MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:pa kaj vam ni jasno ... ta ženska res NI SUHA, ampak ma čisto običajno postavo, kakršno bi si verjetno želela večina izmed vas ...
tudi če so slike retuširane, še vedno vidiš po njenih rokah, obrazu, da ni shirana in suha ....
današnja tehnologija dela čudeže in če si debel si lahka z eksta mojstrom za rač. suh in tud kontra. vse te profi slike, ki so v časopisih in na netu so vse po vrsti obdelane. in vse slike, ki si jih ti o njej videla so iz časopisev, tv, neta. torej so vse obdelane. kako torej ti veš, da je ona v realnem svetu, v vsakdanjiku normalno suha - jo osebno poznaš? najbrz ne..
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
eni so tko obsedeni da vidijo samo kaj hočejo videt
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Ma ve ste pa res...majo prav,v glavo ste si ubile da so na usak način anoreksične,shirane,blede in skratka na pou mrtve.
In ne glede na to al so slike zretuširane al ne ona je trenutno prou lušna in lohk ji sam zaploskam ker zgleda hudo dobro.
In ne glede na to al so slike zretuširane al ne ona je trenutno prou lušna in lohk ji sam zaploskam ker zgleda hudo dobro.
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
but words will never hurt me <~-~
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
nikita.. napisal/-a:Ma ve ste pa res...majo prav,v glavo ste si ubile da so na usak način anoreksične,shirane,blede in skratka na pou mrtve.
od lere Olsenke je zdej to govora?
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
nikita.. napisal/-a:Ja Ashley na sliki k je na izjave nekaterih že na pou mrtva.
aha!
ma dej tisto kar drugi govorijo je ze itaq brez veze sploh poslusat-vsak ma svoje mnenje..
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
anoyel - na svojem compu mam okoli 4000 njunih slik, med njimi tudi zelo redke primerke, o katerih revije samo sanjajo ... njune paparazzi slike večinoma na netu dobim že takoj naslednji dan po tem, ko so posnete ... poleg tega si pogledam tudi njune paparazzi videe in vse posnetke s prireditev ... a tisto je potem tud ponarejeno? seveda ja... tako da ne ti meni o retuširanju in podobnem sranju, ker nimaš pojma, o čem govoriš ...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Joj rajši ne pomislim na tvoje stanje, če se ti komp sesuje
Ma zaradi mene imata lahko ravno prav kil pa bosta vedno anti. Če je človk obupen je obupen, ne glede na kile.
Ma zaradi mene imata lahko ravno prav kil pa bosta vedno anti. Če je človk obupen je obupen, ne glede na kile.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:anoyel - na svojem compu mam okoli 4000 njunih slik, med njimi tudi zelo redke primerke, o katerih revije samo sanjajo ... njune paparazzi slike večinoma na netu dobim že takoj naslednji dan po tem, ko so posnete ... poleg tega si pogledam tudi njune paparazzi videe in vse posnetke s prireditev ... a tisto je potem tud ponarejeno? seveda ja... tako da ne ti meni o retuširanju in podobnem sranju, ker nimaš pojma, o čem govoriš ...
psycho
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
med njimi tudi zelo redke primerke, o katerih revije samo sanjajo
če si ti prišla do njih, bodi brez skrbi da lahko uredniki revij tudi, tak da nehaj sanjati
kr tak te vprašam, se ti zavedaš da to tvoje početje meji že na meji bolanega?
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:anoyel - na svojem compu mam okoli 4000 njunih slik, med njimi tudi zelo redke primerke, o katerih revije samo sanjajo ... njune paparazzi slike večinoma na netu dobim že takoj naslednji dan po tem, ko so posnete ... poleg tega si pogledam tudi njune paparazzi videe in vse posnetke s prireditev ... a tisto je potem tud ponarejeno? seveda ja... tako da ne ti meni o retuširanju in podobnem sranju, ker nimaš pojma, o čem govoriš ...
omg!! punca, da te ne bodo peljal na kliniko za odvajanje od olsenovih dvojčic?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, pa usi smo bli nekoč mulci, zagledani u osebke, k jih razn prek medijeu tko nikol nismo videl. Eni smo dal to fazo že leta nazaj skoz, drugi so se pa nekak zataknl in ne morjo vn .
In ne, deklici nista suhi (40 kil je pa ja cela masa), bledolični še mn (kr to je use sam pudrček) in ja, večina izmed nas bi dala use za tak, hm, geštel ...
In ne, deklici nista suhi (40 kil je pa ja cela masa), bledolični še mn (kr to je use sam pudrček) in ja, večina izmed nas bi dala use za tak, hm, geštel ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men se tut zdita zlo presuhi. Pa prov žalostn je, da tok mladih jemlje njuno postavo za idealno. (No sicer pa nista edini v hollywood-u taki)
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
če moje početje temelji na meji bolanega? Meni se zdijo bolani ljudje, ki podlegajo vplivu družbe, so ovce,ljudje, ki se niso pripravljeni soočit z življenjem, ki so hinavski, neiskreni, lažejo, kradejo, pretepajo in zmerjajo ter s tem prizadanejo človeku bolečino ...
s čemer pa mislim, da se moja "obsedenost" z dvojčicama ne more primerjati .... s tem nikomer ne škodujem in nikogar ne przadanem ...
ali ni verovanje v boga tudi nekakšna obsedenost z bogom oziroma obsedenost s cerkvijo? ali ni tudi bog nek idol, ki ga ljudje obožujejo in so obsedeni z njim, (kar je še toliko huje, ker se njegovega obstoja ne da dokazati)... ali ne gre v tem primeru tudi za "bolno obsedenost?" aja, seveda, tega ne označujemo kot bolno, ker je to idealiziran in zgodovinsko podkrepljen množičen pojav ... vsak človek ima svojega idola ... Le da imamo nekateri naravnega, drugi nadnaravnega ... tretji ga pa sploh nimajo ... in ali nismo vsi z nečim obsedeni? ene ste obsedene s cigaretami, druge s cosmotom, tretje s čokolado, četrte z roza barvo... jaz pa pač z olsenovima ...so what
s čemer pa mislim, da se moja "obsedenost" z dvojčicama ne more primerjati .... s tem nikomer ne škodujem in nikogar ne przadanem ...
ali ni verovanje v boga tudi nekakšna obsedenost z bogom oziroma obsedenost s cerkvijo? ali ni tudi bog nek idol, ki ga ljudje obožujejo in so obsedeni z njim, (kar je še toliko huje, ker se njegovega obstoja ne da dokazati)... ali ne gre v tem primeru tudi za "bolno obsedenost?" aja, seveda, tega ne označujemo kot bolno, ker je to idealiziran in zgodovinsko podkrepljen množičen pojav ... vsak človek ima svojega idola ... Le da imamo nekateri naravnega, drugi nadnaravnega ... tretji ga pa sploh nimajo ... in ali nismo vsi z nečim obsedeni? ene ste obsedene s cigaretami, druge s cosmotom, tretje s čokolado, četrte z roza barvo... jaz pa pač z olsenovima ...so what
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
se ti globoko opravicujem, ker sem izrekla svoje mnenje glede fotografij, kajti nisem vedela, da jih imas ti več kot 4.000. sama že veš zakaj jih imaš in zakaj si tako zagrižen fan. sama bi lahko marsikaj rekla na tvojo redko vrsto obsedenosti, ampak bom rajši tokrat zadržala svoje mnenje, ker sem videla, da tebi malce živčki poknejo, ko nekdo izrazi mnenje, ki je v nasprotju s tvojim.
dekle dihaj in bo vse vredu.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov