MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:em ja, sm opazla, da mata zlo gorečo oboževalko tle gor... sam očitno niti ni tko zlo velka fenica teh dveh, če ne ve, da sta enojajčni dvojčici... ampak tud najbolšim se zgodi, da se zmotjo ane
In to potem še vztrajno trdijo, po nekajurnem buljenju v slike
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
Bageera napisal/-a:Jzt ju razločujem zdej, ko sta mal starejši. Pač - tista ta lepša je Ešli, una z žabjim izrazom, razvlečenimi puloverji in grdim mejk apom je pa Merikejt.
ti tole metodo si bo treba pa zapomnit
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
No jst sploh nism fenica al pa kej, edin gledala sm kot mejhna Full House, sam sem pa zasledila nekje, verjetno na Vivi al nekje, da sta dvojajčni. Sta pa res čist iste in se zdi čudno, sam če pravjo tko na Vivi, bo že držal .
- sPeeeLa<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Js mam sama sestro dvojčico in sva enojajčni dvojčici...K sva ble mlajše sva si ble čiiis iste, zj k sva mal starejše sva si pa tut me2 mal različni...Sam še zmer ne čist...Js mam na primer frufru k ga moja sestrca nima..Pa vsi misljo d sm js starejša od nje,sam nism...Sva še zmer isti,sam zarad frizur se opaz mal razlike...
Pomojem da sta mary-kate in ashley sta pomojem enojajčni dvojčici...Kr poznam ene k sta dvojajčni dvojčici in sta si POPOLNOMA različni...Ena je bolj suha,itd...
Pomojem da sta mary-kate in ashley sta pomojem enojajčni dvojčici...Kr poznam ene k sta dvojajčni dvojčici in sta si POPOLNOMA različni...Ena je bolj suha,itd...
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
Dvojajčne dvojčice, dvojčki majo skupnega samo to da iamjo na isti dan roj dan. Jst mam brata dvojčka, podobna sva si kot dan in noč. Nekateri bratje in sestre k so več let narazen pa so si lahko ful podobni. Zato so večinoma dvojajčni dvojči različni, ker jih veže samo rojstni datum na pa tudi geni.
Enojajčni dvojčki majo pa enak genski zapis...se pravi da so enaki, popolnoma enaki, pod pogojem seveda da nimajo kakih bolezni (k niso genske--> alkoholičarji, narkomani, bulimija, anoreksija...).
Poznam tut dvojajčne dvojčice k so si ble na začetku ful podobne zdej so pa čist kontra...
Pa nekje sem brala da je v bistvu skor nemogoče dokazat al so dvojčki eno ali dvojajčni. Pri enojajčnih se jeno oplojeno jajčece razpolovi, pri dvojajčnih sta pa hkrati oplojeni dve jajčeci...
To sem napisala samo tolk da ne ugibate na podlagi podobnosti ampak je bolj važen genski zapis pri dvjčkih...Sploh pa ni važno al so Olsenove dvojajčne ali enojajčne....
Enojajčni dvojčki majo pa enak genski zapis...se pravi da so enaki, popolnoma enaki, pod pogojem seveda da nimajo kakih bolezni (k niso genske--> alkoholičarji, narkomani, bulimija, anoreksija...).
Poznam tut dvojajčne dvojčice k so si ble na začetku ful podobne zdej so pa čist kontra...
Pa nekje sem brala da je v bistvu skor nemogoče dokazat al so dvojčki eno ali dvojajčni. Pri enojajčnih se jeno oplojeno jajčece razpolovi, pri dvojajčnih sta pa hkrati oplojeni dve jajčeci...
To sem napisala samo tolk da ne ugibate na podlagi podobnosti ampak je bolj važen genski zapis pri dvjčkih...Sploh pa ni važno al so Olsenove dvojajčne ali enojajčne....
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
Hmmm, ni se razvila debata o dvo in enojajčnih dvojčkih, kukr jst vem, ste dve tako veselo komentirale vse o tem in sem vama dala neko znanstveno osnovo za vajino debato. Sploh pa ne vem zakaj se spravljata na fanico od Olsenovih, pač ju loči, jst ju na nekaterih slikah na nekaterih pa ne...bazmeg
Drgač pa lucky guess: leva je Mary-kate, desna pa ashley...če sem pa falila se pa tolažim da je druga možnost pravillna
Drgač pa lucky guess: leva je Mary-kate, desna pa ashley...če sem pa falila se pa tolažim da je druga možnost pravillna
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
choco.cat napisal/-a:Ta slika je res cute No me zanima če tista ful velika fenica ve katera od obeh je na slikijemina napisal/-a:Ta slikca je pa še men tko všeč
Zj vem zakaj sem bla takrat zaljubljena vanju
na sliki je ashley.
glede dvojajčnih in enojajčnih dvojčkov je pa fatima zelo lepo povedla. glede na izgled ne morš sklepat, a sta enojajčni al dvojajčni. kokr sem rekla. sami sta v dostih intervjujih povedali, da sta DVOJAJČNI. ampak eni tuki očitno bolj vejo kot onidve sami.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ta slika je res cute No me zanima če tista ful velika fenica ve katera od obeh je na slikijemina napisal/-a:Ta slikca je pa še men tko všeč
Zj vem zakaj sem bla takrat zaljubljena vanju
na sliki je ashley.
glede dvojajčnih in enojajčnih dvojčkov je pa fatima zelo lepo povedla. glede na izgled ne morš sklepat, a sta enojajčni al dvojajčni. kokr sem rekla. sami sta v dostih intervjujih povedali, da sta DVOJAJČNI. ampak eni tuki očitno bolj vejo kot onidve sami.
a je alhko konc debate o tem ali sta dvojajčni ali enojajčni. Edino, če je to bistvo te teme
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jemina napisal/-a:Men sta pa žečela it na živce samo, ker ju njuna goreča oboževalka skoz predstavlja kot oh in sploh in naj in aj in jah...
Dem tej ar đast pipl
ta zadn stavk proklet dobr drži. ampak eni se tega očitno ne zavedajo. nikol nisem rekla, da sta popolni in brez napak... noben človek ni popoln.
ampak jst ju spoštujem zarad njune izjemne vztrajnosti in delavnosti že od otroštva. ženska, ki se je ukvarjala z njima med snemanjem full housa je povedala, da niti enkrat nista rekle, da se jima ne da več, da nočta več snemat, al pa da bi jokale al pa se ob tla metale, kar pač včasih počnejo triletni otroc....itd... utrujenost med snemanjem so lahko razbral samo iz njunih obrazov, kretenj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov