MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
angel_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Bled
snoopcatt napisal/-a:to si pa pomoje ne morš sam... je odvisno od števila tvojih postov se mi zdi. Sma na istem
Ok. =) hvaala. se mi je zdel da je tko, sam nism bla čist prepričana
[..Fakє is a иєw tяєиd... I guєss єvєяyoиє is iи styℓє..]
-
angel_ - Sramežljivka
MiLLy napisal/-a:Full house spet predvajajo na TV3.
Tiste sramežljivke pa seveda ne morš spremenit, ker je tisti naziv odvisen od števila postov.
OO hvala tii fuul. morm obvezn gledat a to je enkrat na teden al usak dan.. če veš slučajno?
-
angel_ - Sramežljivka
ushergirl napisal/-a:Full house? yay. to bom pa še jst gledala. so mi bolj všeč te starejše komedije-nadaljevanke .
sem šla pogledat na tv3: predvajajo od pon-pet ob 16:25.
Hvalaa da si povedala kdaj jee ja js tut rada gledam take komedije jaa pa se Olsenki sta res noro igrali že kot tko mejhni punčki suupr staa! Pa se luškani sta mi fuul
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
yap, full house je spet back !!! sicer mam vse epizode doma in sm jih že precejkrat gledala, si bom z veseljem pogledala še enkrat vsak del na tv-ju.
angel, govoriš o teen vogue 2004, a ne? mislm, da se ne da več dobit v originalu, loh pa dobiš na kkšni njuni strani. npr. kiwi olsen.
angel, govoriš o teen vogue 2004, a ne? mislm, da se ne da več dobit v originalu, loh pa dobiš na kkšni njuni strani. npr. kiwi olsen.
- erin sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
OMG, mary-kate (njen prizor) so izrezal iz filma factory girl! sicer je mela že tko mejhno vlogo in sam par vrstic, ampak vseen...zdej se je samo v eni sceni malo vidi v ozadju in to je vse. njena filmska kariera se očitno nagiba bolj navzdol kot navzgor
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov