MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
eh jst pa ne razumem kako se morajo zmeraj zvezde "poslabšat", past v kako motnjo hranjenja, začeti piti, drogirati, pretirano žurati in ne morejo biti kot "normalne" osebe...a to naj bi bila njihova reklama ne vem meni so bile res všeč, pa tako, ampak po teh slikcah...sej so same kosti ok vsak ima svoj okus...ampak to je preseglo vse meje
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, točno to!! zakaj bi se šle delat nove zobe? men se je tut zdel, da masta popolne. mogoče je pa eden hotu mastno zaslužt z njima.
- erin sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
ja, olsenki masta ful kul frizure. MKAB, meni je tut ful všeč njun ulični stil. sploh una od mary-kate indijanska srajca pa ashley na prvi fotki.
dej če se ti da - a loh pošleš še fotko k mary-kate nosi neko roza pleteno kapco al neki podobnga. če najdeš. mislm, da je iz leta 2004. ful sem iskala podobno kapco pa je nikjer ne najdm.
dej če se ti da - a loh pošleš še fotko k mary-kate nosi neko roza pleteno kapco al neki podobnga. če najdeš. mislm, da je iz leta 2004. ful sem iskala podobno kapco pa je nikjer ne najdm.
- erin sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
o, ful hvala, čeprou nism glih te iskala. mislm, da je mela še eno drugo roza kapco k sm si jo pred dvema letoma noro želela. vsem ful hvala!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
aha, ok. mislm, da vem kaj iščš. bom probala še to poiskat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov