MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Nov. 2007 14:33

ajej punce vi res ne znaste sprejet mnenja drugih punc...useeno mi je kej si mislite o teh dveh puncah, ma vem d ma usak pravico do sojga mnenja...
to kreganje mi je pa res že prou smešno... :?
aja in še to...
ma kšno odvajanje od odvisnosti dej vas prosim no...in kšna obsedenost dejte no...boste rekle d vi nimaste nobene slike od vašga najlepšega igralca in d vas ne zanima kej se use z njim dogaja?? pazte d vam gdo ne reče d ste obsedene...

nevem no smešno res...calm down punce malo...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Nov. 2007 15:26

mamo kkšno sliko, ne pa 4000
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Nov. 2007 15:38

ma useeno ne morte rečt d je nekdo kr obseden...sej osebe sploh ne poznaste...pole pa rajši ne bom komentirala teme od Tošeta, kjer se je u slabih 3 tednih nabralo kar 100 strani??...a to ni obsedenost? žalosno res...
no konc OT...rajš d se vrnemo nazaj mary kate in ashley olsen...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 10. Nov. 2007 16:15

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:anoyel - na svojem compu mam okoli 4000 njunih slik, med njimi tudi zelo redke primerke, o katerih revije samo sanjajo ... njune paparazzi slike večinoma na netu dobim že takoj naslednji dan po tem, ko so posnete ... poleg tega si pogledam tudi njune paparazzi videe in vse posnetke s prireditev ... a tisto je potem tud ponarejeno? seveda ja... tako da ne ti meni o retuširanju in podobnem sranju, ker nimaš pojma, o čem govoriš ...

Strašljivi podatki. :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Nov. 2007 18:36

Tut u temi od Tošeta se pretirava, ampak tle ne gre za to, da bejba pač zbera slikce pa prebere kej o njiju, gre za to, da se na trenutke zdi, kda je ona sama en paparac, kr vedno butne vn kšno tako u smislu "js VEM, da ni tko, zato ker...". Am, ja, na podlagi česa že. :?

Sicer pa - nej ma svoj vesele, mene ne mot, sam mal smešn mi je :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 11. Nov. 2007 14:45

Aloha napisal/-a:Tut u temi od Tošeta se pretirava, ampak tle ne gre za to, da bejba pač zbera slikce pa prebere kej o njiju, gre za to, da se na trenutke zdi, kda je ona sama en paparac, kr vedno butne vn kšno tako u smislu "js VEM, da ni tko, zato ker...". Am, ja, na podlagi česa že. :?

Sicer pa - nej ma svoj vesele, mene ne mot, sam mal smešn mi je :D .

zdej si me pa dobr nasmejala :D :D :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 11. Nov. 2007 15:25

mene tud full nasmejejo njene izjave :D saj drgač odvisnost ni smešna, sam v njemem primeru pa je in to zelo :P
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 11. Nov. 2007 20:50

men sta smotane, dalec od idola u kakrsnemkol smislu....pac jima j ratal da sta iste k dva jajca in posledicno mata dnar k ga ne znata uporablat in tocn vemo kam prpelje!

glede obsedenosti pa - ja si obsedena ja, pa vseh unih 100 tošetovih strani tut, ampk js nimam cist nc proti, ce vam tako zganjanje pase, kr...dokler nam js mela skode, me sploh ne moti.
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Nov. 2007 16:58

^^ Se čisto strinjam. Kakor komu paše, ampak mnenje lahko povemo glede teh 4000 slik, ker tole JE obsedenost. Ne rečem nekaj slik, pa še to, ko si mlajši in o kom zbiraš slike itd. Dvojčici pa... imata denar in sta kjer sta. O njunem filmu New York Minute pa mislim da tudi ni kaj reči. Torej nimata ne vem kakšnega talenta, prisrčni sta bili samo kot Michelle v Full house, od takrat naprej pa sta vse filme posneli po istem kopitu - srečo sta pač imeli, da sta dvojčici in sta lahko snemali filme s to tematiko. Drugače pa tista nadaljevanka, ki sta jo snemali v najstniških letih - nič drugega nista pokazali kot samo kaj imata oblečeno in hiša na Malibuju ipd. Idealna Amerika ja. :roll: Kako se pa oblačita danes pa mislim da je daleč od dobrega stila. Vse kar delata je, da si lahko privoščita velika imena na oblačilih in paradirata v tistem, svojega stila pa nista razvili. In tista rdeča šminka, ki se jima sploh ne paše ter pretirano debela črna obroba okrog oči... ne morem drugega reči kot yuck. Dvojčici über alles? I don`t think so.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2007 17:15

Joj to pa ne. Oni2 sta si vsako vlogo pridobili s svojim talentom :D

A sta one2 sploh igrali v kakšnem normalnem filmu. Ker unih kao komedij, kjer sta dvojčici jz ne štejem za film, ker je to tak bulšit.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Nov. 2007 17:16

jemina napisal/-a:A sta one2 sploh igrali v kakšnem normalnem filmu

Ne da bi vedela. Če šteješ New York Minute, ki so ga prodajali na DVD-ju, ker pri nas film sploh ni prišel na velika platna. :lach:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2007 17:18

O kakšen zavidanja vreden dosežek :eek:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Nov. 2007 17:21

jemina napisal/-a:O kakšen zavidanja vreden dosežek :eek:

Ja itak. :rofl: :respekt: Mogoče bi nam kaj več o njunih "dosežkih" lahko povedala njuna big fanica.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2007 18:09

Ah ona pozna vso njuno kinografijo na pamet po letnicah
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Nov. 2007 18:32

Ka ste zenske nesramne :lach:

Pac naj ma 400o slik, pa 1000 video, pa uni tri filme. Pa naj bo obsedena z njima, lahk recete sam hvalabogu, da ve/me nismo.

Sicer sta pa men imele edino "dober" un najstniski film, ko sta igrale še ko sta bili še mlajši. Drugac pa ne vem več kej dost o njiju, pa me tud ne mika da bi vedla, ker mi nista kej zlo posebnega. Pa tud vizualno sta mi rahlo popačeni. :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]