MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
{Ta-Mala-Vesna} - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2006
lepo... tale post bom fotru pokazala k bo spet težil d sem obsedena s HP-jem...
drgač sta mi oni-dve čist ok, sam zmeri igrata u kšni družinski komediji z zagotovljenim uspehom... me prov zanima kk se bi ločeno znašli u kšni kriminalki...
drgač sta mi oni-dve čist ok, sam zmeri igrata u kšni družinski komediji z zagotovljenim uspehom... me prov zanima kk se bi ločeno znašli u kšni kriminalki...
There Was Never Any Place For Someone Like Me To Be Totaly Happy!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
{Ta-Mala-Vesna} napisal/-a:lepo... tale post bom fotru pokazala k bo spet težil d sem obsedena s HP-jem...
hehe
ja, tisto s kriminalko bi blo fajn vidt. drugač pa je zdej mary-kate solo odigrala manjšo vlogo v filmu factory girl.
-
hmm, za tiste, ki trdite, da "nimata stila" a res?
btw, slike so iz raznih prireditev, photoshootov, paparaci fotke...
slike so iz let 2002-2006
btw, slike so iz raznih prireditev, photoshootov, paparaci fotke...
slike so iz let 2002-2006
Zadnjič spremenil mary-kate and ashley bigg, dne 04. Okt. 2006 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ja na teh slikicah sta meni ful všeč, in mi mata dober stil. Na enih zgornjih sta mi pa čist mimo, ampak to je to ko ne maram takih temnih barv. Mam raje kaj bolj veselega, tak kot na teh slikcah ki si jih prilepla zdaj. Tu sta pa luškani. Pa tud na splošno sta mi simpatični.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
ja, ashley mogoče včasih mal pretirava s črno. :blackwhite: sploh zadnje cajte.
sicer pa tut jst totalno občudujem njun stil
sicer pa tut jst totalno občudujem njun stil
-
{Ta-Mala-Vesna} - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2006
odvisn od slikce...kje je ful ok..kje pa čist mim...
There Was Never Any Place For Someone Like Me To Be Totaly Happy!
-
pa dajte no. onidve sta 20-letni ženski in nobena otročka. in mislm, da je že cajt da tut mal seksi poze sprobavata. pedofilska slika... pa daj no. a pol ti bo pa kul k bosta 40 let stare pa so bosta za playboy slikale?!
če pa zgledata malo mlajši, je pa to zato, ker sta nekolk manjši kot je običajno (do tega včasih pride pri dvojčkih).
bolš zgledat mlad kot pa prestar!!!
če pa zgledata malo mlajši, je pa to zato, ker sta nekolk manjši kot je običajno (do tega včasih pride pri dvojčkih).
bolš zgledat mlad kot pa prestar!!!
-
jemina napisal/-a:Men še vedno zgledata kot majhni punči in nista mi niti mal sexy. Nevem no, če je lahko eden v capah sexy. No kakor za koga
zanimivo, da imenuješ "cape" obleke, ki so sicer priznanih znamk: dior, calvin klein, gucci, channel, versace, dolce gabbana, badgley mischka, stella mccartney, christian louboutin, marni vedge, zac posen ...
draga moja, temu se reče visoka moda...
poleg tega pa bolš met "cape" kot pa tista kurbish mini krila k jih nos večina zvezdnic in nej bi bla kao sexy... noooooooot :runterdrueck:
-
mary-kate po dveh letih še vedno okreva od anoreksije, a danes že mnogo bolje izgleda.
¸
po zdravljenju
mary-kate levo
mary-kate levo
mary-kate
med anoreksijo
mary-kate desno
mary-kate
mary-kate
pred anoreksijo
mary-kate levo
mary-kate desno
¸
po zdravljenju
mary-kate levo
mary-kate levo
mary-kate
med anoreksijo
mary-kate desno
mary-kate
mary-kate
pred anoreksijo
mary-kate levo
mary-kate desno
Zadnjič spremenil mary-kate and ashley bigg, dne 05. Okt. 2006 13:06, skupaj popravljeno 2 krat.
-
pa a ste nori????!!! čist različni sta!! jst ju razločm na vseh fotkah, še na tistih, ko sta ble 2 leti stari.
mary-kate ma večjo faco, ashley bolj podolgovato, mary-kate ma oči bolj narazen, je mejčkn bolj drobčkana..., masta različn nasmeh... totalno različni sta si bli od vedno!!! pa mary-kate ma vedno prov en posebn izraz na obrazu k ga jst pr ashley še nism zasledila.
dvojajčni dvojčici sta.
sicer pa sploh ni enotnega pravila. tut enojajčni dvojčki lahko zgledajo različno in dvojajčni enako.
sklepam, da na nekaterih mojih fotkah ne veste kera je mary-kate, zato bom popravla post in zraven fotk dopisala.
mary-kate ma večjo faco, ashley bolj podolgovato, mary-kate ma oči bolj narazen, je mejčkn bolj drobčkana..., masta različn nasmeh... totalno različni sta si bli od vedno!!! pa mary-kate ma vedno prov en posebn izraz na obrazu k ga jst pr ashley še nism zasledila.
dvojajčni dvojčici sta.
sicer pa sploh ni enotnega pravila. tut enojajčni dvojčki lahko zgledajo različno in dvojajčni enako.
sklepam, da na nekaterih mojih fotkah ne veste kera je mary-kate, zato bom popravla post in zraven fotk dopisala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov