MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jaooo, kake slike spet... Kot da bi dobesedno zmetala nase vse kar ji pride pod roke. "O, pa še tole, o lej, to bom tut, aham, pa še tole.. oooo, še tole dekno si lahko zavijem, pa tole ruto..." Bruh. Na zadnjih slikcah bi ji pokradla torbice in čevlje. Torbici bi obdržala, čevlje pa zažgala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Se strinjam. Btw, kdo pa je ta mladenič? Se mi zdi, da je ta obraz dostikrat v reviji Lady (zdaj ne vem ali je to ta iz monaškega dvora, ki študira v Milanu ali pa je drug in sem ga zamenjala s tistim)?
Ej maš prav, je fuuul Pierru podoben!!! Ma ga ta očala čist skrijejo, tak da nisem ziher če je ali ni...
Lahko imam vse.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ta tip je grk stavros nichiaros (upam, da sem prav napisala). mary-kate je z njim hodila pred tremi leti.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kuk so men te ženske Katarini Čas podobne K da bi ble sestre
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma jst ju sploh ne razločm to vi feni bolj veste...drgač so pa men lušne ja Katarina k jim naj bi bla podobna oz. one njej je pa tut nyamy
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Na prvi slikci bi mi bila precej bolj všeč, če bi vsaj malo zob pokazala, ker se mi zdijo nasmehi s tesno zaprtimi usti fejk. Drugače je pa kjut, čeprav malo preveč v slogu cosmo naslovnic sfotošopirana za moj okus. Mi je bolj všeč na kakšnih drugih fotkah.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Samo bodmo realni. Katarina Čas je lepša
Sploh ne Po moje se gre bolj za to, da se Katarina na bolj "normalen" način oblači oz. tako, da je tak stil večini ljudem všeč... in posledično se zdi nekaterim Katarina lepša. Ampak, če gledamo samo v obraz sta Olsenki veliko lepši... obe imata nekako bolj 'nežne' obrazne poteze.
Recimo, če primerjam tole sliko od Ashley in tole od Katarine mi je Ashley milijonkrat lepša!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
valda da sta oslenovi lepši. mislm halo? pa tut stil oblačenja katarine čas se ne more primerjat z olsenovimi. sej ne rečem - katarina se luštno oblači, ampak čisto povprečno kot vsaka tretja malo bolj zrihtana ženska ... dvojčicama pa ne seže niti do kolen ...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^ti pa res zmeri držiš z Olseonovima
Katarina mi je bla od zmeraj ful všeč... Res posrečena punca. Na izboru za Miss Universe je prekašal vse finalistke
Glede dvojčic pa...njuno oblačenje je pač čisto drugačno, kot ga imamo mi pri nas... Tko da počakimo še neki let, lahko bo tak stil oblačenja prispel do nas
Katarina mi je bla od zmeraj ful všeč... Res posrečena punca. Na izboru za Miss Universe je prekašal vse finalistke
Glede dvojčic pa...njuno oblačenje je pač čisto drugačno, kot ga imamo mi pri nas... Tko da počakimo še neki let, lahko bo tak stil oblačenja prispel do nas
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov