MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Nov. 2007 1:18

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:lohanova je to mela zarad kokaina.

In zakaj potem povsod piše, da je imela zaradi bulimije?

Lara-word
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2007 8:07

lara23 napisal/-a:te tvoje izjave so pravi "biseri" :roll: :roll: groza!

aha :P če mi maš kej osebnega povedat to lahko storiš na zs.
drugače pa zlo dobro vem kaj govorim.sem par let prijateljevala, skorej živela s kolegi narkomani, pa vem kako zgleda situacija.
Pa tole se mi zdi da je offtopic.Še vedno pa trdim isto.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Nov. 2007 8:13

Prpl, sorry, ampak ni treba nekomu vsak dan trikrat na dan namesto hrane jemat droge, da postane odvisen. Droga ni kul in tud tist, k jo uporabla ni kul, pa je lh fizik, ekonomist, al pa en navadn smetar, k ti smeti izpred bajte pobira. Vsak dan srečujem tele narkomančke, velik jih je hvala bogu že ozdravljenih, pa so bli dobro situirani, predn so začel z drogo. Ampak so vseen začel. Ni vse zlato, kar se sveti, to si vrjetn že slišala, ane?
To je lih tko, kokr če bi jst rekla, da vsak tedn enkrat al pa dvakrat na mesc vzamem en dim heroina iz folije, in nism odvisna. Lahko si odvisn tko, da jo vzameš vsak dan al pa tko, da jo na cajt rabš.
In če to počneš z glavo, tko kot si ti rekla, tega sploh ni bi počel, ker je droga slaba in ne dobra.
Drugač pa ja, to je OT.
Želim, da se dvojčica čimprej pozdrav in odprav iz bolnice :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2007 8:29

jagoda a si prebrala moj post?a sem kje napisala, da trikrat na dan zategne lajno koke?Lej, sem že povedala.Sem bila v družbi narkomanov in vem kako to zgleda in vem tud kako zgleda če konzumiraš občasno.Ni nujno da rataš narkoman, da si odvisen.Ampak dobro to ej spet ista stvar kot pri alkoholu.Sploh škoda besed za ljudi ki tega ne razumejo.In nebi zdej razglablala kaj je kul in kaj ni.Jst mam ob seb rajš nekoga ki trikrat na let zategne lajno koke kot pa enga bednga hinavca.Pa alkohol tud ni kul, pa čiki, pa trava, pa ni zdravo pa tralala.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Nov. 2007 8:52

*purple* napisal/-a:sem par let prijateljevala, skorej živela s kolegi narkomani, pa vem kako zgleda situacija.

Jaz sploh ne bi mogla imeti takih prijateljev.

Drugače pa mislim, da so to psihično nestabilni ljudje, ki se ne znajo spopasti z realnostjo.

Olsenovi tudi jaz želim okrevanje, pa da jo sreča pamet, tudi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2007 9:05

ni to kar tako :?
in so res nestabilni ljudje, ali pa ljudje ki imajo polno rit vsega.
ni jih pa za obsojat če ne veš kaj in kako. :?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Nov. 2007 11:15

Men je to za obsojat. Ni je situacije u lajfu, k bi ti jo droga rešla, izbolšala, skratka nardila kšno korist. Tko da bull shit. In s takimi ljudmi ne bi rada mela oprauka. Konc OT.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Nov. 2007 12:19

Se strinjam z Aloho. Poleg tega imaš za prijatelje ljudi, s katerimi imaš nekaj skupnega, in ne vem, kaj bi lahko imela skupnega z narkiči. :gruebel:

Tisto o polni riti vsega bo pa kar držalo, vsaj v primeru Olsen twins.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 22. Nov. 2007 19:39

nehte s temi vašimi otročjimi izjavami, ker se vid, da nimate pojma o drogah. tut jst droge še nikol nism probala (niti trave) poznam pa dosti ljudi, ki so "narkomani" oz. se odvajajo in vsi so imeli težke pizdarije v življenju. jaz jih ne obsojam, če bi njih obsojala, potem lahko obsojam tudi ljudi, ki se ga vsak petek mrtvo napijejo in ljudi, ki ne znajo žurat brez alkohola.

narkomani pa daleč od tega, da so glupi, da so brezglavo šli v drogo itd. noben se v to ne spušča brez razloga. v ozadju so težke stvari, o katerih vi otročaji itak nimate pojma ...pa ne zagovarjam droge. ampak narkomanom je vsekakor treba pomagat ven iz tega, ne pa jih obsojat!!!

pa lohanova ni mela bulimije, ampak anoreksijo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Nov. 2007 21:50

Oh, no, lepo te prosm, pomagat revežem, k niso mel kančka zdrave pameti, da bi vedl, da jim bo droga slabo situacijo še poslabšala ... In zakaj za vraga nej bi se js trudla nekomu takmu pomagat, če je pa on sam načrtno zbrou to pot? :roll:

Sploh pa, ja, reuca Olsenova je mela res težk lajf, bridko otroštvo, zato ji ni preostal drucga k mal se s kokainom al heroinom filat začet. Ne bom rekla, da se majo 24/7 luštn in je lajf takih "zvezdic" ena sama zabava, ampak resnično ne verjamem, da ji je blo kej tok hudga, da je bla edini izhod droga.

Zanimivo, da smo mi otročaji, ti, k si pa pr teh letih naraunost obsedena z dvema smrklcama, k ju najbrš nikol tut vidla ne boš, si pa blazno odrasla. Nočem bit nesramna, sam pol tut teb ni treba bit.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 22. Nov. 2007 22:23

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:!

pa lohanova ni mela bulimije, ampak anoreksijo.

In kako ti veš, da je mela anoreksijo in ne bulimije?

Drugac pa se strinjam z puncami, folk misli, da obvlada drogo in da jo ima pod nadzorom, ampak slej ko prej se izkaze, da ni to tok nedolzna stvar in ti pusti posledice. Taksne al pa drugacne.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2007 22:45

samo neki.marsikatermu tlele gor, prav res želim, da doživi enkrat narkomanstvo pri svojem bližnjem.Potem bomo pa vidl kaj bo :wink: sicer sem pa rekla, lahko je obsojat in mlatit prazno slamo, če o tem ne veš nič in če tega nisi doživel.
se strinjam da sta olsenove posegle po drogah od dolgčasa, ampak obstajajo ljudje ki so za drogo posegli v stanju obupa.
In tale forum je poln nekih dvojnih meril.V temi o bulimiji/anoreksiji so vsi bogi bogi, če nekdo naredi samomor je bogibogi, če se nekdo reže je bogibogi, če se drogira je pa slabič pa kajjestvemkajševse :roll: ohja :roll:
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 22. Nov. 2007 22:52

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 2:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Nov. 2007 23:01

*purple* napisal/-a:samo neki.marsikatermu tlele gor, prav res želim, da doživi enkrat narkomanstvo pri svojem bližnjem.

uau,hvala za prjaznost

glede olsenk-v full house so ble soooo sweet,res..drgac..tko tko..sam pa morta bit zlo zviti in pametni,da sta si zgradili tako kariero oz.bogastvo..talent je v showbizu pa ital bol postranskega pomena..
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 22. Nov. 2007 23:32

če bi tukaj gor ena punca napisala, da ma anoreksijo al pa da je od obupa posegla v drogo, mislm, da bi vse sočustvale z njo ... razen če nimate srca. pa strinjam se s *purple*. tule gor tut jst opažam neka dvojna merila ...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov