MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men se zdita super oblečeni, ko ju obleče stilist oz. stilistka...ko pa se sami pa je res ena sama katastrofa
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
in ti ločiš, kdaj ju obleče stilist, kdaj se pa sami? Prosim povej mi, po čem to vidiš, ker to bi pa tud jaz rada vedla. pravzaprav sploh nisem vedla, da ju oblači stilist ... (razen včasih za fotošute pa še to se dostkrat sami). zakaj? ker ju ne.
strinjam se, kot je že zgoraj napisano. je razlika med okusom in modo. ampak tukaj v sloveniji je kar se tega tiče dosti ljudi precej ozkogledih in potem se jasno zgražajo, ko vidijo nekaj bolj ekstravagantnega onstran luže.
strinjam se, kot je že zgoraj napisano. je razlika med okusom in modo. ampak tukaj v sloveniji je kar se tega tiče dosti ljudi precej ozkogledih in potem se jasno zgražajo, ko vidijo nekaj bolj ekstravagantnega onstran luže.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:tista, ki je vprašala, če bi kritizirala tudi, če bi to videla na modni reviji. verjetno ne, ker na manekenkah ponavadi dobro izgleda, ker jih lepo uredijo in dobro skombinirajo. One2 sta pa nametane skupej, kot bi ju sraka oblekla. Še tako dobra obleka ne izgleda dobro, če je človek ne zna nosit.
sori jemina, ampak kukr sm gledala modnih revij v življenju še nism vidla nečesa v čemer bi šel lahko na cesto in kar nebi bilo nametano na manekenki
visoka moda je pa obširen pojem in to nista samo dior in prada.
poleg tega pa, je zame moden človek ta, ki si upa oblečt nenavadno in nevsakdanje in tako da je stoposto opažen, ampak v dobrem smislu (zdej ne mislm da hodiš nevem nag in zavit v domačo deko).meni načeloma njuna street moda po veini ni všeč, ampak ne bom pa rekla da to ni moda, ker vsekakor je moda...moda niso missixtx kavbojke in mini jeans kikle na črne pajkice-to je ponavljanje in dolgčas..
tolk ko si modi predana bi pa že lahko vedla kakšne zadeve no
in če dam primerjavo:
chanelovega astronavtskega modela (primer visoke mode)
me prej in bolj srat primer, kot pa če vidim olsen sisters oblečene v tole:
in pa naj bosta še kako grozno oblečene se jima bom klanjala ker nista niti mal podobne ostalim in sta edinstvene
-
purple, ful si lepo povedala
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
men sta na teh fotografijah, ki ste jih zdej gor dajale full dobr oblečene...čudni sta na tistih fotografijah, ko jih kje paparaci slikajo, kje na ulici...brez ličil, mastni lasje, v prevelikih trenirkah in pomožnosti še umazani...mislim, da si neki "modni ikoni" to enostavno ne bi smeli privoščiti...
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
*purple* - Cosmopsiho
zakaj pa ne?ravno tako sta krvave pod kožo kot mi.mislim, da je že dost streno da se morš za vse prireditve in zadeve ki jih majo znani ljudje pacat ko neumen in oblečit tudi zadeve, ki jih sploh ne želiš, zakaj si nebi privoščil v prostem času sporstiti in hodt po cesti kot če bi bil doma?
sploh mi gredo na živce teli paparaci, ko slikajo zvezde brez pudra in pol je cel halo iz tega..ja nevem, a oni si pa tega ne smejo prvoščt al kaj, morjo bit skos tipitopi zrihtani?
men so take zvezde, všeč, katere boli qrc za vse in gredo ven taki kukr jim zasede.čist vso pravico majo in mislm, da to nebi smel bit nč čudnga...
že tko amm raj folk kater je sproščen in sploh en maram nekih tipitopi ljudi, ki si posode ne upajo pomit, ker se jim bo noht zlomu in ki gredo na jutranjo kavo vse napacane in v salonarjih in mal manj kot v najlepši večerni toaleti to pač ni življenje..ne sme te brigat kaj si folk misl o tem..tud olsen sisters gresta ven v "žaklju za krompir" (citiram jemino), ampak še vedno imasta goro oboževalcev
sploh mi gredo na živce teli paparaci, ko slikajo zvezde brez pudra in pol je cel halo iz tega..ja nevem, a oni si pa tega ne smejo prvoščt al kaj, morjo bit skos tipitopi zrihtani?
men so take zvezde, všeč, katere boli qrc za vse in gredo ven taki kukr jim zasede.čist vso pravico majo in mislm, da to nebi smel bit nč čudnga...
že tko amm raj folk kater je sproščen in sploh en maram nekih tipitopi ljudi, ki si posode ne upajo pomit, ker se jim bo noht zlomu in ki gredo na jutranjo kavo vse napacane in v salonarjih in mal manj kot v najlepši večerni toaleti to pač ni življenje..ne sme te brigat kaj si folk misl o tem..tud olsen sisters gresta ven v "žaklju za krompir" (citiram jemino), ampak še vedno imasta goro oboževalcev
-
*nAughTykA* napisal/-a:men sta na teh fotografijah, ki ste jih zdej gor dajale full dobr oblečene...čudni sta na tistih fotografijah, ko jih kje paparaci slikajo, kje na ulici...brez ličil, mastni lasje, v prevelikih trenirkah in pomožnosti še umazani...mislim, da si neki "modni ikoni" to enostavno ne bi smeli privoščiti...
tut te fotografije so paparaci fotke z ulice. samo da sta tukaj v parizu. mislm, da je treba upoštevat, da masta tut onidve lahko privatno življenje, da masta kakšne slabe dneve ali pa da jima pač enostavno sede tak free ulični stil. poglej, punci imata goro denarja, če bi jima pasalo hodit okoli fensi šmensi, verjemi, da bi se zrihtale najmanj kot kraljica elizabeta
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Če sta taki modni ikoni, kot ti praviš, mi pa res ni jasno, kakko si lahko privoščita mastne lase. Kot, da nimata pol ure časa, da bi si jih umili. to je znak zanemarjenosti in nehigiene in ne slabega dneva, ker taki blazne modne ikone si takega slabega dneva preprosto ne smeta privoščiti. to je isto, kot bi župnik sexal v avtu na javnem parkirišču.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
bah...obe sta mi grde :>
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Jao, eni tukaj se znate samo spravljat na njiju.
mary-kate and ashley bigg pa vam da vedno znova eno kost za obirat.
Glede tega kakšne hodita okrog je čistno njuna stvar, dvomim pa da ste ve vedno v nulo popolne ko greste kam.
No, kakorkoli že - meni sta punci všeč. Predvsem mam v mislih izgled. Simpatični sta mi. Stila pa ne bom komentirala, ker se bo pol itak nekdo začel prepirat spet.
mary-kate and ashley bigg pa vam da vedno znova eno kost za obirat.
Glede tega kakšne hodita okrog je čistno njuna stvar, dvomim pa da ste ve vedno v nulo popolne ko greste kam.
No, kakorkoli že - meni sta punci všeč. Predvsem mam v mislih izgled. Simpatični sta mi. Stila pa ne bom komentirala, ker se bo pol itak nekdo začel prepirat spet.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
*purple* - Cosmopsiho
jemina napisal/-a:Če sta taki modni ikoni, kot ti praviš, mi pa res ni jasno, kakko si lahko privoščita mastne lase. Kot, da nimata pol ure časa, da bi si jih umili. to je znak zanemarjenosti in nehigiene in ne slabega dneva, ker taki blazne modne ikone si takega slabega dneva preprosto ne smeta privoščiti. to je isto, kot bi župnik sexal v avtu na javnem parkirišču.
ne jemina, župnik NE SME sexat po zakonu, po predpisih..povej mi pa kje je predpisano uzakonjeno, da slani ne smejo ven z mastno glavo?
mislm halo to ni noben znak nehigiene, ker nehigiena pomeni da si las ne umiješ 14 dni in se ne stuširaš, ne pa da si jih slučajno ne umiješ en dan..jebat ga, eni /imajo/imamo pač probleme z lasmi in draga, ni ekonomske računice da si pereš lase če maš takoj mastne vsak dan ali vsake dva dni...in to tud lase kvari-stalno umivanje...
se jima pač ne da, hvalabogu, za na neko bedno ulco pa za u tcunop pedenat.zakaj bi se mogle, zato da boš ti srečna pol?
pa tud rada bi vidla kako kate moss, gisele, naomi, adriana, niso šle nikol z mastno glavo in v takih oblekah na ulco...če pa niso, so pa neumne...
če si slaven to še ne pomeni, da morš bit kot iz škatlce skos..si človek in delaš kar ti paše..če se ti ne da glave umivat predn greš na ulco, pa si jo ne...mislm kr neki, sčim seobremenjujete
-
jaz sem pravzaprav mnenja, da sploh ne hodita okol z mastno glavo. prej bi rekla, da je mary-kate nepočesana. ashleyine pričeske pa še nisem vidla neurejene. razmršeno je nekaj drugega ...
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Sam res, js še tud nisem vidla fotke z nekimi grozno mastnimi lasmi. Jemina kira primerjava no, sick Js mam tud mastne lase že tretji dan, pa si jih kljub temu ne perem vedno na 2 dni in -guess what- nisem zanemarjena in nehigienična.
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov