MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 17. Jan. 2007 9:58

Ja ok, sej res da imata ne vem kaj vse, svojo linijo tega pa onega pa tistega...pa dejte si že 1x v glavo vcepit da sta oni dve sam "okras" in "ime", podjetja furajo drugi!!!!
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Jan. 2007 10:25

MiLLy napisal/-a:Pa kaj vi res mislite, da so vsi njuni milijoni dolarjev res iz Full housa??? Tam sta začeli, sigurno neki zaslužli, ampak taki zneski, da bi do dans držali, pa to sigurn niso bli. Seveda ste pozable še na n-mladinskih filmov, v katerih sta tud nastopali.
Enkrat sm na Vivi gledla neko oddajo o njima, pa sta rekli, da sta za svoj uspeh zelo garali in glede na to, da mata svojo produkcijsko hišo, svojo linijo kozmetike, linijo oblačil, neki parfumov, svojo revijo pa ne vem kaj še vse, bo že neki na tem.
Ne da jih zdej ne vem kak zagovarjam, ampak tud psihično delo je lahko GARANJE, glih tak utrujajoče kot delo od rudarja.

Ni vsak ki je lep pa slaven butast, pa niso vsem milijončki prileteli z neba.

ful lepo povedano.

folk onidve sta skupaj posneli poleg ful house več kot 50 filmov, nadaljevank, serij, filmov v nadaljevanjih in bli gostji v več kot 200 oddajah, showih ...

folk, pa ne bit naivni. NOBENA STVAR TI NE PADE Z NEBA. če bi bli slabi, bi že zdavnaj potonili v pozabo pa so očitno že v full house odkrili njun talent in pripravljenost na delo in ju vzpodbudili k nadaljni filmski karieri, k ustvarjanju podjetja itd.

onidve sta PRI ŠESTIH LETIH POSTALI NAJMLAJŠI PRODUCENTKI V ZGODOVINI HOLLYWOODA. česa takega ni dosegel še noben mladi zvezdnik. niti shirley temple ali macaulay culkin.

sta na tretjem mestu po lestvici THE GREATEST KID STARS IN HISTORY OF HOLLYWOOD.

in sta NAJBOGATEJŠI DVOJČICI NA SVETU.

po reviji forbes sta na 48. MESTU NAJBOLJE PLAČANIH MLADIH ZVEZD NA SVETU - vsaka 28 milionov dolarjev na film. (za primerjavo: lindsay lohan dobi 2, hillary duff jih dobi 9)

kaj vraga vam še ni jasno????!!!!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 17. Jan. 2007 12:12

Hja sej lih to je žalostno ... kam vse so ju pripeljali te miljoni in njuno delo in ... :?
Najmlajši producentki pri 6 letih ... pa nej mi ta trenutek neki na glavo pade, če sta onidve pri 6 letih sproducirali film, nadaljevanko ... karkoli pač ... sevda sta jo ja, tko da sta jo keširali, kdo je zares opravu delo je pa druga stvar ...

No sej nimam nič proti njima a ne ... men je samo ena velika žalost, kam sta zabredili zarad vsega tega dela in denarja ... sej smo vsi vidl slikce in je dost žalostno res ... :? :roll:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jan. 2007 12:18

tiasha napisal/-a:Najmlajši producentki pri 6 letih ... pa nej mi ta trenutek neki na glavo pade, če sta onidve pri 6 letih sproducirali film, nadaljevanko ... karkoli pač ... sevda sta jo ja, tko da sta jo keširali, kdo je zares opravu delo je pa druga stvar ...
:

točno tako...in za vse njune linije...onidve vržeta denar na mizo, drugi stvar naredijo, kar je pa njunega dela je pa samo da ali ne, diši ali ne...mislm, producentke pri šestih letih...dej ljudje al realno razmišljejte no...vseg apa tud ni treba verjet medijem :roll: ...kar sta onidve nardile iz tega, je samo to da sta dale dnar in nič drugega :wink:
polovico full housa se še zavedali nista da živita...drugo polovico sta bili otroka, za katere zihr ni bilo preveč težko snemanje...
plačilo je pa druga stvar...tle ni nujno v kolikih filmih igraš, ampak v kako dobrih in zaslužujočih filmih...
poleg tega pa res nobena stvar ne pade iz neba...skorda bi pa rekla da je njima igralstvo res padlo iz nea, ker se nista sami dve vpisali v kašne igralske tečaje in sami hodili na avdicije ko sta začeli s snemanjem, ampak so ju zvlekli starši, medtem koo nidve takrat sploh nista vedli da živita...
:wink:
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 17. Jan. 2007 13:34

*purple bitch* napisal/-a:a nikoli ne gledaš kakšne oddaje kako se snemajo filmi?zvezdnice si vsakič ko začutijo, da jih malo srbijo podplatki, privoščijo pavzo...pa je žejna, pa ima spet pavzo...pa je lačna pa spet...pa ji je las postrani stal pa ima spet pavzo...ampak to niso petminutne pavze, ampak malo daljše pavze...in kakorkoli...govorite kar hočete, ampak igralski poklic ni Garanje!oni dost počiajo ker morjo bit spočiti...
in tudi izdajanje svoje linije, oblek, parfumov itd ni garanje sploh...itak vse drugi nardijo, onidve samo povesta če jima diši oziroma če je lepe barve ali karkolipačže....

s tem se pa ne strinjam. gledala sem že take dokumentarce, pa ravno zadnjič je bil intervju z eno maskerko. kadar se film snema, se dela. pozabi ti takrat vse premiere, intervjuje, pa to da te doma čaka vila z bazenom in 7imi spalnicami. vstane se ob nečloveški uri, sledi maska, vaje, potem se pa snema in prizore ponavlja. v blatu, dežju, mrazu, vročini,...odvisno od filma pač. sej obstajajo "dive", ki komplicirajo in zahtevajo poseben tretma, ampak dejstvo pa je, da igranje samo po sebi sploh ni enostavno, ker je v vsak film treba vložit ogromno ene energije.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Jan. 2007 14:36

zamislite si igralca, ki mu je umrla sestra za rakom, on pa mora še isti dan snemat komedijo, v kateri igra glavno vlogo.

zamislite se mal...

in ne, snemanj ne prestavljajo v takih situacijah.

purple bitch, živiš v pravljici, če res misliš, da je igranje tako enostavno. odmisli. je eden izmed najtežjih poklicov.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 17. Jan. 2007 15:23

Dobro, sam eden najtežjih poklicev pa tudi ni. Poklic je pač nekaj, kar si vsak sam izbere glede na svoje interese in če se odločiš biti igralec moraš računati tudi s slavo.

Da pa ne bom preveč OT, kar se tiče tehle punčk, me zanima kaj počnejo njuni starši! Če bi moj froc zgledal takole ga takoj zbrcam v kako bolnico, da ga pošlihtajo malo. :? Ne, ker se mi punci res smilita. Sta bli lušni in ju je škoda.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jan. 2007 16:25

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:zamislite si igralca, ki mu je umrla sestra za rakom, on pa mora še isti dan snemat komedijo, v kateri igra glavno vlogo.

zamislite se mal...

in ne, snemanj ne prestavljajo v takih situacijah.

purple bitch, živiš v pravljici, če res misliš, da je igranje tako enostavno. odmisli. je eden izmed najtežjih poklicov.

ti živiš v pravljici, ne jaz....kakorkoli, njuno delo ni garanje pa če se na glavo postaviš!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jan. 2007 17:04

Ahhh, tale tema je itak en sam začaran krog...

Js bi rekla, da sta tedve deklce tok na očeh jaunosti al pa slaune, če tko hočte, predusm zarad dejstva, da sta enojajčni dvojčici. Ne verjamem, da bi se njun lajf razviju u to smer, če bi ble čis različne al pa če ne bi ble dve.

Pa ja, igralstvo itak ni najlaži poklic, ni pa tut najtežji. Igrauc je dons (na žalost) lahko že usak, kok je pa dobr in kašne sposobnosti ma, je pa pol že druga zgodba. In onidve za moje pojme sta zgolj igralki, o kšni blazni kakovosti njunih vlog in igre, pa raj ne bi zgublala besed. :?

In ja, tko k "naša fenica"non stop tupi, da sta najmlajši producentki ever... Jauuu, pa eni res ne dojamejo, da onidve pr teh letih nista nardile nč (še sanjal se jima ni, kaj nej bi beseda producent pomenla), dejstvo je, da je blo to delo ljudi, k so stal/stojijo za njima že ceu cajt. Ampak ok, za nekatere sta smrklce čudež narave. :roll:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Jan. 2007 17:20

povej mi samo, ZAKAJ sta postali najmlajši producentki in ZAKAJ imasta toliko denarja?

vsaka stvar ma svoj razlog.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 17. Jan. 2007 17:35

povej mi samo, ZAKAJ sta postali najmlajši producentki in ZAKAJ imasta toliko denarja?

Ker so njuni starši (po uspehu v full house) spoznali, da sta njuni hčeri odličen dohodek denarja za celo družino, in to izkoristili (predvsem sebi v prid) v še večji dobiček. U bistvu sta MK in Ashley pr 6 letih svojim staršim samo posodili ime, da so oni lahko producirali, ne mi rečt, da sta punci vedle kaj delata. :? Onidve sta predvsem igrali in posojali ime, drugi so se pa finančno okoristili z njuno slavo.
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 17. Jan. 2007 17:37

To pa močno dvomim, da dobita 28 milijonov na film (vsaka 28), če je po imdb-ju dobil Johnny Depp za pirate 20, pa recimo Brad Pitt za Ocean's Eleven 30 (okoli 5,8 milijarde tolarjev :roll: ). Od žensk pa naj bi do zdaj menda največ dobila Julia Roberts.

Kar se pa težavnosti poklica tiče...ponavadi res pozabimo, da je za tiste dve urci filma vloženo precej več dela kot izgleda, ampak definitivno pa ni to najtežji poklic.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jan. 2007 17:39

Me ne briga, kr mam svoj lajf in ne žvim za druge, sploh pa ne za ljudi, k jih nikol nam vidla in poleg tega niso lih za vzor, ne sam men, nobenmu. :roll:

Kar se pa keša tiče, sm že napisala. In se ne mislm prerekat, kr mi doooool visi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 17. Jan. 2007 18:04

barby8 napisal/-a:To pa močno dvomim, da dobita 28 milijonov na film (vsaka 28), če je po imdb-ju dobil Johnny Depp za pirate 20, pa recimo Brad Pitt za Ocean's Eleven 30 (okoli 5,8 milijarde tolarjev :roll: ). Od žensk pa naj bi do zdaj menda največ dobila Julia Roberts.

Kar se pa težavnosti poklica tiče...ponavadi res pozabimo, da je za tiste dve urci filma vloženo precej več dela kot izgleda, ampak definitivno pa ni to najtežji poklic.

ja sam res, pomoje skupi 28, že bl možn- čeprov še zmer ogromn..
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Jan. 2007 18:12

^^ne seri no ... če one2 dobita skupej 28 miljonov dolajrev sem jz sirkova krtača ... vsaka 14 miljonov ... tolk še marsikateriri igralci ne dobijo ... sicer pa jz njiju sploh nebi označila za igralki ... edina njuna stvar, ki se jo spomnem je full haouse ... to je vse ... pol vem da sta posneli pobno enih bebavih komedij ... kjer sta igrali samo zato, ker sta dvojčici, drugače pomoje sploh ne bi nikjer igrali, ker njun talent je približno tak, kot je moj za petje ... ga ni :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov