MaryKate in Ashley Olsen

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 02. Jan. 2007 13:07

densy napisal/-a:ja kaj ni minilo, to da hujšajo tolk časa, da jih bo pobral..
dj no, to ne vejo več, kva nej počnejo k so tok presrane mule in pol mislj da so hude če majo 5 kil pa da se ga fiksajo.

Ne delajo samo tega ...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Jan. 2007 14:49

ja kaj pa še delajo. neomejeno razspiavajo denar, pa pol sploh nimaoj več želje pa volje, da bi še kej mele, ker že vse majo in pol so vse depresivne..

joj kok se mi smiljo :roll:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 02. Jan. 2007 14:58

Chill out girls :roll:
Jst se čist strinjam, da se ponavadi take stvari dogajajo ljudem, ki imajo preveč vsega, ampak dejstvo je da nista lih sami krivi, da sta že kot dojenčka igrali v Nori hiši, pač sta bili in sta še zmeraj premladi, da bi bili lahko kos tolikšni slavi, roko na srce se veliko ljudi ne znajde v danih situacijah pa ne glede na to koliko so stari. Tak je pač njun način življenja, verjetno bi tudi marsikoga kam zaneslo, če bi imel toliko denarja.
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 02. Jan. 2007 15:00

se strinjam z densy. ko maš enkrat tok dnarja in ko vse na svetu sprobaš oz. maš v zavesti, da lahko vse dobiš in vse kupiš in ko prepotuješ ves svet, pomoje ostaneš brez volje, ker nimaš več nobenih skritih želja, upov in sanj.

Mary-kate je zbolela za anoreksijo v 17. letu, ki je dejansko zelo rizično - prehod v odraslo obdobje. in če že v otroštvu dosežeš vse, kar običajen človek še v svojih srednjih letih ne doseže, se pojavi občutek resnignacije in občutek, da si v življenju že vse storil in nimaš česa več. zato se pojavi upad motivacije.

verjetno more bit precej hujši občutek če maš vse na dosegu roke in kupe denarja, kot pa če nimaš nič - imaš vsaj svoje še neuresničene sanje in upe, da se bodo enkrat uresničile in zato tut delaš na tem, kar pa že samo po sebi povzroči občutek sreče in pričakovanja.
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 03. Jan. 2007 0:34

dj zdj pa res pretiravata no! ne bos mi rekla da so bogatasi k ne vejo kam bi z denarjem bol bogi kt en revni otrocek v gani ki nima kej za jest!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 03. Jan. 2007 13:16

kakrsnakol skrajnost skodi! eni so revezi dejansko drugi se preseravajo pa tut postanejo poj zrtve... :?

se pa sam sprasujem kaj bi 90% casopisou pisalo ce ne bi blo hollywooda in njegovih carov :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 03. Jan. 2007 23:45

bella_ napisal/-a:dj zdj pa res pretiravata no! ne bos mi rekla da so bogatasi k ne vejo kam bi z denarjem bol bogi kt en revni otrocek v gani ki nima kej za jest!

dejansko se zna zgodit. ne fizično bogi, zvezdniki so psihično bogi. sam poglej kok je med zvezdniki drog pa anoreksije, raka, alkoholizma...vse to je posledica hudga stresa, ki ga doživljajo. ampak mi vidmo samo lepe strani dnarja in slave - to kar se kaže v javnosti ni odsev dejanskega stanja. temne strani slave so prikrite ...

in jst se zlo bojim, da se mary-kate ne bo pobrala, čeprou mi je ful žou zanjo. mogoče bi jo rešila edin ljubezen...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Jan. 2007 1:28

sami so si krivi, a niso tega hotl :? :wink:
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 04. Jan. 2007 22:23

*purple bitch* napisal/-a:sami so si krivi, a niso tega hotl :? :wink:

eni si sami zberejo,

konkretno mary-kate in ashley pa sta bili prislijeni oz. "vrženi" v zvezdništvo, ko jima je blo 9 mesecev. in ko enkrat začneš, težko nehaš. seveda imajo za to zasluge tudi ljudje, ki so v dvojčicah videli šanse za lastno korist oz. obogatitev in jima niti "niso dal šanse, da bi opustili zadevo in se umaknili v zasebno življenje (po polni hiši). verjamem, da je eden izmed njih tut njun menedžer robert thorne, ki je sam prišel do njunih staršev (ko sta bli še mejhni) in reku: če ju prepustite v moje roke, vam zagotavljam, da bosta nekega dne postali slavni. to se je tut zgodlo in seveda je thorne mastno obogatel. samo tega nikjer ne povejo.
Uporabniški avatar
angel_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_ » 05. Jan. 2007 16:01

js mam pa sam dve vprasanji na mary-kate and ashley bigg.. :D enkrat prej si mislm da omenila, (al pa je bla ena druga) da se full house predvaja tut zj nekje.. me pa zanima kdaj pa na kerem programu k bi jo fuul rada spet gledaalaa :)

pol pa še neki.. ce slučajn veste.. enkrt sta ble Mary-Kate pa Ashley u reviji teen vogue.. pa me zanima ce se to revijo da kupt v Sloveniji (ne mislm te številke, ker je to ze nekaj časa nazaj). :)
Uporabniški avatar
angel_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_ » 05. Jan. 2007 16:03

pa se neki cist offtopic.. sam zanima me.. ker men ne kaže prikazane slike čeprov sem jo izbrala. :( če kdo ve, nj prosm pove kaj je narobe da mi je ne prikaze (avatarja mislim)
Uporabniški avatar
snoopcatt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopcatt » 05. Jan. 2007 16:18

angel_ napisal/-a:pa se neki cist offtopic.. sam zanima me.. ker men ne kaže prikazane slike čeprov sem jo izbrala. :( če kdo ve, nj prosm pove kaj je narobe da mi je ne prikaze (avatarja mislim)

Klikni na http://www.imageshack.us/ --> Brskaj --> poišči slikco na računalniku --> naredi klukico v okvirček pred ''resize image'' (100x75 avatar) ter klikni ''host it!''. Malo počakaš, da se stran naloži, potem pa prekopiraš link, kjer zraven piše ''Direct link to image'' ter ga prilepiš v okvirček zraven ''Povezava do podobe na neki drugi spletni strani''.
Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!
Uporabniški avatar
angel_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_ » 05. Jan. 2007 16:45

snoopcatt hvalaa tii najveec.. sm si dala zj slikco :) sam se neki me zanima (k sm zj se komi registrirala in se skorej nc ne vem.. :D ) Kuko si to spremeniš, če si sploh lahko, k mi tam pise Sramežljivka.. to bi si ful spremenila pa ne vem kako. ze vnaprej hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
snoopcatt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopcatt » 05. Jan. 2007 19:11

to si pa pomoje ne morš sam... je odvisno od števila tvojih postov se mi zdi. Sma na istem :oops:
Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 05. Jan. 2007 20:01

Full house spet predvajajo na TV3.

Tiste sramežljivke pa seveda ne morš spremenit, ker je tisti naziv odvisen od števila postov.
...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov