MaryKate in Ashley Olsen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Na tej slikci sta res luškani ja ... škoda, da so ta debela čiki lička zdej totalno zvodenela v dva bleda koščena obrazka ...
Drugač pa tut men ni jasno kako ju ti ločiš , ker men sta isti totalno ...
Drugač pa tut men ni jasno kako ju ti ločiš , ker men sta isti totalno ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
^^ sej mame se tud naučijo svoje dvojčke ločit po določenem času...
ma ne, sej niso dvojčki čisto identični, če je pač ona taka fenica je gotov vidla že miljaužnt slik ko sta ble mejhne pa ju zna ločit, tko kot zdej... al pa je že to določeno slikco vidla ane
ma ne, sej niso dvojčki čisto identični, če je pač ona taka fenica je gotov vidla že miljaužnt slik ko sta ble mejhne pa ju zna ločit, tko kot zdej... al pa je že to določeno slikco vidla ane
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
točno. tko k je predhodnica povedla.
jst ju ločm na vsaki sliki.
drugač pa nista čist identični. konkretno na tej sliki vidš, da ma ashley(desno) pod nosom mejhno pego. kasnej ji je ta pega zginla ...
k vidš ogromno število slik ju zlahka ločš. tut oblika obraza, oči, usta so masta drugačne.
jst ju ločm na vsaki sliki.
drugač pa nista čist identični. konkretno na tej sliki vidš, da ma ashley(desno) pod nosom mejhno pego. kasnej ji je ta pega zginla ...
k vidš ogromno število slik ju zlahka ločš. tut oblika obraza, oči, usta so masta drugačne.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
joj, zdej ste pa že mal tečne s tem "kako si lahko opazila to pa to..."
mary-kate and ashley bigg je pač njuno oboževalka in velik ve o njih dveh. kaj je tle problem mi ni jasno se pa že ves čas norca delate iz nje..krneki. če bi bla fenica angeline jolie bi blo pa vse kul, če ve da ma piko nad ustnico,a??
mary-kate and ashley bigg je pač njuno oboževalka in velik ve o njih dveh. kaj je tle problem mi ni jasno se pa že ves čas norca delate iz nje..krneki. če bi bla fenica angeline jolie bi blo pa vse kul, če ve da ma piko nad ustnico,a??
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
densy napisal/-a::lol: kos lohka opazla, da ma pikco, pa pol opazla še, da ji sčasoma mine..
na tujih forumih marsiiiiiiiiiiiiiikaj zveš, ker tam so pa res obsedeni feni. tko da so me ubistvu tm opozoril na to pego že doug časa nazaj. je ena od stvari, ki ti pomaga, da ju ločiš...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
estrella19 napisal/-a:joj, zdej ste pa že mal tečne s tem "kako si lahko opazila to pa to..."
Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
polly-polly napisal/-a:Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
erm..preber tole temo mal nazaj pa boš vidlo točno kdo in kako se je norca delal ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
polly-polly napisal/-a:estrella19 napisal/-a:joj, zdej ste pa že mal tečne s tem "kako si lahko opazila to pa to..."
Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
pr dvojčkih moraš sam ugotovit eno podobnost in potem ko jih boš znala ločit, se ti bosta zdele čist drugačna vsaj tko je blo pr men v oš, ko sm mela v paralelki dve dvojčici, čist enaki...pa mi sploh ni ratal jih lčevat, dokler nism ugotovila ene različnosti...in zdej mi pa sploh ne zgldata več isti
drgač sta pa res olsenovi an uni slikci od bucke, res ful ful luškani.... škoda, ker si nista zdej niti malo podobniod prej
-
estrella19 napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
erm..preber tole temo mal nazaj pa boš vidlo točno kdo in kako se je norca delal ...
Jest sem mislna, da mislš en post prej oz. za to moje točno določeno vprašanje.
-
Poj je Mary-Kate zmeri tista k se tko smeje da zobke poakže. To je blo zdej ze na 2 fotkah k sta ble mlajši.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
men pa tale fotka mal čudno zgleda...ko da bi ble narisane... taki čudni proporci... najbrž zato kr so noge odrezane na taki trapasti višini
drgač sta pa iste ja tule
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
^^ hehe, men tut na tejli slikci zgledata tko, kot da nista resnične ... ampak tko kot ene punčke oz. lutke ...
Ampak še vedno sta pa bolj luškane, kot zdej ...
Ampak še vedno sta pa bolj luškane, kot zdej ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov