MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ammm, kokr js tole vidm, bi rekla, da ma plašč čez (od strani) in pol zgleda nenormalna u pasu ...
Men je bl grozliva njena glava na tej fotki, rumeni lasje pa bela k mrlič? Najbrš je tole bl fejk k pa kej drucga, kr u nasprotnem primeru .
Men je bl grozliva njena glava na tej fotki, rumeni lasje pa bela k mrlič? Najbrš je tole bl fejk k pa kej drucga, kr u nasprotnem primeru .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ja to je stoprocentno fotomontaža. no, drugače pa mi na teh slikcah nimata lepega stila.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aleluja, kaj vidm na 24ur.com ... Lance Armstrong pa Ashley?! Huh, upam, da je sam raca, kr u nasprotnem primeru se mi je pa tipček kr mau zasrou . Pa tko hudo ženko je meu prej, zdej pa tole bledolično posušeno deklco?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
^^ Jaz sem tudi gledala ja. No, bomo videli kaj bo iz tega.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ashley in Lance? Tole je pa men tko smešn. No sej Lance mi ni bil nikol preveč všeč.
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Meni tudi ne. 16 let je starejši od Ashley. Saj prav, če je njima kul.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov