MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
^ ej sam na tejle sliki je pa fuuuuuuuuul dobr oblečena! Prov carica. pa kavbojski škornji rocks!!
sej njun stil je že prispel k nam samo z zamakom. onidve sta že leta 2003/2004 nosile balerinke na pajkice ali skinke pa zara stil in huge špegle, pol je pa šele k nam to pršlo ... takrt ni noben tega nosu, pol k sm prvič punce vidla tko oblečene sem mislila, da kopirajo mary-kate in ashley, potem sem pa ugotovila, da je to ubistvu zdaj nova moda pri nas
MilkyWay napisal/-a:^^ti pa res zmeri držiš z Olseonovima
Katarina mi je bla od zmeraj ful všeč... Res posrečena punca. Na izboru za Miss Universe je prekašal vse finalistke
Glede dvojčic pa...njuno oblačenje je pač čisto drugačno, kot ga imamo mi pri nas... Tko da počakimo še neki let, lahko bo tak stil oblačenja prispel do nas
sej njun stil je že prispel k nam samo z zamakom. onidve sta že leta 2003/2004 nosile balerinke na pajkice ali skinke pa zara stil in huge špegle, pol je pa šele k nam to pršlo ... takrt ni noben tega nosu, pol k sm prvič punce vidla tko oblečene sem mislila, da kopirajo mary-kate in ashley, potem sem pa ugotovila, da je to ubistvu zdaj nova moda pri nas
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:katarina se luštno oblači, ampak čisto povprečno kot vsaka tretja malo bolj zrihtana ženska
Ja sej, ravno zato sem tudi jaz rekla, da je oblačenje verjetno največji razlog, da se zdi nekaterim Katarina lepša. Ženska ima tak stil, s katerim se lahko "poistoveti" 80% žensk. Olsenki sta pa drugačni in imata svojo modno nišo, ki ni ravno za vsake oči. Oni dve zelo odstopata od povprečja in od tistega, kar se zdi večini "normalno".
Ampak, če gledam samo v obraz sta mi oni dve fuuuul luštni Obe imata ful lepe oči, lep nosek, taka lepa in "polna" usta... skratka, nimam nič slabega o njunem videzu za reči.
Kar se pa oblek tiče je pa to itak stvar posameznika... enim je všeč, drugim ni. Stvar okusa, če mene vprašate.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:sej njun stil je že prispel k nam samo z zamakom. onidve sta že leta 2003/2004 nosile balerinke na pajkice ali skinke pa zara stil in huge špegle, pol je pa šele k nam to pršlo ... takrt ni noben tega nosu, pol k sm prvič punce vidla tko oblečene sem mislila, da kopirajo mary-kate in ashley, potem sem pa ugotovila, da je to ubistvu zdaj nova moda pri nas
No sej v tem je fora. V tej naši mali deželici smo malo pozni glede tega in se nam to vse zdi preveč nametano, preveč klošarsko...
Bomo vidli, če bomo mi to čez par let nosili...Že vidim polne ulice takih oblek
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kuk so te babure visoke?K sm tisto sliko k zgleda k škratek vidla pa me res zanima
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
158 in 156 cm se mi zdi. Ali?
...Gonna fuck up your ego...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Nisem čist sigurna, da tolko, vendar se mi močno zdi.
Meni zgledata veliko bolje kot npr: Naomi Campbel (oz. kako se napiše), kakšna Beyonce, Victorie Beckham, ki so vedno vse ''popolno'' namazane in pa višje od Triglava.
Meni zgledata veliko bolje kot npr: Naomi Campbel (oz. kako se napiše), kakšna Beyonce, Victorie Beckham, ki so vedno vse ''popolno'' namazane in pa višje od Triglava.
...Gonna fuck up your ego...
-
jah, tam okol 154 cm sta velike ... oz. mejhne
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
K ene2 drobižka sta ja...sicr če mata 10cm petke..še ni neke panika Mejhne ja..nism misla da so tuk mejhne,dokler nism une slikce vidla
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
ja sej pr dvojčkih se dostkrat zgodi, da so mejhni ... k njuna sestra je mlajša pa vsaj za glavo večja od njiju ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov