MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1262 prispevkov
• Stran 3 od 85
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 85
Naslednja
- (=MaLiChKa=)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Beltinciii =)
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:saj sta luškani,ampak za svoja leta sta res malo preveč pocukrani...kot eni 15 letnici sta......
se strinjam!
*MiiiŠooo je car*
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
Tut men sta pocukrane...
jst sm nek prebrala d jo ma ena še kr, ta druga je pa na robu obupa in kaže d bo tut ona padla.... sam ne vem pa kera je kera
jst sm nek prebrala d jo ma ena še kr, ta druga je pa na robu obupa in kaže d bo tut ona padla.... sam ne vem pa kera je kera
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ashley je ponavad mal bol blond, Mary-Kate pa temno rjava. Mary-Kate je bol suhcena, pa ponavad ma Ashley bol resen stil.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
(=MaLiChKa=) napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:saj sta luškani,ampak za svoja leta sta res malo preveč pocukrani...kot eni 15 letnici sta......
Pa sej sta stari 19 let. Bolš da mata še neki otroka v sebi, kot pa da že prec odrasteta in se obnašata kot kašni 30letnici.
Drugače so pa men vse dvojčice zanimive, te dve sta mi tut lušni in dobr stil mi mata.
Eni je zdej Paris Hilton fanta spelala ane (packa grda)
Aja btw ... če je ženska suha vam ni prou (kle kritizirate, kok sta koščeni, če je kašna ženska debela vam pa tut ni prou ... odločte se že, no)
slike
Zadnjič spremenil nogica, dne 12. Nov. 2005 21:56, skupaj popravljeno 2 krat.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Ful neumesna, sam torbica je čist lepa
http://benoit2501.free.fr/vrac/olsen/ol ... ping09.jpg
http://benoit2501.free.fr/vrac/olsen/ol ... ping09.jpg
This too shall pass.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Ojoj Nogica, ne poznam te več
Ma ne, zdi se mi obupno vse skupi, sploh pa na enem drobižku, k še bankomat komi doseže. Ne vem no,sej mogoče vsak kos posebi niti ne bi tooook zlo slabo izpadu (sploh galliano skull ruta ), ampak tkole mi je čist mim. Pa tud faco mata, tko k je rekla Ledenka, čudno. MHO, okusi so različni.
Hmm, mogoče bi mogla temo o Gwyneth Paltrow odpret, ker men je pa ona res lepa in prava ženska.
Ma ne, zdi se mi obupno vse skupi, sploh pa na enem drobižku, k še bankomat komi doseže. Ne vem no,sej mogoče vsak kos posebi niti ne bi tooook zlo slabo izpadu (sploh galliano skull ruta ), ampak tkole mi je čist mim. Pa tud faco mata, tko k je rekla Ledenka, čudno. MHO, okusi so različni.
Hmm, mogoče bi mogla temo o Gwyneth Paltrow odpret, ker men je pa ona res lepa in prava ženska.
Zadnjič spremenil žblj, dne 12. Nov. 2005 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
sofia83 napisal/-a:Nasplošno pa mi zgledata k desetletni punčki s prevelkimi čevlji in oblekami iz mamine omare.
Ob teli sliki, sem se spomnla na stavk od Sofie Čist prou maš
Glede anoreksije mela jo je MaryKate, ampak je baje ozdravljena
Pa, ko sta dobile svojo zvezdico, mi MK spet zgleda, kot ena shirana punčka Drugače je pa simpatična slikca
Na spodnji sliki mi ful čudno deluje, čudno se drži
This too shall pass.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
SIEENA napisal/-a:Slika na kateri sta mi ušeč je pa got milk, sam je trenutno ne najdem
A tale?
http://benoit2501.free.fr/vrac/olsen/ol ... 207_10.jpg
Prvi neprebran prispevek • 1262 prispevkov
• Stran 3 od 85
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 85
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov