MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 03. Maj. 2006 16:34

Bageera napisal/-a:men sta mary kate pa ashley tko kot lepotica in zver. Skor sigurna sem, da je imela ena od njih kakšno lepotno operacijo, ker po faci ne izgledata podobni. Včasih se ju ni dalo ločit, zdej sta pa kar naenkrat čist drugačni. Pa ne samo po barvi las.

katera pa je lepotica, katera zver??meni se še vedno zdita podobni... :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 03. Maj. 2006 16:46

meni je ashley tudi nekako lepša. :) blond lasje jima nekako lepše pašejo kot rjavi :) kok sta še ble lušni ko sta ble mali v full house :) . zdaj pa... :roll:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Maj. 2006 17:04

Bageera napisal/-a:Skor sigurna sem, da je imela ena od njih kakšno lepotno operacijo, ker po faci ne izgledata podobni. Včasih se ju ni dalo ločit, zdej sta pa kar naenkrat čist drugačni. Pa ne samo po barvi las.

Se mi zdi, da je mela Ashley operacijo. Če pogledam ustnice ma tak poune.. Mary-Kate pa ne. Pa kokr se jih spounem je mela tut ona prej mal tanjše. Nevem no :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 03. Maj. 2006 17:16

Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 03. Maj. 2006 18:53

Tr|n|ty napisal/-a:http://www.starpulse.com/Actresses/Olsen,_Mary_Kate_and_Ashley/gallery/JTM-014758/

omg :eek:

Ja kaj pa je???
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 03. Maj. 2006 19:27

ma ne vem, men je skoda, k mi je dost lustna puncka, da si gre tko "obtezevt" oci, da izpade pol cela cudna. K je brez make upa pomoje 100x bolj kjut. :?
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 04. Maj. 2006 21:00

jao kot da mata najboljcenena ličila
pa tolk keša
i love love
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Maj. 2006 22:37

SlikaSlikaSlika

men mata pa tok lepe okice, pa luškane sta, sam mal pretiravata pr stvareh...

SlikaSlika

pri oblačenju recimo.mislm da se je še moja babica lepš oblačila :roll:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 05. Maj. 2006 7:23

100x boljš bi izgledale brez ton makeupa in bolj mladostnem oblačenju...imata pa skos ibr preveč namazen oči, kar jima sploh ne paše na tak droben obraz in ene navlečene cunje brez stila al pa mamaste obleleke, ki kar visijo z njih... :roll:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 05. Maj. 2006 19:09

se mi zdi da jih make up nardi prov utrujene,brez volje,take žalostne,vsaj men se tako zdi :lol:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 05. Maj. 2006 19:15

lol, sam a tedve pa tud use stvari k jih mata doma nase navleceta al kaj? lol
lil'devil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lil'devil » 05. Maj. 2006 19:41

men sta luštkane, sam to njuno oblačenje pa make up :?
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 13. Maj. 2006 16:21

VSE O OLSEN TWINS!!!

ojla!

no, kot je že po mojmu nicku vidno, sm njuna biggest biggest fanica, in sicer že celih 12 let, odkar so na tv prvič predvajal full house! mary-kate in ashley sta the best, dobri igralki in masta najboljši stil oblačenja!!!!!!!! sploh mary-kate, ki mi je tut karakterno oz. osebnostno bliži. ko pa berem tele vaše poste, me včasih mejčkeno spreleti jeza.

1. pazte, če ne bi bli dobri igralki, mislm, da ne bi posneli skupaj več kot 46 filmov, serij, nanizank ... in ne bi bli najbogatejši dvojčici na svetu. (je pa res da so ju na avdiciji za full house sprejeli samo zato, ker nista jokali)

2. stari sta 19 (13. junija bosta 20) in mislim, da ju ne morete obravnavati kot dve majhni punčki, ki se morata oblačit v roza cunjice. s tem v skladu je torej njuno obnašanje in oblačenje (ki je kot sem že omenila super).

3. nista enojajčni dvojčici, ampak dvojajčni!!!!! mary-kate je levičarka, ashley desničarka. imata dve leti mlajšo sestro lizzie, starejšega brata trenta, enega mlajšega polbrata in mlajšo polsestro, ki sta otroka od njune mačehe. (njuni starši so se ločili, ko jima je bilo osem let)

4. glede anoreksije. leta 2004 sta obe kar precej shujšali, še posebej mary-kate (baje na 39 kg). ampak nikoli, res nikoli ni potrdila, da ima anoreksijo, to so razširili le časopisi. omembe so letele na motnje hranjenja. shujšala je lahko tudi zaradi cigaret, drog ... skratka, 24. junija 2004 je bla mary-kate sprejeta v rehabilitacijski center v utahu in je bila tam na zdravljenju približno 1 mesec. stvari so šle na bolje in do danes se je zredila za 6 kg. kot pa vemo, prehranjevalne motnje lahko trajajo tudi 5 let ali več, tako da ni jasno, ali je že popolnoma okrevala.

rada bi povedala samo to, da ne govorte o njima nekaj, o čemer nimate dobrih informacij. če kdo hoče o njima izvedet karkoli, vprašajte, jaz sledim njuni poti že dobrih deset let in vem marsikaj, kar se morda ne da izvedet iz revij, cajtngov.... aja, pa če hočte kakršnekoli slikce, kar rečte.
in če ju na kakšni slikci ne morte ločt, vprašte. dam roko v ogenj, da ju ločim praktično na vsaki sliki.

papa
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 13. Maj. 2006 17:15

in še nekaj čudovitih fotkic. upam, da delujejo. tile dve bi se mogli odpret

http://img469.imageshack.us/my.php?image=88hw1.jpg
http://img467.imageshack.us/img467/8303/564po.jpg
Zadnjič spremenil mary-kate and ashley bigg, dne 13. Maj. 2006 17:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 13. Maj. 2006 17:23

men pa prve dve delajo, zadnja pa ne :nixweiss:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on