MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
posluši, "draga moja",
mary-kate se je julija leta 2004 en mesec zdravla v rehabilitacijskem centru v utahu za anoreksijo, ko je bla na 39-ih kilah!! in ma svojo osebno svetovalko za prehranjevanje že skoraj dve leti.
a mislš, da ji po vsem tem ni kapnil, da je neki narobe z njo?
poleg tega je anoreksija resna bolezen in se je ne da kr tko izkoreninit po tem, ko ji ti daješ tm ene nasvete kokr čš:" ej sori, stara, ti si čist presuha pa zadrogerana. dej, nared kej s sabo!"
zdravljenje je dolgotrajen proces. in valda, da člouk v tem času ne more zgledat k rožca sred pomladi.
mary-kate se je julija leta 2004 en mesec zdravla v rehabilitacijskem centru v utahu za anoreksijo, ko je bla na 39-ih kilah!! in ma svojo osebno svetovalko za prehranjevanje že skoraj dve leti.
a mislš, da ji po vsem tem ni kapnil, da je neki narobe z njo?
poleg tega je anoreksija resna bolezen in se je ne da kr tko izkoreninit po tem, ko ji ti daješ tm ene nasvete kokr čš:" ej sori, stara, ti si čist presuha pa zadrogerana. dej, nared kej s sabo!"
zdravljenje je dolgotrajen proces. in valda, da člouk v tem času ne more zgledat k rožca sred pomladi.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pa lej no ... sej jst to vse vem ... Ne mi zdej klele pamet solit, k točno vem kako ta bolezn zgleda. Ampak čist tko ... če ti mislš, da bomo me pisale jooojj kok je boga, joj kok je reva ... se globoko motiš!
Ker roko na srce punca je grozna.
Se pa strinjam, da je prosec dolg in mučen in ...
Samo na tej slikci je pač grozna ... enivejs ne glede na vse! Face it!
Ker roko na srce punca je grozna.
Se pa strinjam, da je prosec dolg in mučen in ...
Samo na tej slikci je pač grozna ... enivejs ne glede na vse! Face it!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ne, ne prčakujem tega, ampak prčakujem mal humanosti do človeka k ma psihične težave. to, da je slavna, še ne pomen, da lohka o njej govoriš, kar ti pade na pamet, ker majo tut zvezde srce in čustva. na zadnjih slikah mary-kate res ne zgleda najbolš, to je dejstvo. ampak tut zvezdniško življenje ni lahko. onidve sta ful garali, da sta danes, to kar sta. in če je zvezda, še ne pomen, da more it na cesto zmeri čist popolna, naličena itd., ker majo tut slavni svoje slabe in dobre dneve. sej ni čudn, da se ji utrga, če gre pa enkrat na cesto v trenirki in pol je že u reviji članek, kok je to nezaslišano, da hod taka okol. valda, da se ji strga...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mnja sej se sploh ne mislm pogovarjat s tabo o tem k si njuna nambr van fenica
Se pa čist strinjam s tabo, da je ona lih tko kot vse mi ostali človek iz mesa in krvi. Ampak jst še useen lahko izrazm svoje mnenje in povem, da je ogabna! Sicer pa kokr sm brala tole temo, nism edina.
Drugač pa ja se mi smil, še mislt si ne morš kako ...
Se pa čist strinjam s tabo, da je ona lih tko kot vse mi ostali človek iz mesa in krvi. Ampak jst še useen lahko izrazm svoje mnenje in povem, da je ogabna! Sicer pa kokr sm brala tole temo, nism edina.
Drugač pa ja se mi smil, še mislt si ne morš kako ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz mislim, da se moreš ti malo umirit kr prau prežiš kdo bo kaj napisal v tej temi in pol levje braniš te dve smrklji. Pusti ljudem, da povejo kaj si misljo pa ju nehaj zagovarjat skoz. Ok, si njuna fenica, ampak daj pusti še ostalim da povejo svoje mnenje brez da jih kdo takoj napade pa prepričuje v nasprotnomary-kate and ashley bigg napisal/-a:ne, ne prčakujem tega, ampak prčakujem mal humanosti do človeka k ma psihične težave. to, da je slavna, še ne pomen, da lohka o njej govoriš, kar ti pade na pamet, ker majo tut zvezde srce in čustva. na zadnjih slikah mary-kate res ne zgleda najbolš, to je dejstvo. ampak tut zvezdniško življenje ni lahko. onidve sta ful garali, da sta danes, to kar sta. in če je zvezda, še ne pomen, da more it na cesto zmeri čist popolna, naličena itd., ker majo tut slavni svoje slabe in dobre dneve. sej ni čudn, da se ji utrga, če gre pa enkrat na cesto v trenirki in pol je že u reviji članek, kok je to nezaslišano, da hod taka okol. valda, da se ji strga...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ne, ne prčakujem tega, ampak prčakujem mal humanosti do človeka k ma psihične težave. to, da je slavna, še ne pomen, da lohka o njej govoriš, kar ti pade na pamet, ker majo tut zvezde srce in čustva. na zadnjih slikah mary-kate res ne zgleda najbolš, to je dejstvo. ampak tut zvezdniško življenje ni lahko. onidve sta ful garali, da sta danes, to kar sta. in če je zvezda, še ne pomen, da more it na cesto zmeri čist popolna, naličena itd., ker majo tut slavni svoje slabe in dobre dneve. sej ni čudn, da se ji utrga, če gre pa enkrat na cesto v trenirki in pol je že u reviji članek, kok je to nezaslišano, da hod taka okol. valda, da se ji strga...
res sta ful garali ja...razn tega da sta ble lusn otrok nista nic kaj extra druga delale, potem pa niti nista vec nekaj blazno slavne..al se samo meni zdi? vsake tolko cajta se pač pise o njima, o anorekciji al takih in drugacnih neumnostih, da bi pa pisalo da sta nazadnje kaj ful blazno uspenega posneli al pa nardili pa se nekak ne morem spomnit.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
punca dej se ti mal strezn... fak pa ne mors bit tak fen... a ves kaj je dans ob 13.21 pocela? dj no, nemors o njiju govort k o svojih nevem kerih frendicah al pa nevem kaj... k da vse o njima ves...
punce sta ble simpaticne... oz.men mata zelo simpaticn obraz... sam tole hiranje je slo pa predelc... in ja skoda da mogoc nista kdaj dobile ksne bl resne vloge da bi se res pokazale...
stil je pa men vcas kr usec... ucas je pa res feeejst grdo skombiniran vse...
punce sta ble simpaticne... oz.men mata zelo simpaticn obraz... sam tole hiranje je slo pa predelc... in ja skoda da mogoc nista kdaj dobile ksne bl resne vloge da bi se res pokazale...
stil je pa men vcas kr usec... ucas je pa res feeejst grdo skombiniran vse...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Folk sej se strinjam da pretirava, vendar sta mary k. in ashley sami prišli do bogatstva in prepoznavnosti. Onidve delata že celo svoje življenje in sta si fortuno zaslužili sami in to izključno sami.
¤MajC¤: "res sta ful garali ja...razn tega da sta ble lusn otrok nista nic kaj extra druga delale, potem pa niti nista vec nekaj blazno slavne..al se samo meni zdi?"
Ja to se tebi samo zdi. Onidve kreirata oblačila, nakit, v bistu imata svojo blagovno znamko - pa ne samo oblačil, cel kup enih stvari. Sta tudi dobri podjetnici, ki sami vodita svoje podjetje.
Please,če nimaš pojma ne govorit.
¤MajC¤: "res sta ful garali ja...razn tega da sta ble lusn otrok nista nic kaj extra druga delale, potem pa niti nista vec nekaj blazno slavne..al se samo meni zdi?"
Ja to se tebi samo zdi. Onidve kreirata oblačila, nakit, v bistu imata svojo blagovno znamko - pa ne samo oblačil, cel kup enih stvari. Sta tudi dobri podjetnici, ki sami vodita svoje podjetje.
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:poleg tega je anoreksija resna bolezen in se je ne da kr tko izkoreninit po tem, ko ji ti daješ tm ene nasvete kokr čš:" ej sori, stara, ti si čist presuha pa zadrogerana. dej, nared kej s sabo!"
joj no sej nas ne sliš o čem se pogovarjamo .
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ushergirl napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:poleg tega je anoreksija resna bolezen in se je ne da kr tko izkoreninit po tem, ko ji ti daješ tm ene nasvete kokr čš:" ej sori, stara, ti si čist presuha pa zadrogerana. dej, nared kej s sabo!"
joj no sej nas ne sliš o čem se pogovarjamo .
očitno ja, ker mata onedve tuki gor največjo fenico in jima vrjetno vse po mejlih pošle...
res bi se lh mal umirila (pač njuna #1 fenica)... pač debata teče in vsak pove svoje mnenje...
-
honeydew napisal/-a:Folk sej se strinjam da pretirava, vendar sta mary k. in ashley sami prišli do bogatstva in prepoznavnosti. Onidve delata že celo svoje življenje in sta si fortuno zaslužili sami in to izključno sami.
oh ja, spet je skrajni čas, da kej napišem... honeydew - podpis pod tvoj post!!!
ne vem, kako lahko nekdo nič ne dela pa posname več kot sto filmov, nadaljevank, showov, oddaj, ... poleg tega pa še vodi lastno podjetje in znamko oblačil.
tisti, ki mislite, da se da v ameriki uspeti brez truda, samo z lepim videzom in podobnim, se močnoooooo motite!!! v nasprotnem primeru bi pa prosila za recept, ker če je tako, se lahko takoj odpravim v hollywood in postanem miljonarka!!! tko da folk, ne nabijite take. sicer pa ne delata sami. masta zaposlene ljudi tko kot vsako normalno podjetje.
se strinjam, da si ma vsak pravico ustvarit svoje mnenje o nekom, ampak mnenje si ustvariš, šele ko to osebo dodobra spoznaš (četudi prek medijev in intervujev). kar tako neki govort pa ni fer, ker s tem lahko človeku nardiš krivico (pa tut če ta oseba tega ne bere, tuki gre predvsem za etičnost).
se strinjam, da mogoče mal pretiravam in da sem obsedena z dvojčicama. ampak thats the fact! zame sta onidve res najboljši zvezdi na svetu in ju bom vedno podpirala pa nej bo karkoli!!
s tem pa ne mislim, da sta oh in sploh popolni... masta tut onidve svoje pomankljivosti...
-
sem ravnokar povedala, da ju ne idealiziram - nikoli nisem rekla, da sta idealni. sem pa njuna fanica in jima stojim ob strani.
ne, ne poznam ju osebno in ne vem, kako funkcionirata v privatnem življenju, pač pa spremljam njuno kariero in življenje pred kamerami/za kamerami že mnogo let in vem kar precej o njima. če vidiš približno petdeset intervjujev in oddaj, v katerih govorita o sebi in o svojem življenju , mislim, da si lahko ustvariš določeno podobo.
ne maram pa tistih, ki nekaj preberejo v reviji, npr. da je mary-kate užalila paris hilton in pol kr misljo, da je to tko črno na belem kokr piše.
ne, ne poznam ju osebno in ne vem, kako funkcionirata v privatnem življenju, pač pa spremljam njuno kariero in življenje pred kamerami/za kamerami že mnogo let in vem kar precej o njima. če vidiš približno petdeset intervjujev in oddaj, v katerih govorita o sebi in o svojem življenju , mislim, da si lahko ustvariš določeno podobo.
ne maram pa tistih, ki nekaj preberejo v reviji, npr. da je mary-kate užalila paris hilton in pol kr misljo, da je to tko črno na belem kokr piše.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:se strinjam, da si ma vsak pravico ustvarit svoje mnenje o nekom, ampak mnenje si ustvariš, šele ko to osebo dodobra spoznaš (četudi prek medijev in intervujev). kar tako neki govort pa ni fer, ker s tem lahko človeku nardiš krivico (pa tut če ta oseba tega ne bere, tuki gre predvsem za etičnost).
Kratko in jedrnato, men ni treba niti enga tavka o njej prebrat in lahko z vso pravico in brez slabe vesti rečem, da je na uni sliki, k jo že 3 strani opevamo grda, da zgleda shirana, zafiksana in naravnost obupna! To leti na uno sliko. Kar je res, je res. Včasih resnica pač boli. In še enket poudarjam da meni je tam pač dizastr od ženske in da mi kle nihče ne more oporekat, niti najhuj feni ne, kr to je moje mnenje!!!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
http://hissandpop.com/celebrities/o/mar ... en-011.jpg
Men sta na tej slikici tko hude
http://images.absolutenow.com/rp/Olsen_704995.jpg
Al pa tle sta tko fino smešne
Men sta na tej slikici tko hude
http://images.absolutenow.com/rp/Olsen_704995.jpg
Al pa tle sta tko fino smešne
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras