MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Mary-kate and ashley bigg , me zanima, če si ti že probala pisat .
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa ona je ta tretja trojčica, če še ne veš. Sam je u Full House-u delala preveč zgage, pa so jo odslovil in kr se je skoz leta počutla preveč prkrajšano za medijsko razpoznaunost, se je odločla odselt u zabačeno deželo našo.
P.S. Pa brez zamere, mal se hecam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
×××CarTiKa××× napisal/-a:Mary-kate and ashley bigg , me zanima, če si ti že probala pisat .
ne, nisem, ker ne vidim razloga, zakaj bi. onedve tega itak ne bereta ali odgovarjata ...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Aloha napisal/-a:Pa ona je ta tretja trojčica, če še ne veš. Sam je u Full House-u delala preveč zgage, pa so jo odslovil in kr se je skoz leta počutla preveč prkrajšano za medijsko razpoznaunost, se je odločla odselt u zabačeno deželo našo.
porednica...
Our passion is our strength <3
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
prostitutka?????!!! wtf ... kje ti vidiš na ashley kaj "prostitutskega"? a te mogoče moti obleka z luknjami? če ma široke cunje na seb ni dobr, če ma oprijeto obleko z luknjami, tut ni dobr ... to smo pa slovenci ... pljuvat čez vse, kar ni naše ... pol vas pa ene gledam na fotkah v temi maturantski ples ... no comment.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
OMG na uni sliki sta pa res obupni. Sej ne, da sta mi drgač luštni, ampak kadar ju kdo drug obleče (se vidi, kdaj se same in kdaj se ne), sta še kolkr tolk. Na uni sliki pa... Bruh. Kaj vse se da nardit iz dveh mladih, luštnih punc.. Svašta!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Se strinjam. Btw, kdo pa je ta mladenič? Se mi zdi, da je ta obraz dostikrat v reviji Lady (zdaj ne vem ali je to ta iz monaškega dvora, ki študira v Milanu ali pa je drug in sem ga zamenjala s tistim)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov