MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
OMG, sam reeeeeeeees!!! tle na tej fotki je neki DEFINITIVNO fejk. poglejte njune lase. čist IDENTIČNI so, vsak lasek!! sploh nisem opazla tega prej. zdej štekam, zakaj ju na tej fotki noben ne loč.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
to je iz nadaljevanke so little time. kaj sta carke tuki!!!
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
kok je škoda kšnga folka da jih slava &keš tok pokvar da so pol na drogi &se zdravjo zarad alkohola.. pa zmeri več je takih.. nemorš vrjet
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Vprasanje ce jih je odlocno vec kot normalnih ljudi. Samo ker so slavni je to bolj vidno, kot pa ce se Janez Novak zdravi zarad alkohola. Pa najbrz so pod vecjim pritiskom in bolj osamljeni, tko da bi to znal bit glavni faktor, ne pa da jih kes in slava pokvarita in pol se grejo drogirat. Ta ideja je zelo naivna.°tanchyka° napisal/-a:kok je škoda kšnga folka da jih slava &keš tok pokvar da so pol na drogi &se zdravjo zarad alkohola.. pa zmeri več je takih.. nemorš vrjet
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
ja, mogoče maš prav, je pa res da si lahko več prvošjo, ker majo več keša. kaj če janez novak nima službe, nima velike plače. ja pomoje si nebi mogu lih nevem kakšno drogo kupt. to js mislm, ne da se nevem zdj normalni ljudje nemorjo al pa kj..
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Na prvi in drugi sliki ima Mary-Kate na sebi res lepi kreaciji, ampak drugače kar se tiče dvojčic Olsen mi nista neki lepotici. Simpatični že, ampak meni nista všeč, ker ju skoraj vedno vidim v kakšnih smešnih oblačilih.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov