MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Meni pa je blontna dost bolj všeč.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ally napisal/-a:http://www.celebworld.org/004mk8.html
Kaj pa pravite na te čevlje?
meni osebno taki šuhi niso všeč in jih nikol ne bi obula. ampak to smo mi običajni smtrniki k se težko vživimo v zvezdniško življenje. ker če gledaš z druge plati ... pa vsaj ni ista kot vse ostale zvezdnice.
vsekakor ekstravagantna!!!
glede barve las... ashley je bla tut blond v redu, čeprou ta svetla blond k jo je mela zadnje tri leta ni bla njena naravna barva. ne vem... komi čakam, da vidm več slik na kerih je rjavolaska. pol bom mela bol jasno mnenje.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
a dej no... dejansko sm zdle tkole pogledala kk ma lh ena ženska take čevle... pa k ji ne sedejo spljoh, ker je presuha za take čevle... če temu lh sploh rečemo čevli
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Ne samo čevlji. cela je taka, k da bi iz enga atočišča za brezdomce pobegla. da o laseh ploh ne govorim - šampon, glavnik....
Horror z eno besedo.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
pismo, vcasih se ful vprasam kako bi se js pocutla ce bi mi tolk ljudi tako pozornost namenjal
drugac sta mi usec, luskane, predvsem stil mi je zlo zanimiv (nevem ce bi tukej to funkcioniral ker takoj k bi na ulco stopila bi se vsi zgrazal..). Glede oblacenja se pa men zdi, da se oblacita tko kot jima sede, nimata nekih ljudi ki jima svetujejo kaj in kako se napravt....in ce ti je neki vsec se ne menis za mnenja drugih
js bi tut mela sestro dvojcico...more bit zabavno
drugac sta mi usec, luskane, predvsem stil mi je zlo zanimiv (nevem ce bi tukej to funkcioniral ker takoj k bi na ulco stopila bi se vsi zgrazal..). Glede oblacenja se pa men zdi, da se oblacita tko kot jima sede, nimata nekih ljudi ki jima svetujejo kaj in kako se napravt....in ce ti je neki vsec se ne menis za mnenja drugih
js bi tut mela sestro dvojcico...more bit zabavno
Zivljenje je piskotek!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
inaa napisal/-a:js bi tut mela sestro dvojcico...more bit zabavno
Ja ker potem kritizirajo obe in ne samo ene, kar je veliko lažje za preživet
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
masta tko pa tko različen stil oblačenja. onidve ne rabta stilista, ker sta že same stilistke in po mojem mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci. ker tut onidve ustvarjata svojo znamko oblačil pri walmartu "mary-kate and ashley olsen" njune stvari se da tut v emporiumu dobit...
sm šla pogledat na njuno spletno stran z oblekami, ful kjut zadeve se najdejo.
sm šla pogledat na njuno spletno stran z oblekami, ful kjut zadeve se najdejo.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci.
vic tedna
V d&g bi takoj šla na cesto v teh capah pa.....ne hvala
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
inaa, s tvojimi posti se v večini zelo strinjam!!!
za kar mi je pa pri njiju žal, je pa to, da nista dobili priložnosti za kakšno bolj resno vlogo v filmu, kjer bi se izkazali kot individualni igralki. v kakšni čustveni drami ali pa trilerju bi ful zažgali... v full house sta dobro pokazali, iz kakšnega testa sta in česa sta sposobni.
sicer je pa mary-kate zdej brez ashley posnela film factory girl.
za kar mi je pa pri njiju žal, je pa to, da nista dobili priložnosti za kakšno bolj resno vlogo v filmu, kjer bi se izkazali kot individualni igralki. v kakšni čustveni drami ali pa trilerju bi ful zažgali... v full house sta dobro pokazali, iz kakšnega testa sta in česa sta sposobni.
sicer je pa mary-kate zdej brez ashley posnela film factory girl.
-
jemina napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci.
vic tedna
jemina, saj onidve ne hodta po cesti v oblekah svoje modne znamke, ampak prav v cunjah d&g, calvin clein pa še kakšne francoske znamke in z loreal dodatki. kasnej pošljem kakšno slikco pa boš vidla, o čem govorim.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Kak se lahko KOSATA? če so to modni oblikovalci, onidve pa dejansko vržeta nase nekaj od tisočih cunj, ki sta jih itak dobile zastonj res pravi vicjemina napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mnenju se lahko brez sramu kosata z dolcem gabanno, calvin kleinom in ostalimi uspešnimi modnimi oblikovalci.
vic tedna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]