MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Anelise napisal/-a:*purple* napisal/-a:samo neki.marsikatermu tlele gor, prav res želim, da doživi enkrat narkomanstvo pri svojem bližnjem.
uau,hvala za prjaznost
glede olsenk-v full house so ble soooo sweet,res..drgac..tko tko..sam pa morta bit zlo zviti in pametni,da sta si zgradili tako kariero oz.bogastvo..talent je v showbizu pa ital bol postranskega pomena..
ni za kej
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*purple* napisal/-a:marsikatermu tlele gor, prav res želim, da doživi enkrat narkomanstvo pri svojem bližnjem.
Ne želi drugim tistega, kar ne želiš sebi.
Zgornja izjava pove dosti o tebi.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
res pove dosti ja, in dosti o drugih.
gre se zato, da ne moreš človeka neki obsojat če sploh ne veš kako je to, če ne veš situacije in če nikoli nisi tega videl/doživel.
sicer mi je pa vseeno, s svojimi počnite kakor vam pač paše.Jaz sem drugačen človek in sigurno nebi nekoga obsojala o katerem ne vem nič.
se pa isto lahko obrne in zgodi čisto vsakemu.Potem pa vidiš, kako to zares zgleda in kako je lahko človeka obsodit in zapustit.
gre se zato, da ne moreš človeka neki obsojat če sploh ne veš kako je to, če ne veš situacije in če nikoli nisi tega videl/doživel.
sicer mi je pa vseeno, s svojimi počnite kakor vam pač paše.Jaz sem drugačen človek in sigurno nebi nekoga obsojala o katerem ne vem nič.
se pa isto lahko obrne in zgodi čisto vsakemu.Potem pa vidiš, kako to zares zgleda in kako je lahko človeka obsodit in zapustit.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
najbolj žalostno je, da karkoli se zgodi mary-kate in ashley, ju vsi začnete obtoževati ... če bi eno zbil avto, bi zihr takoj rekl, da je sama kriva, ker je bla pijana... a ste že kdaj slišal, da so tut slavni samo ljudje?
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
saj bi se tko obnašal pa jim mediji ne pustijo! a mislš, da je njej fajn, ko gruča paparacov za njo leti pa jo na vsakem koraku slika ... nč zasebnosti ... mediji iz njih delajo ta boom, ne one same. ko je bla mary-kate v rehabilitacijskem centru so takoj za njo prlaufal pa jo skoz ograjo slikal pa take ... pa ko gresta na počitnice nekam tut takoj pridejo pa ju fotkajo v kopalkah ... če ne bi blo medijev, ti še vedla nebi, da onidve obstajata ...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^če ne bi bilo medijev pa onidve ne bi imeli tok keša in ne bi bili tako prepoznavni kot sta.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Točno tko. Mediji so tisti, k ustvarjajo zvezde, še bolj pa "zvezde", kr slednje postanejo prepoznavne in zaželene ne tok zarad svojih dosežkou (k pr takih niso glih neki za dol past), ampak zarad nenehnega pojaulanja u medijih, zgodbic k jih ti skp napacajo in tko naprej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
za forumašico marykate&ashleyolsen: lihkr sm se vrnila iz L.A.-ja, spomnila sm se nate tm, pa slikala njuno zvezdo. A mi pošlješ mejl na ZS, pa da ti jo pošljem?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Tale 24ur ma pa res kr neki novice - http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 113957.php
Objavlja kao najslabše oblečene zvezde preteklega leta. Leti tudi na olsen sestro.
pod to sliko pa še komentar: "Rabite še kakšen dokaz?"
(tuki ma fajno ruto, hlače, pas, škornje..)
Meni je pa na obeh slikah čist všečno oblečena.. ampak js sm pač laični strokovnjak za fashion.. i guess
Objavlja kao najslabše oblečene zvezde preteklega leta. Leti tudi na olsen sestro.
pod to sliko pa še komentar: "Rabite še kakšen dokaz?"
(tuki ma fajno ruto, hlače, pas, škornje..)
Meni je pa na obeh slikah čist všečno oblečena.. ampak js sm pač laični strokovnjak za fashion.. i guess
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Ojej gležnarji, kavbojke, jakna pa šal. kva je sploh misnla
pr tej slikci pa res nimajo kej za kritizirat, res je da je kr dost slikc, k bi se loh na seznam uvrstile, sam da pol dajo sliko, k je tko oblečena k cela slovenija najstnic pol jim pa ni pomoči.
pr tej slikci pa res nimajo kej za kritizirat, res je da je kr dost slikc, k bi se loh na seznam uvrstile, sam da pol dajo sliko, k je tko oblečena k cela slovenija najstnic pol jim pa ni pomoči.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
damn kok mata modelki huudo postavo..
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Men mata tud cist hudo postavo, pa se oblacita se mi obe ful dobr
Drgac pa una serija Full House, tam mi nekak nista bli usec no. V bistvu sta se mi ful smilili nekak, da morta ze tko mickeni skakat pred kamero.
Mediji ju pa valda trgajo, sej zmer so za vse probleme najstnic krive zvezdnice, ker so kao slab uzor Nej pocneta kar hoceta, zarad mene sta lahk obe ne vem kok zadrogirani, pijani, anoreksicni in bulimicni. Usak naj pocne s svojim lajfom kar zeli.
Drgac pa una serija Full House, tam mi nekak nista bli usec no. V bistvu sta se mi ful smilili nekak, da morta ze tko mickeni skakat pred kamero.
Mediji ju pa valda trgajo, sej zmer so za vse probleme najstnic krive zvezdnice, ker so kao slab uzor Nej pocneta kar hoceta, zarad mene sta lahk obe ne vem kok zadrogirani, pijani, anoreksicni in bulimicni. Usak naj pocne s svojim lajfom kar zeli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov