame mu že ne delata. Ponavadi izberejo lepe ženske.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
pa saj sta ful hude na fotkah k so jih za njih naredl! pa tut poziranje ful obvladata.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jah, mi sprement ne mormo nč... očitno sta si všeč... men nista in ju zato ne spremljam... dokler sta bli še zdravi, sta bli kokr tok v redu, zdj sta pa grozni... na žalost tud onidve rabta pozornost in jo na tak način dobita... žalostno, kaj eni delajo za mal pozornosti ane?
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Moje mnenje: antipatični sta mi, zelo!
Aja, drugače pa tisti OT... gre za kulturno do soljudi, ne za iskanje igle v senu. Tako da ne se razburjat punci, ker ima jagodka prav... Konec OT!!!
Aja, drugače pa tisti OT... gre za kulturno do soljudi, ne za iskanje igle v senu. Tako da ne se razburjat punci, ker ima jagodka prav... Konec OT!!!
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov