MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
to jih je samo nekaj, ki sem jih uspela najdt. tuki maš zraven še modele. drugač so pa tole mešano: fotke z ulice, razne prireditve, premiere ...
ARMANI JEANS
CHANEL OČALA
ALEXANDER MCQUEEN RUTA
CHANEL TORBA
CALVIN CLEIN OBLEKCA
CHRISTIAN DIOR OBLEKCA
ŠE ENA CALVIN CLEIN
DOLCE&GABANNA
DOLCE&GABANNA
CHLOE CARDIGAN JOPA
ARMANI JEANS
CHANEL OČALA
ALEXANDER MCQUEEN RUTA
CHANEL TORBA
CALVIN CLEIN OBLEKCA
CHRISTIAN DIOR OBLEKCA
ŠE ENA CALVIN CLEIN
DOLCE&GABANNA
DOLCE&GABANNA
CHLOE CARDIGAN JOPA
-
tistih močno opevanih čevljev k jih je mary-kate nosila na sprehodu z maxom, nisem še uspela izbrskat, me pa zanima, kateremu oblikovalcu pripadajo. sm pa našla nekaj iz podobne kategorije . tele čevlje je mary-kate enkrat nosila k se je slikala za revijo. (sive, ne rumenih). in si morš mislt. PRADA čevlji!!! men zgledajo sicer precej cheap.
-
choco.cat napisal/-a:Kak se lahko KOSATA? če so to modni oblikovalci, onidve pa dejansko vržeta nase nekaj od tisočih cunj, ki sta jih itak dobile zastonj res pravi vicjemina napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci.
vic tedna
V d&g bi takoj šla na cesto v teh capah pa.....ne hvala
ne, ne eni še vedno očino ne razumete čist. onidve STA modni oblikovalki prav tako kot dolce gabanna itd...ali drugač povedan... kreirata obleke!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Kak se lahko KOSATA? če so to modni oblikovalci, onidve pa dejansko vržeta nase nekaj od tisočih cunj, ki sta jih itak dobile zastonj res pravi vicjemina napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci.
vic tedna
V d&g bi takoj šla na cesto v teh capah pa.....ne hvala
ne, ne eni še vedno očino ne razumete čist. onidve STA modni oblikovalki prav tako kot dolce gabanna itd...ali drugač povedan... kreirata obleke!!
Ja samo vprašamnje je: Kakšne obleke
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
masta otroško kolekcijo in kolekcijo za odrasle. jst sm neki teh oblek vidla in so se mi zdele totalno cute bol ta vintage stil. drugač se pa najde vseh vrst oblek za take in drugačne priložnosti. od kopalk do pižam, celo svoj parfum mata (vsaka svoj vonj)... če kej pametnga najdm, pošlm.
sta pa posnele tut reklamo za ta parfum na snl. je kot parodija na reklame. men je ful smešn. tuki je link:
http://www.youtube.com/watch?v=wdZWafbiDEw
sta pa posnele tut reklamo za ta parfum na snl. je kot parodija na reklame. men je ful smešn. tuki je link:
http://www.youtube.com/watch?v=wdZWafbiDEw
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
na žalost sm po neuradnih virih zvedla, da mary-kate zgubla bitko z anoreksijo. stanje se ji je v zadnjem času spet poslabšal. upam, da moji viri lažejo in da je to spet ena od izmišljotin novinarjev...
sicer pa, če zadeva drži, mary-kate s tabo smo!!!
sicer pa, če zadeva drži, mary-kate s tabo smo!!!
-
damn!!!
tok dobr ji je že šlo. še pred mescom je bla vidt čist zdrava, z normalno postavo in vse...
ne vem pa, kako ste eni loh tok nehumani, da stresate take butaste vn kokr: "men je tukile ogabna!"
valda, da zgleda grozn, če je pa bolna! a k bo kkšna vaša bližnja oseba dobila anoreksijo al pa bo shirala od drog pa boste vedl, da grozn zgleda, boste tut rekl: "dej poglej jo shiranko, kakšna je!"
wtf, folk???
tok dobr ji je že šlo. še pred mescom je bla vidt čist zdrava, z normalno postavo in vse...
ne vem pa, kako ste eni loh tok nehumani, da stresate take butaste vn kokr: "men je tukile ogabna!"
valda, da zgleda grozn, če je pa bolna! a k bo kkšna vaša bližnja oseba dobila anoreksijo al pa bo shirala od drog pa boste vedl, da grozn zgleda, boste tut rekl: "dej poglej jo shiranko, kakšna je!"
wtf, folk???
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hja draga moja, naj se sliš grdo al pa lepo, nesramno al pa ne vem kako ... punca je grozna! In ja skrajni čas bi bil, da ji to nekdo pove ... in če bi bil nekdo v moji bližini takle ... vrjem, da bi mu to povedala. Ker bi blo to samo v njegovo dobro ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov