MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
meni sta oni2 super, glede na to da sta že praktično skoraj od rojstva pred kamerami in izpostavljeni medijem mene osebno nea moti, je pa edino na čase zdravstveno stanje MK zlo na dnu...se mi kr smili super pa mi je na njima zdi predvsem njun slog oblačenja pa to...sploh ashley
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
anoyel napisal/-a:Tale 24ur ma pa res kr neki novice - http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 113957.php
Objavlja kao najslabše oblečene zvezde preteklega leta. Leti tudi na olsen sestro.
pod to sliko pa še komentar: "Rabite še kakšen dokaz?"
(tuki ma fajno ruto, hlače, pas, škornje..)
Meni je pa na obeh slikah čist všečno oblečena.. ampak js sm pač laični strokovnjak za fashion.. i guess
ma ful je hudo na obeh oblečena! se vid, da folk nima pojma o modi pol pa kr neki lapa.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Uhm, v bistvu je moda relativna stvar oz. bom takole rekla: moda je področje, na katerem se ne moremo prepirati kaj je lepo in kaj ni lepo za oblečt, ker je to subjektivna stvar in ima vsak svoj okus. Meni osebno nimata ravno posrečenega stila, ampak ta zadnja slikca, kjer je ena od njiju (saj ju ne ločim) oblečena v kavbojke in usnjeno jaknico, se mi zdi fensi.
-
ja, to se strinjam. ampak obstajajo neki splošni kriteriji visoke mode, ki jim mary-kate definitivno ustreza. na svoj unikaten način seveda.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ja smo res one2 bi lahko šle na kkšno Diorjevo revijo visoke mode. Sploh ju ne bi bilo treba namazat, da bi zgledali tko grozno kot une manekenke namažejo, ker one dve sta preprosto grozni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vsake oči imajo svojega malarja. Na nekaterih slikah sta tudi meni grozni.
-
najnovejši shoot. mary-kate je tukaj ful luškana.
izbris ... prevelika slika
izbris ... prevelika slika
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Kaj nisi bila ti že enkrat benana zaradi prevelikih slik?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]